Ben online oynanan oyunları çok seviyorum. Hatta bir tanesinin bağımlısıyım diyebilirim. Akşamları da eşim TV izlerken ben oyun oynuyorum, bana çok sorumsuzsun yarın bir gün çocuk olursa ne yapacaksın gibi laflar söylüyor. Oyun bağımlısıyım diye illa sorumsuz bir eş mi ilan edilmem lazım?
Oyun bağımlısı olmam beni sorumsuz bir eş mi yapar?
Selâm, Hanımefendi bu kadar fazla oyun oynamak aile yapısına oldukça fazla zarar verir. Sadece ev içi görevler olarak düşünmeyin, aile içi piskoloji anlamında da düşünün. Oyun oynamak eşiniz ile olan aranıza soğukluk sokar. Oyun oynamak yerine eşinizle vakit geçirmek ilişki açısından çok daha iyi olacaktır. Oyun bağımlılığı yüzünden aranıza soğuk rüzgarlar girip, ilişkiye zarar verebilir. Çocuk çok büyük bir sorumluluk getirir. Çocuğunuz olduğu zaman oyun oynamak için zor zaman bulursunuz. Bu sizi sorumsuz eş yapmaz ama, bazı sorumlulukların gecikmesine neden verebilir.
Eşin evdeyken onunla vakit geçirmeye çalışmalısın bence.. Oyunu gündüz eşin evde yokken de oynayabilirsin.. Eşlerinizi ilgisiz bırakıp gözlerinin dışarı kaymasına izin vermeyin