#Triggerr

Merhaba,
Sorunuza en uygun cevap bence Dark Souls serisi olur. Bazı oyuncular tarafafından dünyanın en zor ve en çok sinir eden oyunu olarak gösteriliyor. Ben de katılıyorum bu yorumlara. Böyle bir zorluk yok gerçekten. Oyuncuları çıldırtmak için yapılmış bir oyun diye düşünüyorum ve ekliyorum, Enis Kirazoğlu'nun deyimiyle "Bu oyuna kolay mod gelmeli."
Var Megaman Serisi. Ben seride çok iyiyim ama herkesin oynayabileceği oyun serisi değil çünkü zor özellikle sıradan deneyimsiz oyuncular için daha zor olduğunu düşünüyorum. Oyun serisinin türde :2D Platform.
Cevap
18Cevap
Çok oyun keşfetmedim. Ama çoğunlukla cinsiyete göre kıyaslanabilir bu durum. Cinsiyet araya girdiğinde çok örneği var aslında
LoL tarzı oyunlar geliyor aklıma. Knight, SexyKo, Metin 2 gibi oyunlarda olabilir
Merhaba 😇
Yok galiba ama ilk oyuna girince görev, adam öldürmek vs. Zor oluyor zor alışıyorsun 🤔
Saklambaç oynarken sobelenmeden saklanmak zor iştir vesselam..😃😃
Battletoads oyununun Turbo Tunnel bölümünü muhtemelen dünyada 5-6 kişi tamamlayabilmiştir.
ghosts'n goblins'da zor belki Battletoads'da bile daha zordu.
Bilardo mesela, o kadar uğraşmama rağmen ben beceremiyorum
Dark Souls serisi ve Sekiro: Shadows Die Twice. Saçını başını yolmak isteyen başlasın.
Bilgisayarda çok var fakat, secenegimi tekken 7 den yana kullacagim. Telefonda ise clash of clans.
Ne kadar oyun oynamayı seviyorsam o kadar yeteneğim yok 😂
the stanley parable bu oyun felsefe düşünmeyi sorgulatmayı gereken çok anlamlı bir oyun sadece zevk için oynayanlar muhtemelen sıkılır
Merhaba, bahsettiğin oyunu bende oynamıştım o oyunun bütün sonlarını gördün mü?
Albion Online tabi ki 💁
Senin oynadığın tüm oyunlar
Flight simulatoru kuralına göre herkes oynayamaz
Stardoll ✌
Sen ne anlarsın
😒
Ateş ile su oyunu
Ultima online.
Knight Onlineee
Yok..
Hearts of iron 4
Fifa mobile😂