Tahmin ediyorum ki hepiniz evli biriyle ilişki yaşayan herkese kotu gozle bakıyordur haklısınız cunku bende kotu dusunurdum hep. Ama yaşamadıkca bilemiyorsunuz hiç biseyi.. İlişkimiz bir şekilde gelisti karısı ve ailesi beni ogrendi kadın inatla bosanmıyor ve ailede bosanmalarına karsı cıkıyor. Ama bizim cok güzel giden bir ilişkimz var onceleri beni sevdiğinden emin değildm ama onunlayken hersey ruya gibi geciyor bir kez ayrıldk bunu ben istedim ama onsuz yapamadım hayatıma baskaları girsin istedim yapamadım. seks deseniz yatakta cok iyi, değer vermek deseniz zirvede.. Bosanıcam zamana bırak dusunme bunu diyor cıldırıyorum. Karısı bile bile hala bosanmıyor bazen eve bile gitmiyor kadın goz yumuyor peki onun amacı ne? İnsan sevilmediği bir adamla aynı evde nereye kadar gider boyle? Bu ilişki nereye gider? Ne yapmalıyım? Fikriniz?
Cevabın nedir?
Evliyim ve hayatimda hic boyle birsey yasamadim
Buradaki arkadaslar hep bekar gozuyle yazdiklari icin “ karisi neden bosanmiyor” soruna cevap yazmak icin buraya uye oldum
Bne sana sunu sorayim
Neden bosansin? Niyeki?
Sen rahat rahat onunla evlen diyemi tabiki bosanmiyacak ben olsam bende bosanmam
Evli bir kadin olarak sana sunu soyliyeyim evlilik ya da evliligim normal sartlarda gitmiyorsa bosanor evli bir kadin ya da sevgi bitmisse esiyle arkadas kalir cocuklari vardir hayatlari mecburen surekli birbirne degecektir ve eger bosandiktan sonra taraflar baskalariyla evlenirse bu bile anlasilir
Ama aldatma asla ama asla taraflardan birinin kabul edecegi birsey olamaz
Dolayisiyla bu iliskin omur boyu sursede o kadin bosanmayacak -bosanmamali bence zaten- ve onu kimsede bunun iicn suclayamaz
Neden bosanmiyor biliyormusun
sizin gibiler yuzunden yuvasini yikmak istemiyor
ister kocasini sevsin ister sevmesin ister kavga etsinler ister barissinlar araya sizler gibiler girince bosanacak olan kadin asla bosnamaz cunku is inada biner
O her zaman haklidir ve 1. kadindir sense her zaman 2. Kadin olarak kalirsin kalicaksinda
Yazik yaaaa bugun senin guzelligine sacina basina gencligine gelen yarin senden daha guzeline daha gencine gider bunuda unutma kendinize yazik ediyorsun hemde cok yazik20 Yorumla
şunu söylemeliyim ki bu tarz olaylar yüzünden ben evlilikten aşırı korkuyorum. yaptığın doğru diğil sen bir düşün ya eşin olmuş seni başkasıyla aldatıyor. seviyoruz diyosun aranızda nikah yok evli bir adamla yatıyosun. şunu asla ama asla aklından çıkarma YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ... adam evli sen bekar biriyle olsaydın bin katı mutlu olurdun. herşeyin yolunda gitmesi asla mutluluk ve düzenli bir ilişki diğildir. neden biliyor musun bir evin temelini atmak için o kadar uğraş inşa etmeleri için o kadar uğraş çaba var azim var zorluk mücadele var. herşey yolundaysa bişeylerden kaçıyordur ki kaçtığı şey belli zaten. adam hatasını anlayıp karısına döndüğünde ne yapacaksın. ortada sen kalacaksın ve inan kimse desteklemez seni. evet aşk insanın başına herşeyi getirebilir ama canım benim herşeyinde bir oluru olmazı var işte. bu durum çok üzücü gerçekten ve sen çok büyük bir ateşin içindesin. bekar biriyle olman daha güzeldi ama karar senin illaki devam edicem diyorsan şunu bil bu tür olayları çok gördüm ve sonucu hep hüsran hiçbirinin mutlu bir yuvası olmadı. çünki eden buluyor...
