Erkekler ilgi mi beklemeli, ilgi mi göstermeli? Sizce ilk önce erkekler mi ilgi göstermeye başlamalı, yoksa kadınlar mı?
(Cinsellikte değil normal ilişkilerde.)
(Cinsellikte değil normal ilişkilerde.)
ilgi beklemeli ama kadının ilgisi çok belirgin olmamalı. ilk adımı erkek atmalı :)) hani mesela bardasınız diyelim, bir erkeğin kadına içki ısmarlamayı teklif etmesi daha bir sevimli görünür. ama bir kadının erkeğe içki ısmarlaması biraz itici gibi. şahsen ben itici buluyorum veya alıştığımız için öyle geliyor.
ama ne olur ? kadınla erkek muhtemelen bakışıyordur :)) bu arada erkeğe olumlu sinyali verebilir :)) hani erkekle ilgilendiğini belirtir ilk adımı erkek atar. bunun gibi. ufak tefek şeyler.
yoksa diğer türlü zaten asılma olur :D erkek bu durumda ilgi beklemeli ki sapık muamelesi görmesin.
ha tabi bir kadın da içki ısmarlayabilir ama şöyle birşey var :) türkiyedeyseniz bir kadını reddeden bir erkek bulmanız acayip zor 70 milyonda 1 gibi birşey. (göz kararı istatistik)
ama bir erkeği reddeden kadın bulmak o kadar da zor değildir :) bu yüzden erkeğin daha bir girişken olması önemli.
Kızların ilgi göstermesi daha iyidir. Erkek korkarak ilgilenir bazen. Kızı tanımak ister. Erkegin ilgisi cok olunca zaten kız sıkılabilir. gerilir. O yüzden kız göstersin ki erkegin ilgisi cabuklaşsın
Tabi ki erkekler her zaman erkekler.. Kızlar ilgi gösterince bunlar ya kaçıyor ya kaçıyor ne yaptıkları belli olmuyor ilk başlarda..:)))
bence ilk önce erkekler ilgi göstermeli ve zaman sonra kadınlardan beklemeye başlamalılar herşey karşılıklı olmalı bence...
Cevap
7Cevap
ne demek efendim erkek ilgi bekler mi ne haddine! yahu her insan ilgi bekler kadin da erkek de, kasinti olmak yerine seviyorsan ilgi gostereceksin bu kadar basit
vallahi bizde kız tarafı ilgi ilk olarak ilgi gösterince insan bi şaşırıyor, çünkü genelde bu rol ilk olarak erkek tarafında oluyor.
karşındakine göre kendini kısıtlıyamasın içinden geldiği gibi sevgini yaşamalısın.. bu da zamanla artık bir şeyleri daha sağlam oluşturur karşındakinde
ilk olarak erkek ilgi göstermeye başlamalı..en mantıklısı bu bence...
Kadınlar..Erkek doğduğu andan itibaren kadın ilgisiyle hayata başlar.Önce anne sonra sevgili yada eş..Ama buna çok ters olan birde görüş vardır.Kadını ayakta tutan ilgidir,Erkeği ayakta tutan bilgidir...
kızlar biraz daha nazlı olduğundan dolayı ilgi göstermelii erkek
ben sevdiğime ilgi gösteririm ondan da beklerim kimin önce ilgi gösterdiği pek önemli değil
iligi göstermedinmi ilgi bekliyemezsin 1 olu 2 olu 3üncüsünde artık yeter denir bnce 2 side
bence onlara ilgi değil tekme gerekiyor:)
bence ilgi görmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar