Sevdiğim çocuk ben mesaj atmadikca mesaj atmiyor

Aile dostumuzun ogluna aşık oldum.benden bir yaş büyük. 9 aydır peşinden koşuyorum, ama nuh diyo peygamber demiyo. Bana çok sıcak kanlı davraniyo seni sadeve arkadaş seviyorum diyo. En çok sana güveniyorum diyor. bir şans ver diyince ben böyle seylere hazır değilim diyo çünkü çocukta ozzguvn yok. Onu nsl kndime aşık edebilirim. Konuşmadığımz zamanlar onu çok özlüyorum . Ama ben mesaj atmadikca mesaj atmiyor. Sevdigi falanda yok. Sizce neden olabilir? Beni sevsin istiyorm. Sürekli ailecek onlara gidip geliyoruz. Onla gözgoze geldigmde kalbim çok hızlı çarpıyor. Onu ne kadar sevdigimide biliyo. Neden sans tanımiyo sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
He bide bana dediki annem seni gelini olarak görüyor. Annesi beni cok seviyor hep iltifat ediyor. Sevdiğim cocuga annesi bak o kızı begeniyosan sana alalım demis. Tabi benim odunda bsy dememiş
Güncellemeler
+1 yıl
Ay kankimler tam bidaha mesaj atmicam dedim , hasta olduğumu öğrenmiş geçmiş olsun ve kandilin mubarek olsun yazmış... Gelde sevme :) ya anlamiyorum ben ondan tam vazgeçince tekrar karşıma çıkıyor. Niye böyle yapiyo? Bide çabuk iyiles yazmış. Sevmese bunlari yazarmiydi?
Sevdiğim çocuk ben mesaj atmadikca mesaj atmiyor