#Triggerr

O 9999 oyun zaten aynısı oluyordu sadece açtığında ileriki bölümlerinden bı yerlerde falan başlıyordu o oyunun. Ve ayrıca ben cidden hiç sıkılmazdim bütün gün oynardım. Bir sürü oyun kasetim vardı. Mariodan baslardim 8. Seviyeye kadar giderdim en sonunu bitirmeye çalışırdım genelde beceremezdim street fightera geçerdim teke tek dovusurdum bütün dövüşçüler ile bitirirdim temel reisin bı oyunu vardı (Popeyes) onu oynardım, star wars, bı motor oyunu vardı yarış yapıyordun istersen parkuru da kendin hazirliyordun onu oynardım, Tetris çok oynardım, circus diye oyun vardı onu oynardım,... Böyle giderdi annem kizincaya kadar😂. Hâlâ daha duruyor atarim ama bı yeri bozulmuş o yüzden açılmıyor 😕😕😕. Açılsa keşke hâlâ bütün ekipman duruyor oyunlar, kolları, silahı.
Evet oynadım gerçekten çok güzel günlerdi insan özlemiyor değil dönem bir heyecanı vardı büyükler televizyon izlerken televizyonu kapatıp atari kurmak arkasına bağlamak ya da atari kasetleri satın almak oynarken birbiriyle önce sen oynayacaksın Ben oynayacağım diyerek kavga etmek gerçekten o günleri çok özledim inanın ki belki şu anda elimizde daha fazlası var belki de elimizdeki telefonlarla her şeyin daha fazlasını yapabiliyoruz ama o günlerin heyecanını ve tadını bulamıyoruz her şeyden önce insanların birbirine saygısı vardı sevgisi vardı yani kısacası o günler çok güzeldi. Hatta mortal kombat Süper Mario bir daha tehlikeli silahları olurdu oyun esnasında kuş vurmak için gerçekten güzel günlerdi böyle bir soru sorduğun için teşekkür ederim beni güzel günleri götürdüğün için çok teşekkür ederim.
1992 yılında ilk bilgisayarım Atari 800xl sonraki yıl hem o varken oyun konsolu aldık. 1995 yılında ise günümüz bilgisayarına Windows 95 ile geçmiş oldum. Ama kasetli bu konsolları da 1997 yılına kadar oynadım sonra PS1 ile artık hiç bir oyun eskisi gibi değildi PS1 konsol dünyasında yeni bi çağ başlattı. Artık oyun oynayacak vaktim olmuyor
Evet o yalancılara karşı dik duruşumuz ilk o gün başladı :D.999 ya da 9999 oyun var deyip satarlardı. Oynadığım oyunlardan en sevdiğim tabii ki Mario :D
Cevap
21Cevap
Çok küçük yaşlardan beri atari oyunları, video oyunları içindeyim.
Commodore64 ile başladım, atari, Nintendo, el atarileri, atari salonlarındaki kollu atariler , pc ve artık telefonlarda mobil bazı iyi oyunlar, ve de Playstation şeklinde devam ediyor oyun serüvenim...
Bayılırdım. Eskinin tadı hiçbir şeyde yok. Adventure island oyunu vardi biz onu çok oynardık. Tarzan falan aşırı değişik oyunlar buluyoduk baya bir kasetimiz vardı. Bozuluyordu yenisi alıyorduk. Hatta babam bir kere sinirlenip klavyeyi kırmıştı. 😅🤫
Ben ps3'cüydüyavüçük yasta basladım abimin smackdown deneği olmaya...
Bu klavyenin ben ta,..
Atarimiydi neydi böyle resimdekjne benziyor ekranı vardı şekillerini tamamliyordum hajjsj
Hem atari hem de şu an paylaştığın görseldeki oyun konsolu kasetleri olan Nintendo 64 oynadım. Çocukken Hollandadaki teyzem hediye etmişti ki Türkiye'de bu oyun konsolunu çocukken oynayabilen nadir şanslı kişilerdenim. :)
Oynamaz olur muyum bağımlısıyım diyebilirim :) Uzun süre oynayınca evde ki sigortalar atardı. Adaptör bozmuşluğum var kaç defa. Goal 3, Tsubasa 2, Adams Family ilk aklıma gelen unutulmaz oyunlardı
Çook oynadım hem kaset şeklinde hemde dvd şeklinde, çok severdim en çok iki kişilik olanlar güzel oluyordu :)
Konami nin kontra diye bir oyunu vardı o çok güzeldi. Sonra ördek avı oynardık simülasyon tabanca ile. Süper mario da çok güzeldi.
Donlu Adam diye bir oyun vardı deli gibi her gün onu oynardım bak yine aklıma geldikçe gülüyorum keşke hala atari olsa be
mario ;D bide şu 2 tane elinde silah olan adam var 2 kişilik oyun adını bilmiyorum
Mario
Pac man
Ördek vurma😂
Bomberman
Ne günlerdi ya
Mario çok severdim bide silahım vardi kuşları vururduk ekrana cikan, onu severdim
Süper mario bide tanklı bişe vardı bide ördek vurmaca
Çocukluğumuz geçti onlarla ya. Bomberman tank ve ice climber.. bayılırdım.
Oynamaz mıyım? Tank 1990 ve Ike Ike! Nekketsu Hockey çok severdim.
Bomberman ve load runner en sevdiğim. Tabi tankta süperdi.
Ben bile atarinin son demlerini ancak yakaladım. Sen nerden biliyorsun?
Aralara gizli bölümler sokuyolardı arayanlar süpriz yaşasın diye süper marionun hiç oynanmayan beyaz bir bölümüne girmiştim bi kere ne kadar heyecanlanmıştım hele alaadini saymıyorum bile bir tanesinde ölümsüzdü oyunu bitirene kadar ölmedim
1 kerecik oynamistim 👉👈
The Flintstones: The Surprise at Dinosaur Peak
ucan tavuk vurma oyunu favorimdi ehue
Gameboy oynadım hiç atarim olmadı 😔
Amiral battı oynardık
Mario ve ördek vurma :)
Super mario ve bomberman
Süper Mario vardı bide Tetris vardi sanırım
tank oyununu çok severdim ben..
oynamadım
Mario
Mario