Gerçek bir gamer ekipmanına sahip olmak için en az 10.000 lirayı gözden çıkarmamız gerekiyor. Şu an bu benim için sorun. Onun dışında oyun oynamayı bilmeyip ilerleyişi kör eden bilinçsiz oyuncular ve bir anda yükselen ping en büyük sorundur benim için.
türkiye şartlarında her şey sorun insanı insan değil zaten ismimdende tahmin etmişsinizdir lol oynuyorum tr serveri toxic bu yüzden avrupa serverlerinde oynuyorum fps sorunum yok ama türkiye sıtandartlarında fahiş fiyatlı ekran kartları sağ olsun ve internet sağlayıcıları sağ olsun ortalama bir insanı bezdirecek şeyler ping ve fps sorunu. birde insan yapısı olsun offf tadından yenmez rt serveri dendiğinde kusmak istiyorum aile kısmına hiç değinmiyeceğim daha fazla tilt olmak istemiyorum bak anlatırken sinirlendim
Aile demek istiyorum... aile ve çevre... çünkü toplum olarak sanırım bu algıya çok alışmış ve bu kültürün çok fazla yerleştiği bir toplum değiliz.. bilgisayar başında çok vakit geçirmenin kötülüğünden yakınma bizde oldukça fazla... benim aklıma bu geldi..
Hicbiri oncelik ortamdir yani aile sonra maddi gucudur bu saydiginiz fps internet hizi ve sistemi cozer sonrasi iyi insanlardir kafa dengi oyun oynamaya eglenmeye calisan kisilerdir bir kadin gorunce oyunu birakip ona yazan oyunun icine eden kisiler degildir yillarimizi verdik :)
Oyunun en heyecanlı yerinde elli kere bayılıp bayılıp ayılan takım arkadaşları 😂 en sonunda bombayı elinde patlatasın gelir sinirden toplu intihar için.. Keyifli geceler..
Ping ama onun dışında oyunda cinsiyetim belli olduğu gibi önce bi yürüme sonra yüz bulamadığı için hakaretler küfürler o kadar bıktırıyor ki benden küçük çocuğun küfür etmediği yerim kalmıyor
offline tabaanına dayalı oyunlarda online server açılınca hackin (scriptin) önüne geçilemez çünkü oyunun koruması online sunucu üzerine dayalı bunun en büyük örneği:
Minecraft
ama hile barındırmayan premium sunucuları var ve mc premium ise yaklaşık 300tl 😊😊 türkiye gibi ülkede oyun oynanmaz