Çok pis aşık oldum!!

aynı yaştayız ve aynı okuldayız. Geçen sene kendi kankasıyla aynı sınıftaydı bende benimkiyle. Bu sene onun kankası benim sınıfıma benimkide onunkine gitti. Böylece görebiliyorum onu olduğundan daha sık. Gerçekten çok yakışıklı çok taş bir çocuk. Mavi gözlü sarışın. Kıvanç Tatlıtuğ'a çok benziyor. Peşinde çok kız var çok popüler. En önemlisi de AYNI APARTMANDA OTURUYORUZ. Bana yapılmış bir işkence gibi. Her yerde karşılaşıyoruz. daha 1 saat önce markette karşılaştık. Ailesini falan tanıyorum. Ne yapmalıyım ben bazen bana bakıyomuş gibi hissediyorum. Genelde arkadasına görmeye benim sınıfıma geliyor. Birde annemin yazları öğrencisi olduğundan ablası ve birkaç kuzeni ile bize geliyorlardı. Ne yapacağımı bilmiyordum. Cidden ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kankasıyla konuşamam imkanı yok. Onun benle az da olsa ilgilenmesini sağlamalıyım kapalı kutu gibi şu an çıktığı var mı bilmiyorum da soramıyorum hemen seviyor diye ispiyonlarlar arkadaşlarımdan çok yakınlar var kimse bilmiyor bunu ya ben napcam :( Kıvanç Tatlıtuğ'un kopyası denebilir çok yakışıklı *__*
Çok pis aşık oldum!!