08 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız
- +1 yıl
sanma haklı olduğuma inan aşık olmak elbet elinde diğildi hata oldun farkedemedin acı çektin her insan hata yapar ama ısrarcı olursan inan hayatın elinden gider çok gördüm bu olayları yakınımda hemde zerre mutlu olamadı her günü zehir oldu. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste yani Rabbinin öyle bir adaleti vardır ki kul beddua etmese bile o adaletini muhakkak gösterir şüphesiz. hata yaptın eyvallah olabilir ama dön bu hatadan ve kendine çeki düzen ver geleceğin hala elindeyken kurtar
Soran+1 yılBenim pesimde gunlerce o kadar cok koştu ki. Kendisi 30 yasında ben 23 yasındaym bir senedir beraberiz. Ben onun evli oldugunu bilmiyordum bir gün karısı onun numarasından beni aradı şok oldum. Sonra zaten kocam beni cok aldattı dedi. Ee madem bu kadar aldatılıyorsun neden bırakmıyorsun adamı? Bide maddi durumları cok iyi. Bana kadın maddi durumları iyi diye bosanmak istemiyor gbi geliyor. Cunku kadını sevmediğini o kadar belli ediyor ki kadın yinede vazgecmiyor bende bunu anlamıyorum
- +1 yıl
zaten bu tür olayları hep maddi durumu iyi olanlar yapar genelde. gördüklerim hep öyleydi banada evli bir adam teklif etti avukattı ve ben ilk uyardım devam etti peşimden koşmaya ikincisinde adamın ses kaydını aldım bana karşı duygularını anlatırken sonra mahkemeye verdim ve rezil rüsva oldu. onun eşide biliyordu aldattığını ama boşanmak bakalım ne kadar kolay o kadınlar için biz anlayamayız hallerinden sen vazgeç...
Soran+1 yılSiz avukat olayında iyi yapmıssınız ama aşık olsaydınız yapamazdınız. Düşüninki hayalinz olan bir adam var cok mutlusunuz ve birden evli oldugunu ogreniyorsunuz. Vazgecmek hiçte kolay değil
- +1 yıl
Aynen sana hak veriyorum bende e vli bir kadınla ilişkim var ama emin ol senden daha çok kötü bir durumdayım normalde okadar çok kıskanç biriyim ki ama kocası Bişey de yapamıyorum ciddi düşünüyoruz bir kaç aya askere gidicam bu benim için çok zor bir olay insanı içten içe bitiriyor geceleri uyuyamıyorum onu düşünüyorum birde kocasını 😞 herşey bir anda oldu bir anda başladı ilişkimiz daha önce karşıydım bir başkasında duyduğumda bırak vazgeç derdim ama gerçekten öyle deilmiş yaşamayan bilmez allah kimseyi bu duruma düşürmesin bırakamıyorumda aklım sürekli onda napıcam hiç bilmiyorum
+1 yılboşanacakta ne olacak? siz mi evleneceksiniz?
gençliğin güzelliğin ve yatak performansın düşünce seni de başka bir kızla aldatacak, razı mısın?
imkanı olan hemen her erkek aldatır...
ama bu kadar rezil etmemeli erkek evliliğini... eşine bunu yapan sana neler yapmaz...
orgazm olduğun yerle değil aklınla düşünsen daha iyi olur...10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşanınca napacaksın, karısımı olacaksın? :) aşk yaşıyorum desen her türlü saygı duyardım ama senin ruhun kaşar.. Bunu yaşadığın ilişkiden dolayı söylemiyorum tarzından dolayı söylüyorum..
52 Yorumla
Soran+1 yılTabikide aşk yaşıyorum! Ne yaşıyor olabilirim baska? Benim cıkarım ne olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
13Cevap
Diyelim sen Evlisin ve aynisi basina geliyor esine cok asiksin ama iste erkekler ayran gönülü cogu...Ne yaparsin bosanir senin emek verdigin ese sahip olmasini istermisin..hazmede bilirsin...Emiin suanki görüsdügün bey esilye severe evlenmisdir sana söylediklerini ona söylemissdir yattak onunlada cok keyf almisdir... simdi yeni tadlar yeni heyecanlar icinde oldugu icin esini aldatti...Ve ayrica yasamayan bilmez diyorsun benim hoslandigim biri evli cikdi aninda birakdim cünkü yuva üstüne yuva kurmak olmaz birisinin mutsuzlugu üstüne yuva asla kuramam..askimi degil mantigimi kulandim ve bir daha asla görüsmedim...Ve bende evliyim sizin gibi kizlardan nasil koricam diye düsüniyorum..
