Gamer adamdan koca olmazmış babam bunu dedi ve çıktı evden. Annem de olmaz dedi. Erkek arkadaşımın ailesi de biran önce tanışmak istiyor. E sporcu erkek arkadaşım ve bu işten ciddi para kazanıyor. Ailemi nasıl ikna ederim?
Sevgilim gamer diye ailem bu iş olmaz dedi. Ailemi nasıl ikna ederim?
Eski nesil insanlara bunu anlatamazsın onlar ister ki düzenli bir işi olsun her sabah gitsin gelsin devlet iş olsun bunu isterler yani şu an yayın üzerinden bir oyun üzerinden kazanılan paralar gerçekten büyük miktarlar ama bunu ayırma anlatamazsın anlamazlar
Gercekten soyle isiyle ilgili reddeden ailelere sinir oluyorum adam para kazanio mu kazaniyor sen ona baksana ya hu oyun oynuyorsa oynuyor ne guzel hem eglenio hem para kazanio daha ne hemde bolca evde miss yani, ve goruslerde devlet destekli vs. denmis bilmiyordum bunu sende bunun uzerinden gidebilirsin devpete bagli vs diyerek ayrica maclari da izletebilirsin futboll oynamak gibi ciddi bir sey oldugunu gorurler bir futbolcuyla evlenicek olsan yildirim nikahiyla evlendirmeye calisirlardi kdkfkgkgk e spor da futbol gibi sadece biri kosarak bedensel birisi oturarak oyun oynama bu da gozler refleks beyin vs. İste tabii futbolda da varlar ama pek fark yok iste cok sacmaymis ailen 😒😒
Annenin ve babanın bu tavrı bence normal. Çünkü onlarda sizin iyiliğinizi istiyorlar. Yarın öbür gün kocanın işsiz kalmasından korkuyorlar çünkü onlara göre böyle bir sektör yok. Oyun oynayarak para kazaılacağına inanmıyorlar. İkna etmesi zor olur, ama imkansız değil...
E gamer olmak da sporun bir türü gençlik ve Spor bakanlığı kapsamında gelecekte daha da sahip çıkılacak ve yerli ve milli e gamer'larimiz çok kıymete binecek. Dogrusu benim e sporcu bir çocuğum olsa onunla gurur duyardım. Ailenin itimatını kazanması şart elbette. Ailen senin istikbalini korumaya çabalıyor. En az devlet memurluğu kadar gideri olduğunu ispatlamak sevgiline ve ailesine düşüyor. Tabi ki birbirinizi kırmadan.
Bilgisayar telefon oyunu oynayarak para kazanıyor yani gamer değil aslında e sporcu elektronik spor diye bakabilirsiniz. Bazı oyunlarda turnuvaya katılıyorlar mesela kulübü para veriyor aynı Futbolda maça çıkmak gibi sadece bilgisayarda telefonda oyun oynuyor yani farkı o diyebilirim