Benim oyun tarzım agresif olduğu için daha çok düellocu karakterlerle oynamayı tercih ediyorum. Oyunun genel kitlesi, düellocu karakterleri seviyor fakat oyun bu tarzda oynamaya çok yatkın değil. Takımın yararına olan karakterleri seçmek gerek. Metanın gerektirdiği karakterleri seçmek gerek. Bunları yaparsanız oyunları kazanma oranınız artıcaktır. Sizin en çok oynadığınız karakter hangisi?
Valorant oyununda en çok oynadığınız karakter hangisi?
Ben ağırlıklı olarak Valorant oynarken Phoenix tercih ediyorum. Pek başarılı olmadığım için başlangıç aşamasında ulti yeteneğinden dolayı çok avantajlı geliyor bana. Özellikle konum almış bir rakip oyuncusu varken ultiyi açıp gidiyorum ve free kil oluyor. Tabi ultiyi bastığın yeri güzel düşünmek lazım. Aksi taktirde bir bakmışsın ölüyorsun.
Ben her karakteri oynayan biriyim ya.. O an takım ihtiyacına göre de alabilirim ama genelde reyna ya da jett oynarım. Haklarını yemeyim ama omen ve kjde çok oynuyorum :)