Eger sen bir ailenin bosanmasina sebebsen..ve bir bosmadan 40 bin melek agliyorsa .. rabbimin gazabindan kork derim sana sadece..Bagrina tas bas ve bu iliskiyi bittir. nefsine zevkine yenik düsme daha fazla17 Yorumla
Soran+1 yılBen evli oldugunu bilmiyordum ogrendiğimde zten çoktan asık olmustum. Sizinde hoslandıgnz biri olmus vazgecmissiniz. Ama o benim hayalimdeki adam. Herseyiyle oyle mukemmel bir insan ki. Karısı aldattıgını bile bile nasıl susuyor peki bu nasıl bisey
- +1 yıl
Canim o mükemmel biri olamaz olsaydi Karisini aldatmaz adam gibi bosanir gelir senin koyuna girerdi..
Ve bazen öyle felaketlere yol aciliyorki bu aldatmalar cinayette kadar gidiyor.. Esi bosanmiyor diyorsun adam cinett gecirip karisini öldürdügünde bu vebali nasil tasicaksin...yada karisi intikam almak icin fare zehri katip öldürse o zaman mutlu ola bilcakmisin,senin yolun yol degil zevk ugruna cehnnemlik olmaya degmez...ah almaya degmez...Senşu anburda olsun disarda olsun kötü kadin olarak
Soran+1 yılBana mukemmel davranıyor demek istedim eşini aldatması konusunda haklısınız. Bazen zevk için aldatıyor desemde o kadar kadın varken neden benimle ugrassın ki. Arada buyuk bir sevgi var ama bazen ya ailesi beni tekrar ogrenirde biz ayrılırsak işte o zman olan bana olur hersyi dusunuyorum içinden cıkamıyorum
- +1 yıl
o kadar kadindan neden sen mi? sen o kadar kadin icine affedersin kuyruk saliyan sen oldun belki...yani demek istedigim sende o kadar kadinlarda birisi...o sana mükemmel davraniyor istedigini veriyorsun cünkü evlenmeden olmaz deseydin bak bakalim hala sana karsi mükemel olurmuydu...bilmiyorum ama allahdan biraz korkuyorsun birak bu isleri kendine laik birine bul
Soran+1 yılCevresinde birsürü kadın var yakısıklı ve maddi durumu oldukca iyi birisi. İstediğini ben verdim tamam ama vericek birsürü kadın var etrafında arada aşk olmasa aklı sadece o şey olsa ben ondan ayrıldıgmda vazgecerdi benden. Tam vazgeceyim diyorum oyle seyler yapıyor ki oyle ya da boyle mutluyum bu durumu bozmiyim diyip devam ediyorum cunku onsuzluguda yasadım tam 6 ay ayrı kaldık ama hep bana ulasmaya calıstı insan bunları dusununce kafası karısıyor
- +1 yıl
Bunu eminim sende iyi bilyiorsun bu mutlulugun ömür boyu asla sürmez neden mi? cünkü bir kadinin göz yasina...bir annenin göz yasin (ailesinin) Bir ailenin mutsuzluguna yuva kurulmaz.. büyük darbeler almadan aklini basina al..evli erkeklerin kapatmasi olma senin hic mi gururun yok.. Bosanmadan bir beklentide olma...Basit biri misin sen?
