Novice. Apprentice. Adept. Expert. Master. LegendaryEfsanevi zorluk seviyesinde oynamak neredeyse imkansız en zayıf düşmanlar bile tek atıyor bunu oynamanın yolu nedir?
Kaçak oynayacaksın. Da ne gerek var. Yani, bazı oyunlardakinin aksine taktiksel düşünmeni gerektiren bir durum oluşturmuyor. (GoW-CoD vs.) Yalnızca Düşmanlar daha güçlü oluyor. Bu yüzden oyun gereksiz uzuyor.
evet de skyrimi 3 kez bitirdim hastasıyım yani. bir kez daha bitirmemden zarar gelmez. bu sefer ingilizce de oynuyorum 48 creation club moduyla birlikte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaçak oynayacaksın. Da ne gerek var. Yani, bazı oyunlardakinin aksine taktiksel düşünmeni gerektiren bir durum oluşturmuyor. (GoW-CoD vs.) Yalnızca Düşmanlar daha güçlü oluyor. Bu yüzden oyun gereksiz uzuyor.
evet de skyrimi 3 kez bitirdim hastasıyım yani. bir kez daha bitirmemden zarar gelmez. bu sefer ingilizce de oynuyorum 48 creation club moduyla birlikte.
0_0 Kanka başka oyunlar da var. Tamam, parasının hakkını almak falan ama :D
evet de her yıl 1 kez oynuyorum baştan. başka oyunlar dersen onları da oynuyorum ama bu oyunun benim için yeri ayrı
Bir oyunu nadiren ikinciye oynarım ya. Her şeyin nasıl olduğunu bildiğim halde oynamak saçma geliyor.
ama ben herşeyin nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü oyunun boyutu 2 gb ekklenti görev sieklar tonlarca şey var
ama ben herşeyin nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü oyunun boyutunun 2 katı eklenti görev silahlar tonlarca şey var
Bilemiyorum ya. Bana pek iç açıcı gelmiyor. Tabi, herkesin kararı kendine.
Builde bağlı. Genel olarak erken seviyelerde alchemy'e abanılır ve follower edinilir.
Delirtir adamı hiç bulaşma :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!