Gamer Telefondan hangi oyunu oynarsın? CananKarakurt Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En çok hangisini oynarsın? Boş zamanlarında ya da fırsat buldukca PUBG Call of Duty Marvel şampiyonlar Turnuvası Garena Free Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefondan hangi oyunu oynarsın? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir zamanlar deli gibi sabah akşam rules of survival oynadığımı hatırlıyorum oyun çok güzeldi sonradan bozdular artık clash royale oynuyorum 0 0 Yorumla
4Jawel Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl TfT - Pasha Fencer.TfT'yi arası sıra,Pasha Pencer'i 7/24 diyebilirim :D 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl 5 aydır the walking dead Survivor oynuyorum. bu tarz oyunu ilk defa oynuyorum 0 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yemek çılgınlığı diye bir oyun var ruh hastasi gibi ona sardim şu sira 0 7 Yorumla TürkErkeği53 +1 yıl sen ne anlatıyorsun değişik :) Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Guzel oyun oyna onu Yorumla TürkErkeği53 +1 yıl Sen marvel oyna sitres atarsın bana dua edersin Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Nasil oyunmuş o Yorumla TürkErkeği53 +1 yıl Yemek çılgınlığından iyidir her halde :) Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 🙄ama bakmadan ole demeseydin iyidi Yorumla TürkErkeği53 +1 yıl Seni marvelci yapacam :) inci BÜTÜNÜ Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Pugb callf of duty max payne playboy victoria secret 18!×+ 0 0 Yorumla
IDionysus Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Wild Rift oynuyorum. Oynamadıysan deneyebilirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Call of duty oynuyorum. Sence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı? 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl subvay surfers oynuyorum iyi geliyor :d 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Merhaba 🖐 ben call of duty oynarım. 0 0 Yorumla
Senatoryumss Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl genshin impact ve bu yeterli her şey için 0 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Standoff 2 Vegas gangsteri car x drift racing 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bir zamanlar deli gibi sabah akşam rules of survival oynadığımı hatırlıyorum oyun çok güzeldi sonradan bozdular artık clash royale oynuyorum
TfT - Pasha Fencer.
TfT'yi arası sıra,
Pasha Pencer'i 7/24 diyebilirim :D
5 aydır the walking dead Survivor oynuyorum. bu tarz oyunu ilk defa oynuyorum
Yemek çılgınlığı diye bir oyun var ruh hastasi gibi ona sardim şu sira
sen ne anlatıyorsun değişik :)
Guzel oyun oyna onu
Sen marvel oyna sitres atarsın bana dua edersin
Nasil oyunmuş o
Yemek çılgınlığından iyidir her halde :)
🙄ama bakmadan ole demeseydin iyidi
Seni marvelci yapacam :) inci BÜTÜNÜ
Pugb callf of duty max payne playboy victoria secret 18!×+
pubg oynuyorum genelde sadece. :)
Wild Rift oynuyorum. Oynamadıysan deneyebilirsin.
Call of duty oynuyorum. Sence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı?
Lichess, Score Hero 2
standorf 2 . cs halt etmis
subvay surfers oynuyorum iyi geliyor :d
Merhaba 🖐 ben call of duty oynarım.
genshin impact ve bu yeterli her şey için
Mobil oyun oynamıyorum
Hepsini oynadım hepsi sıktı
Standoff 2 Vegas gangsteri car x drift racing
Telefondan oyun oynamam.
Tel oyunları sarmıyor
Online oyunları bilgisayardan genelde
Managerlige vakit buluyorum sadece