Aşık olduğum bir kız var.Aramız çok iyi birbirirmize çok yakınız ama henüz sevgili değiliz.Kız adımı benden bekliyor ama ben biraz erteledim.Çünkü kendi üzerimde ilişki için son kontrolleri yapıyorum.beraberliğimizde yapıcaklarımı tasarlıyorum.geçmişte yaptığım kişisel hatalarımı gözden geçiriyorum.Kısacası bu ilşkinin harika olması için elimden gelen emeği, çabayı harcıyorum.Yalnız burda eksik kaldığım fikrimin olmadığı tek bi yer var.Sevdiğim kızın vazgeçemeyeceği birisi olmak istiyorum.Amacım buradaki boşluğu doldurmak çünkü bu konuda tam olarak bi fikre sahip değilim.Bana somut olarak ne önerirsiniz ? Ve kızlar bir erkek size neler yaptığında ondan vazgeçemezsiniz ?( samimi olarak )
Cevabın nedir?
Bak kardeşim bir kızı Nasıl mutlu edersin.haftada 1 kez gezdir ama iyi yerlere götür Cafe bar felan olmaz Luna parka götür Akmerkez gibi yerlere Gezin Al bi bisiklet At önüne gezdir yada Hiç bilinmedik tarihi anlamı olan bir yer. Romantik Ol EMin ol bunu daha önce hiç bir erkek ona yapmamıştır kendini farklı göster.Sık sık mesajlaşma Bu kızı senden soğutur orta derecede .Otoriter bir o kadar da sahipleyici Ve eğlenceli ol. Bakış Kızla Gözlerinin içine içine Yap bunları Gör bak bakalım o kız ne oluyor :)
43 Yorumla
Soran+1 yılmesaj konusunda da diğer konularda da aynı fikirdeyim.örnekler çok uç olmuş yalnız. biraz da orjinal tabii
Soran+1 yıl:):) haklısın zaten anlamak gibi bi çaba içinde değilim de , doğru olanı yapmaya çalışıyorum diyelim
En İyi Cevaplar
Öyle biri olmaz, sonra ayrılma gibi birşey olunca o kız direk buarada çözüm aramaya çalışır ve seni rahat bırakmaz.Ayrıca merak etme sen ona kendinin farklı olduğunu göster ve onu sevdiğini hissettir başka birşey yapmaya gerek kalmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğimi hissediyo tabiki ama farklılık konusunda biraz daha açık konuşabilir misin mesela ?
Soran+1 yılhaklısın .tabiki daha başlarda anlaşılacak şeyler değil..aslında iyi bi noktaya da değindin zamanla birçok şey yaşayacağz burada vereceğim tepkiler de kızın fikrini şekillendirecktir.bun da unutmamak lazım.
Bence bu kadar düşünme.Kendin gibi ol.Yoksa mutsuz olursun. Gerçi, kendi adıma konuşmayayım bu kişiden kişiye göre değişir ama kendi yorumumu ekliyim.Bence onunla hem sevgili hemde dost ikilemini kur.Kızlar bundan çok hoşlanır.Vazgeçilmez olursun.En azından ben sevgilimde böyleyim.Umarım az çok yardımım dokunmuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendim olma konusunda bi problem yok kimse için değişemem.ama daha doğru işler yapabilirim veya eksik gördüğüm şeylerin üstüne biraz daha koyabilirim..Yapmak istediğim karakterimi değiştirmem gibi köklü bi değişiklik değil , olamaz tabiki de.
herşeyden önce anlayışlı ve sıcak olmalısın.Ayrıca en iyi arkdaşı bir derdi oldugunda sana dökebilmeli en önemlisi gelecekle ilgili kurulan hayallerle bunu tamamlamalıısn..
18 Yorumla
Soran+1 yılvalla şiir gibi konuşmuşsun mest oldum sen biraz daha konuşsana bu konu üzerinde daha yeni daha güzel şeyler gelicek gibi
Soran+1 yılböyle konuş canımı ye dostum..nikin ve verdiğin yorumla bıraktığın izlenim 10 numara ailecek hayranınızız :):)
Soran+1 yılgizli hayranınızız :):) platonik, hiç karşılık beklemeden:) kaldırıyım istersen.
