Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Speedrun: Bir oyunu, bugları kullanarak olabilecek en kısa sürede bitirmeye çalışmaktır. Bu sayede saatler sürecek bir oyun dakikalar içerisinde bitirilebilir. Oyuncular bu konuda birbirleri ile büyük bir yarış içerisindeler ve sürekli birbirlerinin rekorlarını egale ediyorlar. Örneğin Gta Vice City oyununun speedrun rekoru 8.38 dakikadır.
Hayır yapmadım ama tekrar oynadığım oyunu hikayesine bakmadan daha hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum. Zaten genel olarak öğrendiğim için oyunun içeriklerini daha kolay oluyor. Mesela half lifeda bı kere canım sıkıldı ve bazı buglari kullanarak ilerlemiştim 😅.
Gidipte PUBG'de hile yapmam ama zamanında Metin ve Knight benden az çekmemiştir. Hiç ban yemeden iki günde 80-85 kasıldığım ve bu hesapları sattığım bir gerçektir. 🤣🤣🤣
Hem ticaret var hemde ticarette haksız rekabet var. 🤣🤣 Birkaç çarım vardı el emeği göz nuru onları satarken fiyatlar daha farklıydı tabi. Ama bu tarz oyunlarda hile yapmaktan çok zevkini çıkarmayı isterim, Gta, Red Dead, Just Cause falan gibi oyunlarda özelikle. Gta da hile yaptığım tek bölüm helikopterle bomba taşıyıp binayı yıktığımız bölümdür. 🤣🤣🤣 Ama sonra hilsesizde geçtim. 🤣🤣🤣
Oyunun içinden hileler değilde dışarıdan biraz destek diyebilirim. Sağolsun bir arkadaş ile bir kaç oynanmaması gereken yerler ile oynadık. 🤣🤣🤣 Biz bir şey yapmadık program bizim yerimize halletti bölümü. 🤣🤣
Bir nevi bir hacktool, trainer gibi düşünebilirsin. Hiç Hasar almamak yerine az hasar alarak oyuna girip bölümü oynuyorsun, sonra öldüğün yere kadar olan kısmı program otomatik oynuyor, sonra sen oradan alıp ölene kadar tekrar oynuyorsun, bu şekilde üç dört oyunda bölüm sonunu program senin yerine getiriyor. 🤣🤣🤣
Yeni oyunlarda grafikleri filan da iyi yapıp bunları hep kıstılar. Grafikler şimdiye göre kötü ama daha zevkliydi. Bir hikâye vardı ve resmen onun içinde yaşıyor gibi hissederdin