İlk kez gece görüşeceğim birisiyle bara gidicez. Bir kere dışarda görüştük. Bu kıyafet sizce nasıl çok mu açık kapalı mı kararsız kaldım
link
link
BU KIYAFET ONA MESAJ İÇERİR DAVETIYE ÇIKARIR
önce kendını yeterınce tanıt o kişiye sonra cesur kıyafetler giy karşındakı erkek demekkı ılk gun benden çok hoşlandı bugun beraber olmak ıstıyor dıye düşünür
Kusura bakma ama belli bir ücret karşılığı barda çalışmıyorsan bir yere giderken giyilecek kıyafet değil
Fazla abartılı hem deri hem tül dantel detaylı, ikisinden birini tercih etmen daha doğru olacakdır..
Cevap
16Cevap
Bazı kişilerin iştahını kabartacak cinsten lakin ikinci gün buluşmaya giderken böyle bir şeyi giymek bana açıkçası pek hoş gelmedi.
Deri ve dantel uyumu bozuk..
Bence hos ama biraz fazla gothick kaciyo ve sirt bolumu hosuma gitmedi siyah tayt sari cat bot ustune bol koyu gri olabilir bir kazak giy eline deri ceket al 10 numara :)
site isminden de anlaşıldığı üzere bu buluşmanın ilk olması önemli değil önemli olan sonucu ;) bu elbiseyle geceyi hayal ettiğin yerde bitirirsin için rahat olsun panpa :)
Bence gayet şık bir elbise. Eğer vücud yapın uygunsa, doğru makyaj, doğru saç ve ayakkabı ile bu elbise çok hoş olur.
Fazla idealı düz siyah fazla idaası olmayan birsey tercih etsen daha iyi ayrıca siyah renk seçimi çok iyi vazgeçme
ahahaha buluşma yerlerine baksana bar çok kız düşüyo bardan yatağa herkese tavsiye arkadaşlar buda kanıtı olsun
Bazı şeyleri göze almışsın herhalde giderken bize laf düşmez.Final belli.
Ilk defa goruscegin biriyle bara gitmek yeterince acik bir davranis ama elbise de cok acik. Mutlaka altina siyah opak corap giy.
Sen gotu kaybetmişsin biz napalım bu dakkadan sonra ne giyiyosan giy.
3 Adet seksi külot/fantazi
34.99 degil
Sadece 19.99'a
Yani kendini pazarlamicaksan giyme.. Kizim olsan döverdim
barı kafanda fazla buyutme gundelik kıyafetindede gidebilirsin
Çok kötü ve bar için fazla
Umarim tek basına gitmezsin yıkarlar.
sapıklık yaparlar. millet tahrik olur. çok açık...
Nasolsa çıkartcak niyetiyle giyiyosan ok.
çok basit ve abartılı :S hic hos degil
ne işin var barda kızım yaa:((
Sen Direk Konuya Gir Diyeceksin Yani Abiye :D
İlk günden gitmek mi istiyorsun?
çok kötü abartılı
abiye giy benceee
Cok abiye bu iyyyy
Abartılı bir kıyafet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar