Gamer Pubg'de kız karakter kullanmak erkek adamı bozar mı? Billy_the_Kid Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilelim yani... Güncellemeler+1 yıl Benim hatunun ismi SekushiMikasa. Ekleyin oynayalım Güncellemeler+1 yıl Siz adamları vurun botları ben hallederim Pubg'de kız karakter kullanmak erkek adamı bozar mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Allessia Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Genel manada oyundaki kadın karakterler daha hoş bir görüntüde oluyor ve oyuna göre sanki daha çevikmiş gibi duruyor. Bunun erkek adamlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
jfjdjdkkddn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl oyunda karsi cins karakteriyle oynayan herkes abazadir 1 1 Yorumla Billy_the_Kid +1 yıl Ne alakası var. Saldırı altında dar alan olsun diye kız avatarı alıyoruz ama erkeğe dönüştüreceğim. Çokta hoşuma gitmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genel manada oyundaki kadın karakterler daha hoş bir görüntüde oluyor ve oyuna göre sanki daha çevikmiş gibi duruyor. Bunun erkek adamlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.
oyunda karsi cins karakteriyle oynayan herkes abazadir
Ne alakası var. Saldırı altında dar alan olsun diye kız avatarı alıyoruz ama erkeğe dönüştüreceğim. Çokta hoşuma gitmiyor
Yooo
Herkes kullaniyo ki