sana bişey söylıyım mı canım benzer durum benmde basıma gelmıstı cocukla tanısdığımızda evlı olduğunu bılmıodum ve benı kendıne bağladıktan snra öğrendım bunu.. zaten eşiyle ayrılardı kadının yanına gitmediğinide biliyordum genelde birlikte vakit geçiriyorduk benı babasıya yakın cevresıyle de tanıstırmıstı sözde bosanma davası actık zaten bosanıcaz ben senı sevıyorum dıye oyaladı, snraaa kız davayı gerı almışş o sıradada bız ayrılmıstık görusememstk kız bunun kanına gırmıs sanrm 2 de cocuğu varrşu anonunla barıstı, ve muhtemelen esının yanında ama benı sevdığını bılıyorum, ben aradan çekıldım cocuklarının hatrnaa ben yuva yıkan olmak ıstemem ama cocuk pişman olucak bılıyorum ama bu kezde ben olmucam Allaha havale ettım.. diyeceğim o ki bosanmaz onlarrr o sonuçta eşii gununu gun eder senle yıne karısı mcbur kbl eder eşi sonuçta olan sana olur sn uzulursun sna olurrr olann uzaklaş derım ben
12 Yorumla
Soran+1 yılHani her kadının hayal ettiği bir adam vardır. İşte o davranıslarıyla goruntusuyle maddi durumuyla herseyiyle hayalimdeki adam. Ve hayalime ben bu kadar yaklasmısken sırf karısı inadına ondan bosanmıyor diye sevdiğim adamdan vazgecmek istemiyorum. Ayrılmayı denedm ayrıldk onsuz olamadm hayatıma baskalarını sokmaya calıstm yapamadm. O 30 yasında ben 23 ve pesimden o kadar cok kostu ki ben evli oldugnu bile bilmiyordum
- +1 yıl
aynen banada söylememişti kendını çok sevdırmıstı pesımden kosmustu kıskanmıstı ne bılım cok baskaydı ama hepsi bir anlık bı boslukmus meğer karısıyla arası duzelınce benı hce saydıı söyle dusun o rsmı nıkahlı karısı senı sevsede etse de o kadından bosanmadığı surecee sen 2. br kadın konumunda olursunn madem gerçekten hakettiğinı dusunuosn senıı bosanmasını bekle öyle devam edın eğer bosanmıosa emın ol senn sevdığın cocukta bosanmak ıstemıyordur sucu esıne atıyordur bendede aynsı oldu
+1 yılSenin zihniyetine Bi bak önce evli,adamla krıstran onun karısı değil sensin seni sevdginimi saniyorsun o adamin seni oyalıyo onun karısıda blıo gecicisin işte ha modernlik seninkiyse neyse kızım sen konuşulmaya bile deymezsin biri sna aynısını yapsa evli oldgun adami ayartsa ne dcekttin ya ailenden brinin balina gelse umarım Allah islah eder seni
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bazı konularda fakat ben evli oldugunu bilmiyordum ben oldugum durumu zaten onaylamıyorum. Ama ailesiyle konusmaları karısıyla olanlar zaten onların ilişkileri bitmis ve o benim hayalmdeki adam aşıkken vazgecmek kolay olmuyor
- +1 yıl
Aşk Bi yere kadar kendine ailene bu durumu yakiştırıomsn ailenin yüzüne bakıoken hiç kotu olmuomusun beni en çok sinir eden madem bu haltlari yedin adamin karsı hakbda boşanmış falan deme en iyisini yapıo kadın niye boşanan hem dul olcak hem de senin gbi kocasnın onu aldattgı kadına nkah hakkı ckcak yapmaz tabi nkahsz bakalim nekasar sürerse btcek kadin bnuda blıo
ask herkes olur ama ask ahlagın önüne geçmemeli
yapamıyorum diye bişey istesen yaparsın... zevkelerinin esiri olmuşsun. aşka hepimizin saygısı var senin ki aşk değil, ağzına alıp kirletme...
karısından ayrılır senle evlenir, sonra başkasına aşık olur senden ayrılır onla evlenir.. adamın meşrebi belli, seninde belli gerçi.. çok şey var dencek ama değmez14 Yorumla
Soran+1 yılYatakta cok iyi dedm diye bunları diyorsunuz. Ama ben beni o kısmınında cezbettiğini soylemek istedim. Sadece oyle değil bana her sekilde değer verdiğibi gosterdi benim için ailesiyle arasını bozdu bir süre. Ve dahası.. Bunlar buyuk seyler ve asık olmasa yapmazdı
- +1 yıl
senin için ailesiyle arasını bozdu ve bu senin için güzel bişey.. tebrik ediyorum vicdanını bu kadar vahşice geberttiğin için.. yazdıklarına bakıyorum, düşüncelerinden falan anladığım sen olgun biri değilsin.. senin için yuvasını bozcak adamda olgun değildr.. normal insan sınıfında değerlendirilmemelisiniz.. çocuk gibisiniz, ne b*k yerseniz yiyin dicem ama arada adamın ailesi var..
