neden o cinsiyeti seçersiniz peki? sadece göze hoş göründüğü için mi?
Kadın karakter
Erkek karekter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadin karakter secerim. Erkek karakterlerde nedense gercekcilik olmuyor. Guncel oynadigim oyun misal. Wow. Erkek karakterler kalas gibi, bildigin dikdortgen, sacma sapan efektler, hareketler. Hele nelf erkeklerinin bir omuz silkme hareketi var, tik olur insanda iki ay oynarsan, omuz silkmeye baslarsin.
Ayrica kiyafet cesitliligi acisindan da kadin karakter daha iyi oluyor. Ki oyunda kiyafete verdigim parayi Tl ye cevirsek araba alirdim simdiye, severim giydirmeyi. Ornegin erkek omuzluk olmadan ciplak gibi duruyor, kadin karakteri sekilden sekle sokabiliyorsun.
karakterin silahları ve karizmasına bakarım.. ha başrolü kadın olan bir film izlemişim ha kadın karakter seçmişim.. sevdiğim bir oyunsa karakterlerin tümünü denerim illa ki..
Cevap
5Cevap
Kadın karakter seçiyorum. hem kadın olduğum için hem de erkek karakterlere göre daha düzgün tasarlıyor gibiler
Bunun icin belli basli etkenler var. Oncelikle kadin karakterler sexy oluyor , buda oyuna ayri bir ambiyans ve zevk katiyor. 2. si ise kadin karakterler npclerde daha ustun 😀
Erkek karakter yoksa oynarken azarım yalan yok
Maalesef aradığım şık yok. Şık; Oyuna göre değişir.
Genellikle kadın karakterler daha sıcak geliyor çünkü çok seksi yapıyorlar 🤭
genelde karakteri de kendime benzetmeye çalışırım :D
kendi cinayetimi seçerim
Erkek karakterleri seçiyorum.
Kadın karakter.. çünkü kadınım😃
Değişiyor. Hangisi oyunda iyiyse onu seçiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?