Arkadaşlar oyunu steam dan indirdim açtım ama 'yükleniyor' ekranından bir türlü çıkmıyor. 1, 5 saattir bekliyorum hiç birşey olmadı, çözümü nedir bunun?
Zula yükleniyor ekranında kalıyor, neden olabilir?
Zula açılmama sorunu : çözüm ( sertifika yükleme ) önce zula oyun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu açıyoruz. Game dosyasına giriyorsunuz. ca yazan belgeyi tıklayıp açıyorsunuz. sertifikayı yükle diyorsunuz ileri-ileri son kapatıyoruz. 2. Yol : Eğer hala girmiyorsa oyuna tekrar zula oyun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu açıyoruz. Game dosyasına giriyorsunuz. BattlEye dosyasını siliyoruz.
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama zulayı kendi sitesinden indirmeyi deniyorum düzelmezse yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam :)
Zula açılmama sorunu : çözüm ( sertifika yükleme ) önce zula oyun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu açıyoruz. Game dosyasına giriyorsunuz. ca yazan belgeyi tıklayıp açıyorsunuz. sertifikayı yükle diyorsunuz ileri-ileri son kapatıyoruz. 2. Yol : Eğer hala girmiyorsa oyuna tekrar zula oyun simgesine sağ tıklayıp dosya konumunu açıyoruz. Game dosyasına giriyorsunuz. BattlEye dosyasını siliyoruz.
Teşekkür ederim ama zulayı kendi sitesinden indirmeyi deniyorum düzelmezse yaparım
Rica ederim :) araştırdım da biraz steamden indirenlerin bazıları aynı problemi yaşamışlar.
Steamdan gta 5 indiricem ama böyle bir sorun yaşarsam 70 TL boşa gider mi yoksa para iade olurmu biliyormusun?
Oyunu aldıktan sonra belli bir saat içerisinde hiç oynamadan iade edebiliyorsun evet.
Tamam teşekkürler. Bu arada sorun çözüldü
Rica ederim, geçmiş olsun :)
Hocam nasıl çözdün
zulayı da çalıştırır be pcn
Zula ❤️