Soran+1 yılpeki kalsın öyle :):)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
benimle çok fazla ilgilenirse, söylediklerimi can kulağıyla dinleyip önemserse, her zaman değil ama arada küçük süprizler yapıp beni şaşırtsa, bana değer verdiğini hissettirse, güvenimi sarsacak bişey yapmazsa, yanıma her zaman özenli ve bakımlı gelse, her buluşmamızda heyecanlandığını belli etse, verdiği sözleri yerine getirse daha çok bağlanırim ben. Hem zaten sen düşünceli birisin anladığım kadarıyla. Çabuk bağlanır gibime geliyo :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:):) ben bu söylediklerini daha arkadaşken yapıyodum eğer bu sevgili olmaksa ki ben daha böyle olmadığını düşünüyodum (yorumunu almadan evvel ) bu demekki harbiden daha fazlasını istiyorum.Ben bu kıza fena aşık oldum sanırım.
Soran+1 yıldilim varmıyor söylemeye yani arkadaşken yaptığım hareket nebiliyim..ama ona karşı neler hissettiğimi biliyodur sanırım.
anlayışılı olması,
sinirli olduğun zaman ağzına gelenı saydırmaması
emri vaki yapmaması,
yerine göre alttan almasını bilmesi,
kızıcağımı bilse bile bana yalan söylememesi,
ailem hakkında konuşurken saygısız olmaması,
benımle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatmaması,
trıp atmaması,
ben erkeğim sen kadınsın dememesi,
başarısızlıklarımı yüzüme vurmaması,
arkadaslarımın yanında veya bırlıkte olduğumuzda kendını ustun göstermeye çalışmasın,
beni ben olduğum için sevsin...111 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel ve açıklayıcı olmuş.Trip atma mevzusunu biraz açar mısın ? biraz sinirli bi tipim, kıskançlıkta var tabii..bişey olurda kazara tutamazsam dilimi o yüzden soruyorum
- +1 yıl
açıklayabilirim şöyle mesala atıştınız yada seni sinir etti hemen kenara çeilip surat asma yada o gün eve gittiğinizde kızıp telefonu kapatma. Eğer çok sinirliysen açıkça sinirli oldugunu sağlıklı düşünemicem yada bilmeyerek kalbini kurabilirim sakinleşince konuşalım de zaten onun içi içini yer.
Soran+1 yılçok çok teşekkr ederim..sinirlendiğim durumda kendimi kontrol edemiyorum bazen aslında çok soğukkanlıyım ve o halimle bile mantığıyla hareket eden biriyim.mesela kızla kavga ettik hoşuma gitmeyen bi hareket yaptı diyelim veya ben onu kıskandım delirmeye ramak kaldığı bi durum.tam o esnada acaba napsam diye sorabiliyorum kendime ama
Soran+1 yılbu soruma verecek bi cevabım olmuyor genelde ve bana başka bir alternatif kalmadığından fevri davranıyorum.Oyunu kuralına göre oynamadığımdan kaybeden ben oluyorum.(eski ilşkilerim için )ama bunu duymak çok çok çok iyi oldu çünkü kafamdaki bir soruyu çözüme kavuşturdun bana bi alternatif daha sunmuş oldun.
- +1 yıl
eğer kıskanç biriysen başta söyle ona herşeyı, oturup konuş kıskanç oldugunu belkıde bazen bu yuyzden bunalacagını falan söyle eger o da ben gelemem gılerınden solerse ortak bır yol bul ne onun dogrusunu nede senın fogrunu yasayıın ortak yol bulun en sağlıklısı böyle oluyor bence. çok çok sinirlendğin durumlarda mümkün oldugunca soğuk kanlılığnı koru sakinleşince konus ağzından çıkan kelımeler karsı tarafı yıpratır.
Soran+1 yılbu nasıl anlatılabilir ki ben oturup kıza ne diyim.trip atan biriyim desem ki böyle söylenmez ama eminim kız bu şekilde düşünür.gerçi 2 yıldır arkadaşım beni biliyor ama sevgili olmadığımız için bu yanımı bilmez..başkasıyla çıkarken o çocuklarla ilgili neler düşündüğümü nasıl çıldırdığımı.. söylediğin gibi ağzımdan çıkan kelimelere dikkat etmem lazım
Soran+1 yılaslında kendimi yerine koyarsam o benim karakterimde olsa benim için de dayanılmaz olur..aslında sorun sahiplenme hissetmemde..neden böyle olduğunu bilmiyorum kızı yiyecekler sanki, incileri mi dökülecek neden bilmiyorum.mesela 2 kardeşiz.erkek kardeşimle çok ilgilenirim çok severim ama hiç paniklemem endişelenmem ama kız kardeşim olsa hergün rapor alırım herşeyini kurcalarım adım adım takip ederim yani onun için endişelenirim.kadın, bu insan benim tapulu malım değil bi eşya değil
Soran+1 yıldoğrusunu biliyorum ama bu düşünce tarzından kurtulamıyorum
- +1 yıl
sen onlara zarar vermelerinden korkuyorsun demek ki, ama bu hem sana hemde karşıdaki insana zarar aşırı kıskançlıkta insanın aklına iki şey gelir
1) bana güvenmiyor
2)acaba kendisi böyle mi davranıyorda beni kısıtlıyor. kıskançlık herkesten önce sana zarar bunu ancak sen istersen yenebilirsin.
Soran+1 yılevet 2 miz dışında kimseye güvenmiyorum.bi de şunu söyliyebilirim bu 2 madde de bahsedilen ihtimaller bizim için tam tersi.ona güvenim sonsuz karakteri çok sağlam bir kız,bense birini seviyosam bi başkasına bakmam baksam bile boş boş mal mal bakarım..başka kızların bi anlamı kalmaz benim için.ama neler gördüm nelere şahit oldum ..sen de görmüşsündür bu tür durumlar.
Sevgiliden önce en iyi dostu olmayı başarırsan zaten yarattığın boşluk 2'yle çarpılacağından unutamaz kolay kolay. Bende öyle olmuştu en azından.
013 Yorumla
Soran+1 yılbu söylediğin tamam.sevgili faslı kaldı sadece
Soran+1 yılyani bu zamana kadar anlatmadığı sorunu kalmadı çoğu kez kız arkadaşlarıyla paylaşmıyor bunları. buraya kadar herşey mükemmel sanırım.ama tüm geçmişi gözden geçirdiğimde bi hata gördüm.
Soran+1 yılbazen dilimi tutamadığım zamanlar oldu.kızı sahiplendim mesela biz arkadaşlarla aynı ortamda beraber oturuken kızın yapılmasını istemediği bi hareket olmuştu çocuk devam ettirdi ben de o çocuğu biraz sert bi şekilde uyardım sonra mesele kapandı.sahiplenmek kötü bişey mi veya o durum için yanlış mıydı sence ?
Soran+1 yılherşey bu kadar doğruysa bu benim üzerimde baskı yaratır.ya ilşkide ona istediğini veremezsem onu mutsuz edersem ? bu ihtimalde var.benim sevgim ne olacak hadi onu geçelim bizim arkadaşlığımız ne olacak ?
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaşız ama tek bi problemimiz olmadı..da neyse ya koyveriyim gitsin en iyisi hesapla kitapla olmuyacak.artık hayat bize ne çıkarırsa onu yaşıcaz.çok mu pinpirikliyim ne.
Soran+1 yılyok yok endişelenme sen böyle konuştuğunda bende kendimi kötü hissediyorum :(
Soran+1 yılooohhhhh teşekkr ederim :)
+1 yılher model için ayrı ki...belli bir ritüelleri yok yane
insan ol...saygı göster...yalandan uzak dur...temizlik konusunda hassas ol...bu kadar10 Yorumlaherseyı olman lazım sırdaşı dostu abısı sevgılısı herseyı.ozaman asla vazgeçemez
10 YorumlaBu kadar kasma dogal ol akisina birak ya. Bu kadar planli ask mi olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim olma konusunda bi problem yok kimse için değişemem.ama daha doğru işler yapabilirim veya eksik gördüğüm şeylerin üstüne biraz daha koyabilirim..Yapmak istediğim karakterimi değiştirmem gibi köklü bi değişiklik değil , olamaz tabiki de.önceden doğru işler yapıyım başlangıç harika olsun sonra devamı kendiliğinden gelir..
