Bence Wild Rift herkesin oyun için ayırdığı zamanı çok fazla dolu geçirtebilecek bir oyun. Bunun dışında yüklediğim diğer çerezlik oyunlar yanında COD Mobile de var. Değişiyor oyun zevkim. Favorimi her zaman harcadığım zamanımı yoğun geçirmemi sağlayıp sağlamamasına göre veriririm genellikle oyunlara.
Merhaba, Online oyunları mobilde oynamayı çok sevmiyorum ama ara sıra Pubg Mobile ve Kafa Topu 2 gibi oyunlar oynuyorum. Ben birinci sırada Pubg Mobile ya da Call Of Duty Mobile olmasını beklerdim açıkçası :D. Ama Free Fire son 1-2 yıldır çok büyük reklam kampanyaları yaptı. Oyuna Ronaldo skini eklendi mesela. Bunun gibi şeyler oyuncu çekmiştir muhtemelen.
Aralarında Pubg favorim. Valorant, COD, Mobile Legends oynadım ama Pubg'in yerine geçemiyorlar benim için. Belki de çok fazla arkadaşım olduğu içindir. Onlarla sohbet muhabbet derken Pubg'i beğeniyorum :D
Valorant oynuyorum içlerinden bağımlılık yapmıyor zamanımı yemiyor oyna çık. Yalnız sunucu hatalarından ötürü ceza aldım 30 saat onu bi ayarlayamadılar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ronaldo değil mi la fotoğraftaki :d oyun dünyasına da mı el atmış
Arkadaşlar bilen yardım edebilir mi acaba. Ben önceden Samsung kullanıyodum şimdi huawei ye geçtim diğer telefonumda free fire hesabım vardı ama bu telefonda google sürümü felan yok ben nasıl alacam bu tele hesabı geri