Soran+1 yılBenim için ailesiyle arasını bozması tabiki hoş bisey değil ama bu buyuk ve onemli bisey kimse sıradan bir ilşki için ailesiyle arasını bozmaz. Ben burada onun için onemli oldugumu ve karısıyla zaten hersyn coktan bittiğini gordugumu soyluyorum. Zaten ben sevgli oldugumzda onun evli oldugunu bilmiyordum ama sürekli suclanan benim
+1 yılkızım mantıklı ol yaaa bunu karısınına yapan yarın öbür gün sana da yapar ! yuva yıkıosun saçmalık empati kur ve adamdan uzak dur.. bu sevgi değil ayrıca aranızdaki tamamen seks hayatı olmus adam bedavaya getirmiş hepsi bu ;) karısı da biliodur göz yumuyodur kolaymı yuvasının yıkılması yazık sana .
10 Yorumla
+1 yılCogu adamin boyle kandırdığını unutma. Sözlerine inanma, seviyor musun? Boşansın oyle gelsin. Bu iliskide sadece kadina olur olan. Ask tek seferlik birsey degil seni sevecek senin olacak bir erkek bulursun. Hic bir askın gururunu incitmesine izin verme derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sevdiğim için basıma geldi butun bunlar zaten. Bosanmasını engelleyen ailesi olmasa yanımda ailesiyle olan kavgalarını duymasam neyse ama onunda beni sevdiğine emin oldugum için ve tek engelin ailesinin oldugunu bildiğim için bırakıp gidemiyorum sabredip beklemeyi sectim
- +1 yıl
Hakkında hayirlisi olur insallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz lafı gercekten dogrudur.Ben uzun süreli sevgilimle evlenmeye yaklaşmışken bir sürü dolap cevırıp bızı ayırdı sevgılıme asılıyodu buda bı nevi yuva yıkmaktır sonrasında evlendıler ama ne oldu kısa süre ıcınde sevgılım bana dönmeye çalıştı ama ben evlıyken onunla görüşmedım o kadının yaptıgını yapmadım sonra boşandılar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye ne asıldım nede yuvasını yıkmaya calıstm. Evli oldugunu bile bilmiyordum ogrendiğimde ise coktan aşık olmustum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRabbim ıslah ersin, çocukları varsa hiç mi acımadın ? Hiç mi düşünmedin onların durumlarını hiç mi hayal etmedin, aşk meşk bunlar hikaye sizinkisi şehvet arzu arsızlik başka birşey değil, aşık olan insan çekip gitmesini bilir, bilmiyor muydun evli olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evli oldugunu bilmiyordum karısı beni aradı soyledi ben neye ugradıgımı sasırdım. Haklısınız bu durum ordan bakıldıgnda iğrenc bende basıma gelmeden once oyle dusunurdum. Ama elimde olmadan asık oldum zaten oldugum durumdan hosnut değilm ayrıldm yapamadm o oyle iyi bir adam ki her kadının hayalndeki adam diyebilcegm kadar iyi..
Nereye gidiyo bu gençlik böyle. Evli ve ne işin var ev bark sahibi olmuş adamla. Git yaşıtın bir genci sev. Umarım çocuk yoktur ortada. Olan ona oluyor
24 Yorumla
Soran+1 yılBen evli oldugunu bilmiyordum ki boyle ilişkilere kötü gozle bakarken ben yapıyorum aynısını inananın onaylamıyorum yaptıgımı. Ama o benm hayalmdeki adam ve insan asık oldugu zaman vazgecmek hiçte kolay olmuyor
Soran+1 yılSizce kadın bile bile neden bosanmıyor ben buna anlam veremiyorum mesela? Adamla telefonda konusma sekilleri bile robot gibi. İnsan sevilmediği bir adamla neden zorlar bu kadar
+1 yılSana onay vermek gibi olmasın ne yaşadığını bilemem ama böyle durumlarda eşlerini bende anlamıyorum .Bırak işte öyle bir adamı ne hali varsa görsün . Tut avukatını al hakkını git ne uğraşıyon ..
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptıgım seyi zaten onaylamıyorum ama kadının amacınıda cozemedim hersey aklımı karıstırıyor
- +1 yıl
Kadının ekonomik özgürlüğü yoksa bırak gerçekten çok yazık.. Sen hayatına devam edersin ama o edemez. Eklesene beni konuşalım.
