hala cok kirginim ve o anlamiyo bunu
Aşk mı yoksa sevgi mi, nasıl anlaşılır?
hala cok kirginim ve o anlamiyo bunu
Ask içinde biraz arzu biraz heyecan biraz sehvet barındıran bir duygu.sevgiyse daha genel bir duygu.anneni seversin babani seversin ama bir heyecan arzu istek duyamazsin .ask insani aptallastirir o insani hersekilde seversin gitgide korlesirsin.kotu birsey yaptiginda ona konduramazsin kotu bisey yapmadiga inanmak icin bir bahane ararsin.mantigini daha az hissetmeye baslarsin.ask bir gün biter gelip gecicidir ama gerçek sevgi bana kalirsa baki kalir.sevgi daha kutsaldır
aşık insan onun eksilerini görmezlikten gelir eğer sevdiğimin eksikleri benim gözüme görünmüyorsa aşk vardır işin içinde ( belki saçma ama sevdiğim insanı cinsel hayallerimde kullanmak ona ihanet etmekmiş gibi geliyor birde ) ikinci olarakta bu ama sadece benim için bu. genele girmez sanırım.
görünce heyecanlanıyorsan, için kıpırdıyorsa aşıksındır hala..
Karakterine bakarak nasıl doğru kişi olup olmadığını anlayabilirsin, kendi kıriterlerini düşünerekten..
Cevap
3Cevap
Hala onunla görüşmek için can atıyorsam.. Onu 5 dk penceresinde olsa görmek için gecenin 2sinde evden fırlıyorsam.. Elini tuttuğumda heyecanlanıyorsam ben aşığım arkadaş derim..
aşk ilk bakışta olur ve çok şiddetlidir. sevgi ise zamanla oluşur.
2 side aynı değişen bir şey olmaz
onu görünce heyecanlanıyorsan :)
anlarsın inan.
anlayamiyorum uzunzamandir gormuyorum onu ve son zamanda kalbimi cok kirdi biseler de yapmadi duzeltmek icin :(
bi kac hafta snra bana evlenme teklifi etmeye hazirlaniyor saklasada bunu fark ettim ve ne dicemi bilmiyorum onutekrar gorunce ne hissedicemi bilmiyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar