İstisnasız 5 erkekten 4'ü cidden yavşamaya çalışıyor. 2 dk oyun oynayacağız ama niye böyle davranıyorlar anlamıyorum..
Şu oyunları cidden hiç eğlencesine oynayan yok mu ya.
Şu oyunları cidden hiç eğlencesine oynayan yok mu ya.
Merhaba,
Adamlar gün boyunca oyun oynayıp sosyalleşemediği için bir karşı cinsi görünce tabiri caizse ceylan görmüş aslan gibi kesiliyorlar ve oyunu bırakıp karşı cinsi darlıyorlar. Tabi bu sadece oyunlara özgü bir şey değil her platformda olan bir durum.
Vallahi ben pupg oynarken bazen kadınlar denk gelebiliyor ama oyun stilim hiç değişmez öylede kıyıma gidiyoruz böylede, oyunda tek istediğim bir arada oynamak kafasına göre takılanları sevmem ortak bir bölge konusunda uzlaşılır oyunun keyfine bakılır. Bende nefret ederim oyuna abazalığın bulaştırılması.
Merhaba,
Elbette oyunu eğlencesine oynayanlar var ama takıma kız girince gereksiz bir yakınlaşma çabası var. Bu özellikle sizin takımınızdaki kişiler tarafından yapılınca çok sinir bozucu olabiliyor. Hiç birisi oyuna odaklanmıyor çünkü. Bu da sizin oyun zevkinizi baltalıyor.
Oyunları eğlenmek adına oynayanlar zaten ya yakın arkadaşlarıyla oynar ya da tek başına oynar. Onlara oyuncu bile denemez. Tek amaçları zihniyetlerini oyunlara alet etmeleridir. Bu yüzden kızlar ya erkek nicki açıyor ya da hiç konuşmuyor. Üzücü bir durum:d
Cevap
30Cevap
Oynadıgın oyunda Ergen coktur benim oynadıgım oyunda kimseden sosyal medya hesabını alamassın bayanım diye bas bas bağırsan bir gram ilgi göremezsin oyunu para kazanmak için oynadıkları için kimse kimseye güvenmez acemi yok yeni başlayan yok kime sorsan 15 yıldır oynuyorum der
Hayır bizde artık yavşama bir espiri gibi birşey olmuş komik olduklarını sanıyorlar anlıyormusun? ne oynuyorsun bu arada valorant falan mı sürekli yavşayan olucak oynuyorsan kaçmaya çalışma b0şuna :D konuşma tkaımla en iyisi
Türkiye desin kızım ne bekliyorsun abazalardan😂
Hangi oyun bu arada
İyi bari 101 filan oynamiyorsun
Oradaki dayıların tacizi daha baska 😂
Aslinda hepsi eglencesine oynuyor fakat karsi cinsi özellikle Türk erkeginde afrodizyak etkisi yaratiyor beyin ve cinsel organ hemen yer degistiriyor :)
Beyinleri anca yavşamaya çalışanlar oyuncu değildir benim gözümde
Mobile Legendste böyle bir durumla nadiren karşılaştım , oynadığın oyunun kitlesine bağlı olabilir.
Pubg mobilede kız çok olduğu için oyundan soğudum erkekler sürekli yavşıyor valorantta da öyle
Kız haklı ben pek umursamıyorum da monitöre boşalan var ya abazaları utanıyorum çıkıyorum oyundan
Ben oynardım da yazın oyuna odaklanamıyorum diye oynamaya ara veriyorum
Valla saygı çerçevesinde oynarım hiçte öyle sulanmam
Bir erkek bir Kızın olduğu yerde oyunu ciddiye alamıyor ondandır
Şey geldi aklıma cs de kız sesi duyunca kendinden geçen bebeler 😂
Biz de pubg mobile oynuyoruz ama takıma kız gelince çizgimizi bozmuyoruz Allah'a şükür 😂
Olmadı dersek yalan olur ama artık oyunumuza bakıp çıkıyoruz 😂
Normal iltifat ediyor nesi kötü knk olmak amacı eğlencesine de oynuyorum kötü birşey yok bur da insanların içini dışını bilip bilmeden yavşıyor demeyin ne biliyor sun yani.
Albion Online gibi elit oyunlara gel bizle bizde öyle bir şey olmaz
Ulkede cinsel açlık var ya maalsf :/. Kanka yabancı sunucularla oyna onlar en azindan biraz daha iyi
yalnızız? bu kadar basit
Pubg mobile mı? E tabii ki ne zannettin yani.
Yavşamayan erkekler oyun oynamıyor 😃
Bazıları kızlar için oyun oynuyor
Hangi oyun?
Oyun oynamaya değil baska şey için gelmişler
Hırslılar
Türk serverinde oynamak pişmanlık ve hatadır.
Yokluktan hep..
Mızıkçılık yapıyorlar
Tamamiyle karakter meselesi
İdle heroes basla
Oyun ne
pubg
Erkek nicki ile oyna
hangi oyun
Amkolikler açıklayıcı olmuştur diye düşünüyorum
;DDDDdD
Ne oyunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?