Soran+1 yılKadının maddi durumu cok iyi. Zaten bosansalar hayatını yaşar ama o inada bindirdi olayı
- +1 yıl
Seviyor olabilir. Bu işler karışık böyle durumlarda bir şey söylemek zor .Benim arkadaşım da öyle evlendi ve uzak durmaya çalışsa da duramadı ve her anında da haklı olduğunu biliyorum. Yine de bulunduğun durum senin için çok kötü onu da biliyorum. Kendin için iyi olanı yap ve adama açık bir şekilde boşanmadan gelme de. Senin için en iyisi bu gerçekten bir şeyler yapacaksa ancak böyle yapar.
Soran+1 yılBosan oyle gel dedim. Bana bir süre gizli tutucaz sonra zaten ben oyle bir ayarlicam ki o benden bosanıcak dedi. Çünkü bide bunun abiside eşini aldattı şuan baska bir kadınla yasıyor abisi. Abisine ses cıkarmıyorlar. Ben bunları gorunce daha cok umitleniyorum. Tabiki cok zor durumdaym onu surekli karısıyla dusunmek vs. Cok karısık duygulardayım
- +1 yıl
Umarım boşa kürek çekmiyorsundur. Herşeyden önce bunu düşün çünkü tüm bu olayların sonunda mutlu olabilme ihtimalinin karşısında büyük bir travma da olabilir.Gençliğinin en güzel dönemlerinin geçiyor olması da cabası. Umarım bir şekilde iyi veya kötü bu olayları atlatır ve mutlu olursun (:
Soran+1 yılTamda aklımdaki seyleri soylediniz. Hep dusunuyorum onunlayken mutluyum vs ama ben onun için kimseyle arkadas bile olmuyorum. O ise benden sonra hep karısıyla oluyor. Ya aylar gecer de ben bosanıcak diye beklerken biz ayrılırsak.. Yada bosanırsa hayallrrime kavusursam.. Hiç biseyn garantsi yok. O yuzden bugunlerde iyi dusunup bir karar vermem gerekiyor bende işin içinden çıkamayp buraya yazdm sagolun yorumunz için
- +1 yıl
Aynen öyle fakat şunu da düşün daha gençsin ve sonunda ne olursa olsun yeni bir hayat seni bekliyor olacak . Her son yeni bir başlangıçtır. Eğer ki istediğin gibi sonuç alamazsan en hafif şekilde atlatmaya bak önünde kocaman bir ömür var.
+1 yıltilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkânıdır bunu sakın unutma ! sen onların evını yıkarsan senınde olmayacak bunuda unutma ( cunku arkanda fazla ah olacak )
zamana bırakıcaktır emın ol : ))
fikir mi : sen devam et : ))))00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıladammı aklını çeldi yoksa senmi onun aklını çeldin ve ona yöneldin ?
16 Yorumla
Soran+1 yılO benim aklımı celdi günlerce pesimden kostu
- +1 yıl
nasıl yaniii ne dedi sana ?
Soran+1 yılBen nereye gidiyorsam pesimden geliyordu karsılasıyorduk surekli zaten bana evli oldugunu bile soylemedi ben bana karısı mesaj atana kadar bilmiyordum bile
- +1 yıl
nasıl bilmiyordun yaa insan anlar birşekildeee çevresindekiler söylerrr
sana ne yaptıda aklını çeldi burası önemlii ?
Soran+1 yılYakısıklı bir adam sohbet ettik hani her kızın hayalinde yarattıgı bir adam vardır ya davranısları kibarlıgı dusunceleri. Yani her seyiyle belli ediyordu bir kadına nasıl davranılması gerektiğini cok iyi biliyor etkilemeyi basarıyor
- +1 yıl
nasıl düşünceleri var ?
davranışları ?
nasıl ama iştee sana nasıl davrandı da tav etti seni kendine?
+1 yılAllah sana ve senin gibilerin evine ATEŞLER SALSIN... !
40 Yorumlabir erkek olarak bana göz koyan evli kadınları red etmişimdir hep. bir erkek bunu düşünüyorsa senin hemen uzaklaşman gerekir hacı
12 Yorumla
Soran+1 yılBen evli biriyle beraber olmayı zaten doğru bulmuyorum ama beraberken cok mutluyuz ondan ayrılınca resmen depresyona girdim yapamadım
+1 yılbitir bu ilişkiyi. yuva yıkanın yuvası olmaz.. şahsen bunun çok örneklerini gördüm.. ama yinede sen bilirsin. hayat senin hayatın
00 YorumlaYuva yikanin yuvasi olmaz ilerde mutlu olamazsin soylim bir gun senin icin baskasini terk eden yarin baskasi icin seni terk eder :)
00 Yorumla
+1 yılohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yüzsüzlüğün de bu kadarına da pessssssssssssssssssss00 YorumlaÇok beklersin boşanacak da seninle evlenecek diye. Fikrimi söylemesem daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLanet olsun sana ve senin gibi olan herkese ! Bizim yuvamızıda senin gibi bir lanet hayvan yıktı ! Allah belanı verir inşallah !
