çok fazla wild rift yani LEAGUE OF LEGENDS oynuyorum ve sevgilim bundan şikayetçi ne yapmalıyım?

çok fazla wild rift yani LEAGUE OF LEGENDS oynuyorum ve sevgilim bundan şikayetçi ne yapmalıyım?
Oyunu oyna oynama demiyor ama bağımlılığı kesmen senin için iyi olur
Bak ne güzel sevgilin var benim olmuyor bile sebebini boş ver, kendini meşgul edecek şeyler bul sevgilinle gez eğlen sohbet et
Başka aktiviteler edin spor yap kitap oku yabancı dil çalış müzik dinle
Mesela buluşma ayarladınız değil mi o zaman şöyle yap 12 de buluşma diyelim o zaman sen en fazla akşam eve gidince oyuna dal sevgiliden bağını kesersen ayrılık olur onu mutsuz etmem sevindir sohbet et konuş
O da oynasın
beni anlayan tek dişi sdıoajsdıosa
Gamerın halinden gamer anlar hgfhfhf
adam ya adam dsıoajdsıao
keşke
Cevap
6Cevap
Wild rift sıkıyor ya bir süre sonra kek oyun bence. Fazla zorlanmadan zumrut 1 e kadar çıktım sonra sıkılıp bıraktım ama arkadaşla girecez arada chillenmek için. Normal LoL de iyi mekanik gerektiriyor ve eğlenceli gelmiyor
biz yokluk çekerken sen oyun manyağı oldun reis yazık etme kendine
Sevgilin henüz oyundan kafasını kaldiramamis çocukla değil de kendi olgunlugunda bi bireyle sevgili olsun bence sorun çözülür 😁
sadece cocuklar mi oyun oynuyo
neyazik ki hayır. Oyun ile sosyal hayatını karıştırıp bu durumu ilişkilerine yansıtan birine de yetişkin diyemem tabiii
kanka emin ol onada yeterince zaman ayiriyorum o hic oynamami istemiyor oyunda kizlar iyi oynadigim icin surekli konusmak istio bu yuzden oynamami istemiyo
Bi karar vereceksin o zaman ya kızla aran bozulacak surekli aynı sebepten tartışmaktan ya da oyun oynamayacaksin süresini filan azaltacaksin. Çoğu kız takılır bu duruma
Çok fazla oynama sende kız haklı. Bağımlılık zor
cokta fazla degil gunde 5-6 saat oynuyorum en fazla
bilmiyorum ama bunu cok fazla kavga haline getiriyor
ya kizlarda bu oyunu abartiyo iste abi
takımıma gelen 3 iq ormancılardansan eşin haklıdır reis
valla jung mainim nick sal oynayalim bak bakim nasi ormanciyim
hahah sakin ol şampiyon elo ne
Bu oyuna ben de sinir oluyorum, sevdiğim bey oynamıyor neyseki
neden ama neden
Çok sinir bozucu, amaçsız geliyor bana
Vaktini ona göre ayarlaman lazım.
Evet kadınlar biraz rahatsız oluyor