"Defalarca oynasam da asla sıkılmam" dediğiniz oyunlar var mı?

League of Legends yaşın kaç oldu hala sıkılmadan oynuyorum S4 özlendi
Sanırım böyle bir oyun yok.
Cevap
43Cevap
COD Serileri, GTA Serileri, Mafia Serileri, ETS 2, Forza Horizon Serileri. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.
Aslında bilgisayar sistemim o kadar yeni değil yani yeni çıkan oyunları oyna ya bildiğim söylenemez, ama genel itibarıyla sevdiğim ve devamlı oynadığım oyunlar call of duty 2 call of duty 4 ve euro truck simülatör oyun oynuyorum
Aşırı seviyorum bu oyunu 733883 kere oynamisligim var.
Bir de kiminle oynadığına bağlı olarak pubg sarıyor ya.
Pek fazla oyuna vakit ayıramıyorum. Ama doom türü oyunlardan hiç sıkılmıyorum. Canavarları öldürerek stres atıyorum :)
net minecraft veya gta 5, bu 2 oyunu saatlerce sıkılmadan oynayabilirim. tabi modlar falan eklemeler ile daha uzun saatleri deviririm.
Asla sıkılmam dediğim oyun yok. Ama çok uzun soluklu bir şekilde oynadığım oyunlar oldu. Başından 15-16 saat kalkmadığım...
Bilgisayar oyunları degil de, uno, okey filan bunlardan sıkılmam.
Assasins creed ezio serisi
Sonradinda mass effect serisi simdi remastaredi cikti ona baslayacagim
Clash of clans yaklaşık 2 yıldır deli gibi oynuyorum zaman zaman sıkılsam da fazla uzun sürmüyor
Benim sıkılmayacağım tek şey yaşamak onun dışında her şeyden sıkılırım Trii
Modlarla birlikte Skyrim.. en azından elder scrolls 6 gelene kadar 👍
Hayır ben oynadığım her oyundan biraz zaman geçince sıkılıyorum.
The Elder Scrolls V Skyrim
oyunu baştan sona 3 kez bitirdim. yapmadığım şey kalmadı. geçenlerde 4cü kez oynamak istedim ama inanılmaz sıktı. artık beklentim TES6 çıkması
Gta san andreas, detroit, pubg, cs go, lol, fortnite, max payne, outlast
Hepsi bi noktadan sonra sıkıyorda en çok oynadıklarım GtaV - CsGo - CoDbo2 - BF4 - Pubg
Keşke olsa ama oyun oynamayı pek sevmem boş zamanlarımda sadece kendi hayatımı düşünürüm ama oyun oynamayı tercih etmeyi isterdim
En sevdiğim oyunlar olsa bile defalarca oynamam çünkü her zaman yeni evrenlere dalmak hoşuma gidiyor.
CS 1.6 GO, Gta 5 San andreas Vice city, Call of duty serisi
Bilgisayar oyunu degil de , dilarayi açıp oynamak hicc sıkmaz beni😂
valorant, ah ah silmek zorunda kalmasaydım keşke.
Euro Truck Simulator 2 demek istiyorum.
Online olarak mı?
Single player olarak keyif alıyorum ben. Başkalarıyla oynamayı sevmiyorum.
Hmm ben onlinedan keyif aliyorum