11 Yorumla- +1 yıl
Yuva yıkanın yuvası olmaz çok doğru. .. Ama hiç kimse büyük konuşmamalı. Sizin kocalarinizda hiçmi suç yok. Neden hep kadın suçlanıyor adam karisini sevse saygı duysa başka bir kadının da hayatıyla oynamaz. Ne kadar kolay değilmi sizin için hemen beddua etmek. Sende mi zamanında böyle yaptın da seninde başına geldi acaba. İnsanları anlamaya çalışın senin düşmanın başka bir kadın değil kocan.
+1 yılAllah ıslah etsin. Kınamıyorum. Kınamıyorum. Kınamıyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılonunla evlensen mutlu olamayacaksın,
madalyonun arkasını göreceksin11 Yorumla
Soran+1 yılNeden mutlu olamam mesela?
+1 yılEşi mecburdur belki kimse çekmez bu şekilde bir hayatı kadının sosyal güvencesi var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılKadının maddi durumu cok cok iyi.. Kadın neden ona mecbur olsun ki tamamen inat ediyor bana daha onceleride beni aldattı dedi buna ragmen bırakmıyor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın aşık olduğun adam kaç yaşında?
Soran+1 yılBen 23 yasındaym o ise 30 yasında tanıstıgmzda ben evli oldugunu bile bilmiyordum sevgli oldugumuzda karısı bana mesaj attı oyle ogrendim
öncelikle ne kadar büyük bir hata olduğunun farkındamısın bir yuvanız olamaz sizin. Nerde yaşıyorsun sen ne iş yapıyorsun? o ne iş yapıyor? Nerde yaşıyorsunuz siz
00 YorumlaŞunu göz önünde bulundur; Yuva yıkanın yuvası olmaz.
00 Yorumlabu nasıl bir zihniyettir vay be ne günlere kalmışız...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kabullenmişsiniz ama nerede yaşıyorsunuz şuan? Oraya,oranın ortamına ve senin ailene de bağlı...
00 Yorumla
+1 yılAşık olmanda bir sakınca yok evli oldugunu bilmîyormussun ama bosansın oyle gelsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz. hem bugün karısını aldatan yarın senide aldatır.
00 Yorumla
+1 yılBana ulaşır misiniz lütfen :-(
00 Yorumlayuva yıkanın yuvası olmaz! belanı bul!
00 Yorumlao*yum ben demişsin resmen soruda
110 Yorumla
Soran+1 yılEvli birine asık olmayı ben secmedim!
Soran+1 yılBende isterdim bekar birine asık olmayı ama evli oldugunu sonradan ogrendim ve ogrendiğimde hersey cok gecti. Sanırım hiç asık olmamıssın anlayamazsın neyse
Soran+1 yılAşık oldugun zaman ne yapsa soguyamıyorsun ki.
Soran+1 yıl23 o ise 30 yasında
Soran+1 yılKısaca anlataym. Her kızın hayalinde olan bir adam vardır goruntusuyle davranısıyla herseyiyle o benim hayalimdeki adam. Ve ben asık oldum pesimden cok kostu evli oldugunu ogrenene kadar coktan asık olmustum. Hayatmdan cıkardım yapamadm. Duygusal yonden kotu durumdaym
+1 yılKaç yaşındasın aşık olduğun adam kaç yaşında?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 yasındayım o ise 30
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasının yuvasını yıkanın yuvası olmaz.
00 Yorumla
+1 yılemin ol daha iyisi vardırrr ;))
00 Yorumla
+1 yılSonra ERKEKLER SUÇLU gör bunları HAKİMM AMCA...
10 Yorumlakendi değerini kendin verirsin
seninki ortada00 YorumlaMerhabalar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli birine aşık oldum ve ilişkimiz çok güzel, eşi de öğrendi ama boşanmıyor..
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat