Kedim çok zayıfladı..iştahsız

Kedim 10 yaşında kısır erkek bir van kedisi. Yastık gibi bir kediydi wiskas mama veriyorduk sonra zararlı dediler royal canin açık mama almaya başladık ilk zamanlarda iştahlaiyordu aynı dükkandan son aldığımız mamayı hiç sevmedi yemedi zayıflama orda başladı. Bizde sahte mama diye şüphelendik dükkan değiştirdik ordan aldığımız mamayı ilk once güzelce yedi sonra yine yememeye başladı. Çok halsiz çok zayıfladı . Yalanmıyor temizlenmiyor.sürekli miyavlıyor. Sürekli uyuyor.Tezgaha ve masaya asla çıkmazdı çıkmaya başladı.. Vitamin şurubu vermeye başladık..Derdi ne anlamadım. Napmalıyım sizce. Hasta mı yoksa .
Güncellemeler
+1 yıl
Birşey yemiyor ama karnı da doymuyor sürekli bişeyler istiyor gibi .buzdolabı açıldığı anda yanımızda bitiyor. Tezgaha bakıp duruyor üzerinde yakaladık bikaç defa..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karbonatlı su kedime çok iyi geldi tüyleri canlandı bakışları canlandı mamasından yemeye başladı (. Ben yinede değiştiricem hala mamasına güvenmiyorum). Birazcık ete geldi :). Hasta olsun olmasın kedinizin suyuna bir çay kaşığı eczanelerde satılan ingiliz karbonatından koyun.kendinizde için.internetten faydalarını araştırabilirsiniz..herkeseteşekkürler. :)
Kedim çok zayıfladı..iştahsız