#Triggerr

Tabii ki arkadaşlar ile oynamak daha eğlencelidir eğer "Devasa çok oyunculu" bir oyundan bahsediyorsak. Onun dışında günümüzde oldukça popüler olan ister 1 kişi ister 4 kişi girilen oyunları tek oynamak daha iyi oluyor.
Kocama sordum ne gibi bir şey planlardın diye.. Bir tekne ile körfez gezisi, ardından yunan adalarında bir meyhanede rakı balık, sonrası bize kalmış dedi... Yaaaa dedim şu anlattıklarını nette yazsan kızlar bayılır... Yapsana o zaman ne yapmıyorsun dedim...
Anlatılanları boşverin. Hayat anlatılanlara farklı akıyor...
Sorular mı karıştı ben mi uyanamadım 😀
@Alemdaralii karışmış... Romantizmle ilgili bir şeydi... Bu değildi. Yanlış olmuş
👍🤗
arkadaşlarımla oyun oynamak daha eğlenceli. ama uzaktan uzağa değil, yan yanayken
Cevap
11Cevap
Arkadaş ortamım olsa güzel olurdu ama yok. Ama tek başıma da eğleniyorum
Ikısının zevkı ayrı tabı. Mesela hıkaye tabanlı oyun solo , onlıne fps ya da battle royale oyunlar ekıp ıyıyse takımlı olarak daha ıyı.
Ama asıl oyun performansınız tabı kı solo da oyuna yansır
Amacına göre değişiyor eğlenmek troll içinse yalnız veya 2 kişi ama yalnızlık hep kötü be ya arkadaş olsa iyi olur
Ben oyunları çok ciddiye alırım. Yani birlikte oynadığım arkadaşlarımında benim gibi düşünmesini isterim. Civitirlarsa onlarla oynamam.
arkadaşlarla. ama bazen yanlız da takılmak eğlenceli oluyo. chill.
arkadaşlarla oynamak güzel ama yalnızken daha iyiyim
Her ikiside aslında ama arkadaşlarla daha zevkli oluyor
Arkadaşlarımla oynamak güzel oluyor. Rus bir cocugun eşyalarını çalıp öldürmüştük 😂
Arkadaş... Tek sarmıyor bence...
Oynayacak arkadaşım yok
uzun süredir hatta baya bir süredir arkadaşım yok
Yalniz
Yalnız daha iyi bence
tabiki arkaşlarımla
Fark etmiyor
Arkadaş
Tek.
Yalnız daha guzel
Oyuna göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?