Kırmızı Ojeye Olay Yaratan Kocam :(

Merhaba arkadaşlar, 1 aylık evliyim.. Dün eşimin ailesine yemeğe gittik eşim kırmızı ruj sevmez biliyorum flört döneminden ama kırmızı ojeme bırsey demezdi. Dün annelerinde buluştuk.Ben gitmiştim o sonradan geldi kapıyı actım öptüm fark etmedi. Sonra masada aılesıyle beraber yemek yıyorduk bana ters ters bakmaya basladı bende anlamadım. kaşlarını cattı falan ben yemek yemeye devam ettım gormezden gelıp catalı fırlattı bırden benım tabagıma doğru o parmaklarını kırarımm dıye bagırdı yuksek sesle. herkes şaşırdı ben aptal oldum bısıde dıyemedım ustum basım battı . herkesın ıcınde rezıl oldum. bırden gozlerım doldu mutafaga gıttım arkamdan geldı ustume yurudu gebertırım senı kırmızı ojenı sokarm bı yerıne dıye bagrındı babası falan geldı oturttular onu hıcbısı dıyemedım gectm odaya oturdum.Aksamda ne konustuk ne ettık sabahta erkenden gıttı. sızce cok abartmadı mı ? hala ne arayıp ne sordu ya :( sizde bu derece tepkı verırmıydınız kırmızı oje veya ruja falan ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu sabah özrünü diledi eşim baya pişman. Çok yüz vermedim tamam dedim geçtim.
Kırmızı Ojeye Olay Yaratan Kocam :(