+1 yılayrıca bi kızın unutmayacağı bi erkek olmak bana ters
mümkünse ertesi gün unutsun...ona ayırcak ne zamanım..ne de beynim var!03 Yorumla
Soran+1 yılzannediyorum tecrübelisin..bu konuda böyle bi düşünceyle pişmanlık yaşar mıyım sence ?
- +1 yıl
yaşasan bile onun bile hayatta çok önemli bi yeri var..sevgine inanıyorsan..helal olsun...bişey oldu ayrıldınız..kendine yorma..sevmek...insanın en büyük insanlığıdır..saygılar...
Soran+1 yıldüşüncelerin için de yardımın için de tesekkr ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendim için söylüyorumm..üstüme çok düşmesin,beni sevdigini fazla belli etmesin,umursamaz olsun,off onu anlatamıyorum kii.böyle olunca üzülüyorum bazen belki ama kopamıyorum..unutamıyorum:) sen bunları yapma tabi
034 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ? neyi yapıyım neyi yapmayım biraz birbirine girdi ama :D tekrar alablr miyim ?
Cevap sahibi+1 yıldediklerimin hiç birini yapma iştee..ben öylesine baglandıgım kişideki özellikleri yazdım..her kızda tesir etmez diyede sana yapma dedim..çok mu karışık oldu yaa:)
Soran+1 yılşimdi her kızı boşver de sende kafama takılan bişey geldi burda
Cevap sahibi+1 yılne pekii
Soran+1 yılanlattığın özelliğe bayılıyosun ama böyle olmasın diyosun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :D:D şu bahsettiğin konuya biraz açıklık getir
Cevap sahibi+1 yıldedigin gibi karışık ama böyle iştee..nasıl açıklıyım bu saydıgım özelliklere sahip birine tutuldum unutamıyorum...sevdigini fazla belli etmesin umursamaz olsun diyorum..böyle olupta beni ömür boyu sevcekse ne ala...ama öyleside zor bulunur...bak yine karıştı..şöle söyliyim..insanlar zoru sever yaa ..öylee iştee...zor birini sevdim ama maalesef elde edemedim..
Soran+1 yılbenim bilinmezliklerim daha fazla kendi içimde..ama sorunlu bi kişilik olarak alma bunu.kafama ne eserse onu yapıyorum..eskiden benzer bi durumla karşı karşıya kaldığımda altından böyle bi düşünce çıkacağını tahmin etmemiştim..sohbette kız sürekli yanıma gelir (yanımdaki insanlardan nefret etmesine rağmen) o geldiğinde ben ortamdan tüyerdim.sürekli laf atar, bahaneleri olurdu..bahane diyorum çünkü çok saçma..galiba kafamda bişeyler şekillendi.
Cevap sahibi+1 yılhiç bişe anlamadım
Soran+1 yılboşver ben anladım.
Cevap sahibi+1 yılneyi anladın yaa..ne gıcık bişesin
Soran+1 yılkızın neden sürekli etrafımda olduğunu eski bi mesele.ayrıca sensin gıcık
Cevap sahibi+1 yılneyse ya kolay gelsin..inş kızın unutulmazı olursun
Soran+1 yılben yeni unuttum..onun unutulmazımıyım bilmiyorum çok zaman geçti..bu soruyu ona yönelik sormamıştım ama nerden geldim nerden çıktım
Cevap sahibi+1 yılhey allahım ne karışık adamsın yaa...sevdigim kızın unutulmazı olmak istiyorum diye sormuşsun..bende inş. öyle olur dedim..şu verdigin cevaba bak.bilmecemsn sen
Soran+1 yılvalla kız sırnaşınca soğudum vazgeçtim ondan..ben böyle bir kız istemiyorum...eski kızın telefonunu ortak arkadaşlardan alsam mı diye bi soru geldi aklıma.mesaj mı atsam napsam..bi karar vericem akşam uygulamaya koyucam..2 yıl oldu onla bir yerde görüşelim yarın.
Cevap sahibi+1 yılaaaaaa çıldırcam:@@sorunda bahsettigin kızdan mı bahsediyorsun..kimden sogudun
Soran+1 yılsorudaki değil..yani önce diğeri sonrasında bahsettiğim kız.
