Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mavi ekranda hata olarak " VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR " yazıyor.
Cevap
2Cevap
Güncel ekran kartı driverini yukleyin diyor. internette sitelerde
Erorr 502 error 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selam Caner,
Anladığım kadarıyla bilgisayarındaki ekran kartının sürücüsüyle ilgili bir sorun yaşıyorsun. Bilgisayar donanımları ve Windows işletim sistemi hakkında yeterli bir bilgisi olmayan kullanıcının kolay kolay çözemeyeceği bir konu.
Eğer bilgine güveniyorsan ekran kartı sürücünü güncellemeyi, sorun devam ediyorsa ekran kartını silip cihaza tekrar tanıtmayı seçebilirsin.
(Açıkça söylemek gerekirse bunları yapabilecek kadar deneyimli olsan bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum ve o nedenle de aşağıya günü kurtarma ihtimali olan iki çözüm daha yazıyorum.)
Ancak üstteki "Dosyalarımı sakla" seçeneği de belki işine yarayabilir. En azından kullandığın bilgisayara herhangi bir zarar vermez.
Ben tüm dosyaları ve ayarları silip temiz bir kurulum yapmanı öneriyorum. Bunun için de bilgisayarındaki tüm verileri (mail, fotoğraf, beşge, kısacası ne varsa) yedeklemen gerekiyor. Bu da kendi içinde kolay bir iş değil.
Sonunda bilgisayarın ilk aldığın gün olduğu hale dönecek. Sonradan kurduğun yazılımlar da dahil olmak üzere tüm belgeleri ve varsa yaptığın özel ayarları kaybedeceksin. O nedenle bu seçeneği uygularken dikkatli davranman gerekiyor. Eğer bunu yapamayacağını düşünüyorsan hiç denememeni öneririm.
Zor bir durum olduğunun farkındayım. Ama şu şartlar altında sana önerebileceğim en mantıklı çözüm bu.
Eğer bilgisayarlar konusunda daha deneyimli bir arkadaşın varsa kendisinden yardım alman işini kolaylaştıracaktır. ;)
Nefis bilgiler hocam. Teşekkür ederiz. <3 <3
Hocam sağolun ilginiz için ekran kartını güncelleştirdim bakalım sorun devam edecek mi ;) az çok bilgim var ya o kadar gömmeseydiniz 😂