Bir erkegin ozellikle yas ve yas buyuk birisinin bir kizdan hoslandigini onu istedigini nasil anlariz?
Erkekler hadi bakalim cevap verin
Erkekler hadi bakalim cevap verin
hareketleriyle,sözleriyle belli eder.sana da belli etmiş ki aklında böyle bir soru oluşmuş
Evet ama ben seni abin gibiyim vs laflar soylemisti ama bu aralaer cok ilgileniyor benimle. Sarilmalar karnimi sıkmalar elimi sıkmalar parmagimi falan anlam veremedim
hiç bir abi kardeşinin karnını sıkmaz.abi gibi yaklaşan i.neler yapar o hareketi.ya bu eleman önce kardeş gibi gördü sonra kapıldı sana ya da en baştan beri kardeşliği sana yakın olabilmek için kullanmış
Evet haklisin peki dedigim gibi o karin sıkma parmagi sıkmasi. Sarilmasi farkli bir anlami varmi bunlar 3 gunde oldu mesela
ya ilgisini belli etmek ve yakın olmak için ya da bu temaslardan zevk aldığı için.sen adamı hangi kategoriye sokarsan o şekilde yorumla.bir kızın karnına dokunmak zevk verir,ama bunu sana ilgisini belli edicem diye yaparken saçmalamışta olabilir.ben iyi düşünmem çaktırmadan g.te başa ellemek denir buna
Anladim ee ben nasil yakinlascam ne diycem yani ustu kalali bir sekilde bana rahat bir sekilde yakinlasmasi icin
abi deme,onunla vakit geçir yani özel olarak onunla olmaktan mutlu olduğunu belli et.gerisi klasik,yanında huzurluyum,çok güldürüyorsun eğleniyorum vs vs
Anladim tamamdir cok tesekkurler
rica ederim
anlayamazsınız. bazı tabuları varsa içinde yaşar :(
Evet ama :( bana karsi olan haraketleri var bana ben senin abin gibiyim demisti ama son gunlerde cok yakinlastik mesela sarildi kulagimi tutu yani tam boynumdan tutarken karnim ve parmaklarimi sıkmak aniden olan seyler acaba ben mi yamlis dusunuyorum
yo yanlış mı düşünüyorsun demiyorum. sadece zor belli eder.
Cevap
9Cevap
bende öyleyim kendimden örnek vereyim ben olsam hareketlerinden anlarım tamamı
Elbetteki. Ama abin sayilrim ben senin demisto ama cok yakin davramiyor bana sarilmalar karin sıkmalar falan belki ben yanlis dusuundum olamazmi :/
Ya insallah hayirlisi olur da benmi yanlis dusunuyorum bana bu haraketleri yapiyor istiyormu beni hoslaniyormu bilemedim
Evet ama abi gibi goren biri kizin goguslerine mi bakar durduk yere sarilip karnini parmagini sıkarmi ? Veya bpynuna dokunurmu eline falan
bende kendimden yedi yaş büyük bir kızdan hoşlanıyoruma ama duygularımdan emin olmak için bekliyorum...
Bana yakin davraniyor peki ben napiyim bendende bir hamle bekliyor
olabilir iyi olur yoksa o senmisin .)
kız mı büyük erkek mi anlayamadım :)
Erkek buyuk iste kizi istedogini bir erkek nasil belli eder sarilmasi falan. El:/ ini sıkmaai
Anladim.. Ama bana ben senin abin gibiyim vs cumleler kullandi .ama su som gunlerde cok yalin savranmaya basladi parmagimi sıkmalar bir anda sarilmalar bendemde yasca buyuk
:) olabilir. Yanişu anbelki hoslanti bile yoksa sadece benimi istiyor? Ee ben nasil yakinlasicam? Cok acik bir soz degilde ustu kapali bir sekilde ne diyebilirim dikkatini ceker
sen kac yasındasın o kac yasında
Ya soyle diyom adam bekar aramizda 25-30 yas var kizlarla arasi cok iyi. Ben hayatta ihtimal vermiyorum bana karsi ama yakinlasmasi kafamda soru isareti oldu
25-30 yas cok degil mi sence cünkü iliskilerde yas aralıgı önemlidir sen onun beklentilerini karsılayabilecegini düsünüyor musun
Bilmiyourum ki ya o soruyu dusunmeden once ilk once onun napmaya calistigini anlamak lazim
ya da o senin beklentilerini karsılayabilecek mi bir de o var tabi
ne yapıyor da kafanın karısmasına sebep oluyor mesela
Mesela o gun karnimi sıktı sarilmalar parmagii sıkmalar falan bide ben gomlek giymistim durmadan gozu oralardaydi hani benmi yanlis anladim acaba
fiziksel bir temas söz konusu ise olayın rengi biraz degisir hoslantıdan cok arzulama durumu varıdr peki fizigin nasıldır dikkat cekici midir mesela
Galiba herkes cok begenir ama mesela ben hep gomlek giyerim yuzume bakmaz adam akilli bakarkende gozu hep oraya kayar
heralde cok dolgunlar ki dikkatini cekiyor ama bu hal tavırlar pek hayra alamet degil yüzeysel bir arzulama var gibi bence
Belkide kafam cok karisik. Napsam bilemedim ki peki ben onu istedigimi veya biseyler olcagini nasil belli ederim
bu konu tam benim branjım yardımcı olabilirim sana
Hadi bakalim bak simdi bizim aramizda baya yas farki var :D 25-30 bu bana 1 ay once falan abin gibi hatta baban gibiyim dedi ama kizlarla arasi cok iyi bekar. İste son 3 gunde olan seyler sunlar sarildi bir anda bana parmagimi ve karnimi sıkti sonra boynuma dokunurken saclarimin arasida kulagima dokundu vs. Bende gomlek giyiyorum yuzume bakarken gozu hep oraya kayiyor mesela ama dusnuyorum belki ben yanlis anliyorum ama sonra diyorumki neden bu kadar yakinlasti bir anda
seni istiyor ama aranızda çok yaş farkı olduğundan cesaret edemiyor edemezde abinim olayına gelincede senin ondan ürkmemen için demiş daha sonra kendini sorgulamıştır abinim dediğine pişmandır emin ol napıcanı bilmiyor herşey senin elinde şu an kesin cevap istiyosan senle küçük bir test yapalım sormam gerekenler var ancak burada herşeyi yazamayız özel yazarsan yardımcı olabilirim
Burdanda sorabilirsin. Ayrica ben istiyorsam napicam ustu kapali bir sekilde ne diye bilirimki
Gidip sormak en mantikli beyni yormaya gerek yok
Soramam ben. Ya bana haraketlerinden anlamak istiyorum yanlis anlayip kendime umut vermekte istemiyorum
Onu anliyamiyorum ama mesela bana o gun sarildi bir anda boynumu tutup cekti kulagima dokundu sonra parmagimi ve karnimi sıkti sence ne ?
Anliyorum.peki ben napicam? Nasil belli ediyim bir soz soyliyim ama ne diyim
bence sizle oynuyor sanırım
kendinden büyük birisininmi
Evet
Nasil
gider sorarız.
Bakışlar dan
Yuzume bakmak yerine hep gogus tarafina bakiyorsa
Anladim ee ben nasil biseyler hissettigimi belli etcem bir sozle falan ne diye bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar