AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Sırf soru sormak için sormuşsun . Başlığın öyle olma amacıda belli milleti toplamak . Senden hiç birşey olmaz . Git dudaklarına yapış 1 hafta sonra kızlığın bozulmuş bir şekilde yol yersin.
helal
Gerçekler.
Ya çok üzüleceksin,ya çok mutlu olacaksın.Normal bir ilişki olmayacak senin için kesinlikle ve ortasıda olmayacak.
hayırrr... kesinlikle yanlış düşünüyosun.. erkekler ne olursa olsun hoş sohbetli kızları severler. sen onunla herseyi göze alarak hoş sohbet et. kendine bağla. sonra koşturr.. sonunda aşık olmazsa yazarsın fakat kararlı ve sabırlı olman lazım..
çocuk eglenmelik modunda geziyormuş sen neyin davasındasın hangi fikir bu kadar şaçma olur uzak dur diyeceğin yerde
Bence şöyle yap:
Öncelikle cesaretini topla.
Sonra o çocuğu gözetle ve ne yaptığına ne hoşlandığına bak.
Sonra onun yaptığı şeyleri sende yap biraz.
Daha sonra dikkatini çekersin belki.
Onunla kanka ol.
Yakınlaş.
Onu sevdiğini söyle.
lan bir gün biriside namuslu efendı bı cocuga asık oldum demıoki onların sucu ne lan :D
Karaktersiz dediğinize nasıl aşık oluyorsunuz anlamadım gitti
İşin diğer bir komik yanı, "yorumlar 'kişiliğinizi' gösterir, edepsiz yorum yapmayın" diyen bir kişinin kendi ağzından dediği piç birine aşık olması.
Kendisi tutarlı değil, bunu bir de bizden istemesi..
hah.
"Çok kültürlüyüm" deyip de "ilk ilişkimde bingo yedim" diyenlerden, seksi "patlamak"la anlatanlardan... Aynı tas aynı hamam
link
sen o cocugu öyle öpersen o aga demedi demede o cocuk degişmez senide diker gecer diger kızlardan fakrın oldugunu göstermek istiyosan ufaktan ilgisinicekmeye calıs ama ilgilenme selam ver geç angut gibi bakarsan sklemez seni demedi deme
bir erkek olarak söylüyorum, hayatının yanlışını yaparsın...
sen erkek olsan, bir kız gelse ve dudaklarına yapışsa sen onu evlenilecek kız mı eğlenilecek kız mı görürsün...
Bir erkeği ancak böyle bir kız adam eder aga nokta.
7 si ve 70i can ve huy ile ilgili atasözlerini hatırlatırım ayrıca dediğin gibi biriyse bunu kullanmak isteyecektir tahminim ya da dene ve gör mutlu olacak ya da üzülecek olan sensin neticede
zaten nerde yavşak tipli bir adam var ona aşık olursunuz gerçekten sevenede yüz vermiyosunuz sonra salya sümük ağlıyosunuz gerçekten anlaşılmaz yaratıklarsınız
Kendini küçük düşürdüğünle kalırsın. Bırak yoluna bak. Az ağır ol.
rezil olur çocuk anlatır herkese ilginç akıllar verin bu kıza aşkla akıl farklı işler aşıksa bu kız yapar yani onuda söyliyeyim
aptalmısın sen kızım gidip öperssen o senin hakkında başka şeyler düşünür :D anladın işte
bence öpmekten bırsey çıkmaz ...diller birbirine değerse sakat olur... siz hangi aşamdasınız... ?
yazdiklarindan anladigim kadariyla daha iyilerini hak ediyosun.hr sey geçer. bos vermeye calis.
Klasik türk kızları gençlik maceralarına felsefik bir anlam yükleyip "biz kaşar değiliz" mesajı peşinde...
kimse kimseyi değiştiremez.o isterse değişir eğer buna güveniyorsan aldanma derim.
gidip konus neyse sonuc gör.
Bence en mantiklisi bu
Oyle bir sey yaparsan cocuk amacina cok kolay bir sekilde ulasmis olur.:)
çok abes olmaz seviyosun çnkü sevdigini demek için yapabilirsin zek amaçlı degil ya
Duzwliyim derken sanada baslatir dudaklara yapisirsini alt dudaklarina ;)
bi kız vardı ahtapot gibi öpüşürdü ahtapotluk yapmadıktan sonra öp gitsin nolcak )
Öyle birşey yaparsan direk onu şımartırsın...Bence ne çok üstüne git, nede geri çekil..Piç yavşak birini adam etmeye çalışma bence sana uygun birimi kalmadı?
Dudaklarına yapışılası piçler var. Birde bizim gibi aşkın masumluğuna inanan yalnız erkekler var. Adalete bak...
beni seven bir kızın senin gibi düşündüğünü bilsem galiba onu bırakmazdım.
bır ınsanı degıstıremessın
sana uymayan bırınden soz edıyorsuz sanırm
neden gereksız ınsanlar ıcın zaman harcıyorsun kı?
Ben onu istiyorum
ama karakterı sana uygun deıl ?
seninki sevgi değil istemek. bir insan karaktersiz birini sevemez cünkü.
Bir Öpücükle adam olmayacak kisiyi adam edemezsin. Skor yaptırmış olursun sadece.
Yok oyle yapma cocuk yanlis analayabilir belki acik acik konus bmce anlat herseyi
yanlıs ya da dogru benı ılgılendırmez en azından gelecekte neden yapmadım dıye pısmanlık duymam
bu şekilde cok arkadaşım oldu . cocuklar çok p.ç ti ve öyle kızlar geldiki karşılarına adam oldular sende onlardan olabilirsin .denemelisin :)
biri beni durduk yere öpse tokatı basardım heralde ama git konuş bu arada sen aşık felan değilsin öyle haftada bir aşık olunmaz kendini kandırma
böyle yapardım
link
sen iflah olmazsın kısa süre sonra üzücü bir soruyla aramızda göreceğimizi varsayıyorum
kabul et,saçmaladın
yanılt beni o zaman birlikte mutlu olduğunuz gelecekten bir fotoğraf yollarsın belki
seni yanıltmayı çok istiyorum şuan doğru zamanı bekliyorum inşallah o günlerde gelicek. atarım fotoğraf :)
zevkle beklerim :)
pampa durumlar nasıl 24 gün olmuş :D hala yanılmayı bekliyorum :D
bi gelişme yok :D
Senden adam olmaz :D
sen kendini adam olarakmı sayıyon panpa
evet desem bile kavrayabileceğinden emin değlim :D nelerin peşinden koştuğun belli
aşkın peşinden koşmak yanlış mıdır sence?
aptallığa sürüklüyorsa evet tabi aşk diye birşey varsa
duygularımla değil mantığımla hareket ediyorum hep. aslında hareket etmiyorum. yeterince açık mı? bu arada cevapta yazmışsın ya; herkesi kendin gibi sanma
kendin gibi derken ?
hadi len oradan yorum kisiligi gosterirmis EKRANMI A*MK YORUM alttrafi
lol
git yapis tutanmi var korkak insan
senin gibi korkak tipi iki gun sonra birakir erkek eger adam gibi erkekse yoksa kendin gibi birini buldun mutluluklar
eğer biri yabışacaksa ben yabışırım sana ne oluyo :)
:D
adam akıllı tanımadığın biri için böyle yorum yapabilecek kadar önyargılı olan birisi olduğun için sana acıyorum
Değmeyecek adamın elini bile tutmam ben kaldı ki öpeceğim öyle mi
Uçurumdan düşeceğini bile bile adım atmaya çalışıyon atma atarsan çok üzülceksin . başlamadan bitsin.
Hem çocuğa adam değil diyorsun hem de yapışcam dudaklarına diyorsun kardeş bu ne çelişki?
Dudaklarına yapışsan onu sevdiğini söylesen ... ne çok film izliyorsunuz siz hangı sahneye ozendın arkadasım ?
yapışırsın ! çocukta bundan keyf duyar ama pişman sen olursun inan
çok şey istiyorsun öpdükten sonra neler olabiliceğini düşün.
valla bir kız dudaklarıma yapışşsa bişey düşünmem sadece öperim :D
Oğlan dediğin gibi p.ç biriyse dudağına yapıştığın an kontrol ona geçer seni kullanmaya başlar.
daha güzel anlatmaya çalışmalısın ;)
değiştirip adam etmekmi...kimse edememiş senmi edicen takılcaksan takılda adam edeyim derken madam olursun ruhun duymaz
Soru bence ya fake ya da dikkat cekmek amaciyla yazilmis bence. Bi kiz erkekten bahsederken "dudaklarina yapisacam" diye abazan bir ifade kullaniyorsa burada zaten sevgi yok. Git bedavaya caktir birine! Kaba oldu ama bu soruya bu cevap!
Zamanın da sana karşı boş değilmiş, tersleyebilir. Gec kalmışsın.
O kondurduğun öpücükte manâya,onu hisseden insandaki karaktere bağlı bir durum.
derhal uzaklaşırım one öyle be bir dudak varsa yapışılacak biz yapışırız...
Açılacaksın madem adam gibi açıl hemen öpüp de kendini düşük gösterme
senin gibi kizlar yüzünden böyle dedigin gibi p*c oluyorlar.. "dudaklarina yapismak" nasil bir düsüncedir bu kardesimmm kendine gel ;)
Öpmeye Gerek Yok Ne Kadar Sevdiğini Anlat.. Anlarsa Senindir Anlamazsa O Zaman Öp ;))
bence hiç durma ... hangi erkek bir kız tarafından öpülmeyi istemezki ? :)
son durum ne 24 gün olmuş ses soluk yok. adama malzeme oldun ellaaam :)
yanlıs anlaya bilir ilk önce otur konus anlat sonra sonuc tepkisi ne olursa olsun dediğini yap etkileyici olur ama daha ileri gidsen üzüle bilirsin
oyle birsey yapilsa bana ben ilgimi kaybederim o kisiden uzaklasirim cok hizli bir girisim
kimse kimseyi değiştiremez.sen onu sevmekten çok bir fantazi haline getirmişsin...gelipgeçici bir heves.
Enseye tokat göze parmak mi desem. Yok yok demiyecem öpücüğü kondur gitsin derim.