arkadaşlar bu kırmızı yeşil sarı mavi renkleri ne işe yarıyor ben genellikle yeşil olarak ayarlıyorum ama random olarak değişiklik gösteriyorlarmesela bununki şimdi sarımsı renkte bir türlü mantığını ne işe yaradığını bulamadım
Futbol oyunlarındaki kırmızı, yeşil, sarı, mavi renkler ne işe yarıyor?
Pes serisinse var bu. Takımın hucum ya da defansif oynamasini gosteriyor. Yukari ciktikca takim otomatik daha fazla hucuma cikiyor ama defanstq bosluklar veriyor. Asagi indikce ise daha savunma agirlikli oyun oynuyor ve hucumda yetersiz kaliyor. Yani skora gore oyun icinde ister hucum ister defans oynatma secenekleri.
şimdi oyun başlarken hakemin düdüğü ile top kimdeyse rengi bazen sarı bazen de diğer renklerde oluyor
ben sarı ya da kırmızı renk olunca top kimdeyse onun rengini yeşil olarak değiştiriyorum yeşil renkte oynarsam top kimdeyse topun kontrolünü iyi sağlar düşüncesindeyim
ama bu renk random olarak değişiyor sabit kalmıyor hani dediğiniz gibi hücüm ağırlıklı oynamam gerekiyor
diyelim yeşil renk hücüm ozaman bu sabit kalır ben değiştirip defans oynayın demiyorum kendiliğinden değişiyor
Bu durumda 2. Ihtimali soyleyim baska ihtimal yok. Mactan once kadro dizilisine bakarsa her oyuncuda bir ok isareti gorursun. Hatirladigim kadari ile soyluyorum en ust ok isareti oyuncunun en formda oldugunu gosteriyor. Yani oyuncunun performansini gosteriyor. Ok isareti asagi yoneldikcede oyuncunun performansinin dusuk oldugunu gosteriyor. Ama sen diyorsun ki ben istediğimde yesil yapiyorum. Iste bunu dedigin icin bu aslinda bir oyuncunun degil takiminin gostergelerinden biri. Yani oyun icinde hucum ya da defans agirlikli taktik gecisi.
fakat oyuna başlar başlamaz değişiklik gösteriyor misal yeni başlayan bir maçta yeşil olarak ayarlıyorum r1 ve r2 tuşları ile bir süre top sürdükten sonra sarı ya da kırmızı oluyor
En İyi Cevaplar