Yani öyle denebilir ama herkes için bir genel durum yok bu konuda. Çünkü kimisi de single oynamayı daha çok sever. Online oyunlarda genel olarak bir hikaye olmuyor oyunun. Birisi hikayeli bir oyun oynamak istediğinde single olarak oynaması gerekiyor bu yüzden. Veya single oynamak daha iyi geliyordur ona hikayesi olmasa da oyunun. Bazı online oyunlarda çünkü cidden kafa ağrıtıyor, bir de şöyle bir durum var online oyunları oynayamıyordur yani ateş edemiyordur mesela. Ben online oyunlarda hemen öldüğüm için sinir oluyorum ve zevk almıyorum açıkçası çünkü oyunu oynayamıyorum. Kısacası bu nedenlerden dolayı da online oynamıyor olabilir birisi. Ama dediğin gibi de yalnız da olabilir. Arkadaşlar ile online oyun oynamak tek başına online oyun oynamaktan daha güzel ve daha eğlenceli oluyor bence. Yani sorunda dediğin gibi yalnız da olabilir bu kişi. İyi günler dilerim😇
Singleplayer oyunların ve mutiplayer oyunların zevki başka tabi. Yalnız olmakla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hikaye odaklı oyunlar daha çok zevk verdiği için insanlar onlara yöneliyor olabilir.
Çevrim dışı oyunları daha çok seviyorum açıkçası. Ama geçenlerde Don't Starve Together indirdim ve arkadaşlarımla oynamak baya zevkli. Yine de favorim çevrimdışı oynamak.
Multiplayer oyunlardaki insanların muhabbetleri pek sarmıyor. Her gün aynı espriye gülen bir insana Solaire'i ve Johnny Silverhand'i tercih ederim. Alman arkadaşlarımla Post Scriptum girip warcrylarımızla milleti dümdüz etmek hariç tabii ki.