CS:GO ücretsiz versiyonundaki oyuncular rekabetçi erişimi için para ödeyecek.

Süper haber be! Hile kullanımının önüne geçeceği şüphesiz. Artık kimse VAC yedikten sonra, sıfırdan Steam hesabı açıp Rekabetçi atamayacak parasını vermeden.
Oyuna para vermiştim elbette 77 TL.
ben para verdiğim hesabımdan hile yüzünden ban yedim sonra inat ettim ücretsiz hesap açtım bileğimle oynadım ve hileli hesabımdan daha yüksek ranka ulaştım siz siz olun hile kullanmayın tekrar paralı olması iyi bu arada
Caner kusura bakma doyurucu görüş yapamadım bu soruda da 😂 Aga 3 kuruş paramız var onuda 40 dakikalık maç için sömürüyorlar, ne paragöz olmuş la bu Steam
Ben vermesine verecemde yarın yine Ölüm maçına girmek için para ver diyecekler :D la adamlar dakika başı para kazanıyor zaten neyin ecelinde onu anlamadım :D
Yaaa♥ çok teşekkürlerr
oyunu oynamayanlardanim
Cevap
33Cevap
Oyunu kesinlikle ücretsiz oynamanızı önermem, bir sürü hile var oyundan soğursunuz en iyisi paranızı verin rahat rahat oynayın.
Bir rekabetçi keyfim vardı, tüh... Ücretsiz oynuyordum ancak görünen o ki Company of Heroes 2’ye yoğunlaşacağım. 😒
Cs’yi satın aldım iade ettim başka hesaptan bir yıl sonra falan ücretsiz indirdim şimdi gene sildim dkdndk
Ulan bu kötü oldu ya. Hileliler açısından iyi oldu da bende para vermeden oynuyordum bu benim için baya kötü oldu :(
İlk çıktıgında satın almıştım ama 3 yıl önce hacklere dayanamayıp bıraktım şu wh olayını çözmeden bu oyun ne yaparsa yapsın tekrar başlatamayacak
21 lvl üstü seçkin olanları yakmazlar ise biz de yokumuzdayız eğer ki yakarlarsa valve benim için bitmiştir :)
Oynuyordum baya iyi yükselmiştim aslında ama. Artık bilgisayar kullanmıyorum pek umurumda değil
Zaten az bir oyuncu kitlesi kalmıştı. Onu da kaybedicek yakındır.
yukledim sildim yuklenmesi oynamamdan uzun surdu para verseler oynamam
Hiç başlamadım
Hiçte başalamayı düşünmüyorum.
Benim tek aşkım var o da cs 1.6
Ücretli olarak oynadım
Ban yedim. Daha oynamıyorum. Zaten pc de yok.
Cs go hiç oynamadım ama valorantı deli gibi oynarım
Zaten rekabetçi girmiyordum pek o yüzden benim için sorun yok
CS benim için 1,6 dan sonra bitmiş ölü bir oyundur. Önce valve hilecileri engellemenin yolunu bulsun da sonra konuşsun.
Yani artık ücretsiz değil bu güzel olmuş ücretsiz oynayanların içinde hile açan çok oluyor.
bu oyun kac yillik ya ne parasi tarihe karismadi mi bu oyun
Sadece CSGO için demiyorum CS serisi yılların eskitemediği bir oyundur. Tarihe kafa tutan oyunlardan :D
oyunda skin almak için falan keyfi yatırılır küçük miktarda ama oynayabilmek için para yatırmam asla oynamıyordum zaten oynayanlara acıyordum hala acıyorum
Oyuna vericek param yok millete para kazandiracagima kendime hayrim dokunur
ben para vermiştim bu oyuna zamanında ücretsiz mi oldu
Seçkin hesapla oynuyordu para verenler ücretsizlerle eşleşmiyordu
Oyunu ucretsiz oynayanlar genellikle hile kullanan oyuncular bence parali olmasi cok iyi olmus
Seneye 10 yıllık jetonum gelecek :)
Kısaca görünüşte beles
En doğrusu bu ücretsiz alıp hile açmak kolay
2017 senesinde 30 tl vermiştim CS goya.
Adam d2’den mıragedakı adamı vuruyodu iyi oldu
Ben oyun oynamıyorum ki :d
Ben olsam oyuna 5 krs ödemem
yani eskiye geri dönüyor
En başından beri parwlıyız
Hile sorununa iyi çözüm bulmuşlar
cheaterlarla oynayayim diye para vericem bir de
Valo go brr