Cevap sahibi+1 yılöncesini ne karıştırıyon yaa..neyse
Soran+1 yılbununla işim yok sorudaki kız bitti..akşam eski olan kızı arıyacam
Cevap sahibi+1 yılnie bitti yaa
Soran+1 yılya dün kızdan soğudum buluştuğumuzda..
Cevap sahibi+1 yılsana deger veriyor gibi göründügündendir kesin...
Soran+1 yılya cafede oturduk biraz tavla attık falan..ondan sonra ordan tatlıcıma götürdüm nefis nefis..ama neyse kızla konuşuyokenki tavırları eskisinden farklıydı ya nasıl anlatıcağımı da bilemedim..benden yüzde yüz bi teklif veya işte ilşkimiz konusunda bi konuşma bekliyodu lafı o konuya getiriyodu çok terledim..benim dersim var çıkmam lazım dedim kaçtım ordan.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte benm dedigim olaydan bahsediyorsun..sana öyle bi görüntü vermese sogumazdın..ayrıca dün aşktan bahsediyodun aşıktın güya iki dakkada sogumuşun kızdan
Soran+1 yılişte yine bi sorun çıktı..bu kız bana 2 yıl sonra da gelse bu hareketi yapsa yine düşüncem aynı olurdu. demekki aşık değilmişim rahatsız oldum o an.
Cevap sahibi+1 yılkız sırnaştı diye sogudum dimi.yada ilgisini çok belli etti diye..ama soruda öyle bir yazmışsın ki ben kızı iyice tanıdıgını düşündüm..hiç tanımamışsın
Soran+1 yıl2 senedir arkadaşım daha nasıl tanıyabilirim ki..dün gece mesaj attı..trip atar gibi bi konuşması vardı..ben de alttan aldım..bugün naptın tabii senin dersin var demi meşgulsün bu aralar tarzı şeyler yazmış.
Cevap sahibi+1 yıl2 seneden beri anlayamadın yani nasıl oldugunu neyse artık...soruda öyle bir yazmıştın ki..kızın unutulmazı olmak istiyordun...ama baktın zaten garanti ..demiii
Soran+1 yılyok garanti olmasını istemiyorum ki...sevgili olmayalım sadece.. eğer böyle bi amacım olsa elde edemiyeceğim bi kız olmaz herkesle uğraşır istediğimi alırdım
Cevap sahibi+1 yılsevgili olmayıpta napcanız..kızla dün buluşmaktaki amacın neydi senin yaa...aslında uzatmaya gerek yok..sogumuşsun kızdan bu kadar..ve sanırım ayran gönüllüsün ve sanırım ortak bi kaç yanımız var
Soran+1 yılçok önceden kararlaştırmıştık tavlada kaybeden tatlı ısmarlıyacak diye..ben kazandım bu durumda ısmarlayacak olan o sürekli tatlı yemeye buluşalım diye ısrar eden de oydu..ben de geri çeviremedim bi şartla ama ben ısmarlıycm dedim..kıza ödetecek halim yok heralde..sonra bu olaylar cereyan edince dersim var diye kaçtım napıyım..yani normalde ayran gönüllü değil de aşık olamadım demekki...ya bilmiyorum ama istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıltamam anlaşıldı sen soruyu yanlış yazdın yada öylesine yazdın...çünkü spruya bakılırsa sen basbaya aşıksın..planlar bile yapıyorsun onun unutulmazı olmak için..dimi ama soruya bakılırsa böylee...neyse sonuca bakam biz..kıza aşık falan degilsin..unutulmazı olmak zorundada degilsin...sorun yok yane
Soran+1 yılşimdi bak,soruyu yazmamın amacı kızdan hoşlandığımı sanmamdır..aşık filan değilmişim yani..ama şimdi herşey istemediğim halde..benden adımı bekleyip ben atmayınca bıçak kemiğe dayanmış belli ki..geldi ve kendisi açıldı salı günü..ben asdece arkadaş olduğumuzu söyleyince kaçar gibi gitti.sonra okulda baya bi ağlamış arkadaşı beni aradında gittim..yanına bile yaklaştırmadı beni
Cevap sahibi+1 yılohooo amma olay olmuş haa..kıza ilk farklı bir hava verir sonra ters tepersen öyle olur kardeşim...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın unutamayacağı, vazgeçemeyeceği biri olmak için ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler