Merhabalar :D
Bu liste tamamıyla benim şahsi fikrimdir katılıp katılmamak size kalmış.
The Last Of Us Part 2

Naughty Dog'un en büyük enkazlarından biri. Oynanış olarak ve grafiksel olarak ne kadar müthiş olsa da oyunun hikaye örgüsü aynı zamanda oyunun finali cidden kötü işlenmiş. Ben oynarken o finalin hazzını almak için saatlerce oynadım sonucun hüsran olduğunu görünce yazıklar olsun dedim.
Cyberpunk 2077

Çok büyük umutla aldığım oyunlardan biri ve oynadığım zaman oyundaki buglar felaket derecede fazlaydı. Oyunun hikayesi kesinlikle oyuncuyu içine çekmiyor ve ara görevlerinin çoğu aynı. Ama karakterleri, dövüş mekaniklerini vs. güzel işlemişler ayrıca da aksiyonu çok güzel.
Call Of Duty Black Ops 4

Black ops serisinin ve aynı zamanda da Call of Duty oyun serisinin bitişi olarak adlandırdığım oyundur kendileri. Firma geçen oyunlarda hikayeye yoğunlaşırken bu oyununda online odaklı çıkarttı ve tatmin edici satış rakamı da yapamadılar. Para için bizim hayallerimizi yıkmaya değer miydi?
Watch Dogs Legion

Zaten Ubisoft'tan öğrendik bir oyun serisinin nasıl batırılacağını piri onlardır. Araba mekanikleri hala rezalet onu bile değiştirememişler. Şehirde her karakteri kontrol etme vaadiyle oyunu çıkardılar ve karakterlerin farklı özellikleri olacak diye de açıklamışlardı. Sadece birkaç karakterinin öyle özelliği var mesela hipnoz uzmanı ve arıcı. Dövüş mekanikleri zaten sıradan sadece doğru kombinasyonları yapınca zaten çok kolay bir şekilde düşman indiriliyor. Oyunun sadece atmosferi ve grafikleri çok iyi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer