KScanlar, Mugen bir 3d ortamlarda 2d dövüş oyunu yapma motorudur. Çok eskilere dayanır çıkışı.
Bir çok oyuncunun hayali hep şudur bir oyunun karakterini başka bir oyunda görmek. İşte mugen bize bunu sağlar.
Örneğin : Super Mario ile God Of War dan Cratosu aynı oyuna koyup kapıştırmak bizim elimizdedir. Hatta isterseniz basit paint çizimleri ile hazır dövüş konfigrasyonları ekleyip kendininizi bile oyuna dahil edersiniz. Mugen bu anlamda harika bir şeydir artık unutulmuş olsada.
Yeni çıkan her konsol ve pc oyunlarının çizimleri hareketleri nette bulunuyor kafanıza göre 3d görünümlü 2d karakterini ekleyip kendi oyununuzu yaparsınız.
Bir keresinde futbol topu koymuştum oyuna bildiğin futbol topu ile street fighter tekken karakterlerini dövüyordum. 😂
İstediğiniz kadar her oyundan veya karakter çizimleri ve hareket mekanikleri olursa film karakterkerini de eklersiniz, karakterler, ses özel hareket sinematiği, 3d mekanlar ekleyebilirsiniz. Tamamen size kalmış. 500 - 7000 karakter eklemiş çılgınlar var. youtube de denk geldiyseniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim bildiğim tek mugen Japon modifiye firması. Bir dönem f1 de takım sahibiydi. Bakınız Jordan mugen honda
Ben yapmadım ama bir arkadasım var ben ona motorlu diyorum o yapmıştır 😅
İlk defa duydum