- Bundan kim sıkılır ya şahsen patlıyorum
- Gençler fişek gibiyim yine
- Sabaha kadar
tabi söyleyeyim, Reyna
Sageyi de çok severim oynarım ama benim karakterim net Reyna, tam bir cadı aşrkltşljr çok ace atmışlığım vardır Reynam ile, karakter hileli resmen can dolduruyor falan :D
Güzel karakter 😊 ama ben beceremedim pek videoları izlemem gerekiyor can doldurma yapamıyorum 🥺
Viper 🧪
Spike kurunca çok güzel oluyor yetenekleri :)
Demi özellikle line up
En sevdiğim karakter Skye. Main olarak da Skye oynuyorum zaten. En sevdiğim skill de körü tabi ki :)
Bir sonra ki açmak istediğim karakter oynamadım tabi ama kör etme özelliği çok hoşuma gitti :)
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Valorant ile aram pek yok ama Raze karakterinin seviyorum
Merhaba, benimde mainim Raze 8)
Reyna candır
Onu kullanmayı beceremedim öğretici videolarını izlemem gerekiyor :/
Evet biliyorum ama ben öldürdüğümde onu yapmayı beceremiyorum :D Videoları izlemem gerekiyor öğrenmem için sage var bide ama hızlı doldurmuyor :/
Sage kör ediyor demek istedim eksik yazdım sagede can yeniliyor kendisinin ve takım arkadaşının. Diriltme özelliği kendi takım arkadaşı için geçerli biliyorum :)
Sage kör ediyor demek istemedim ki yazmıştım öyle çevirmiş. Duvar örme, yerleri buz kaplama, kendine veya isterse takım arkadaşına can yenileme, ultisi de takım arkadaşını diriltmek.
2 sezondur oynuyorum hiç dereceli girmedim girdiğim modlar bize yetiyor aslında genelde ölüm kalım savaşı oynuyorduk kardeşimle, seviye derece gibi şeyler ilgimi çekmiyor. Wild Riftte de girmedim açıkçası oyun ilk geldiğinden beri. Kar topu modu çıkmıştı onu da açmadık daha kesin demiyorum ama belki o moda ileride gireriz kardeşimle o da kesin değil
Raze aşktır gerisi yalandır
Oynadıklarım arasından en güzeli :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?