İlişkimizi neden annesine anlatmıyor?

Merhaba arkadaslar, oncelikle uzun hikaye yazdigim icin ozur dilerim! Ve Turkcem zayif oldugu icin bagislayin( Yurt disinda) kaliyorum. Sorunumu anlatmak istiyorum sizlere umarim yardimci ola bilirsiniz.

Bir gun bir oglanlan (simdi erkek arkadasim olan) tanistim internette, ozamanlarda 17 yasindaydim, o ise 22. Ben oyle erkeklernen hic gezmedigim icin cunki bu konularda baya bir agirdim.

Ama ne olduysa hosuma gitmisti konusmalari, bana mantikli geldi. Ve ben onu sevmeye baslamistim. Ama daha 17 yasinda oldugum icin, erkeknen bulusmak istemiyordum, cunki biz "ciddiydik" kararima saygi duydu. Ve ben olgunlastim, yasim arti. Ve karar verdik bulusmak icin. O gun cok heycanliydim, ve onu ilk kez gercek gordum. Bana karsi cok nazikdi, cok uzerime duskundu o gun. Ondan sonra bir yerde oturduk, ve sanki gozleri ici parliyodu, onun elini tutugumda kirmizi oluyordu, ve utangacdi Elimi kalbisine koydu, ve hizli carpiyodu, heycanliydi.. Hersey cok guzeldi. Ondan sonra bana soylediki : Anneme soyleyimi, ama soylesem simdi senin yaninda oldugumu bilicek. Kendisi muzafaker, bide aileside oyle. Bana diyordu; ben hic konusmadim boyle seyleri annemnen diyordu..

Ama bulusmadan once bana diyordu anneme anlaticam ama beni birakma, soz verdim. Sordunmu sordum, evet dedi ama hepsini anlatmadim dedi, ama soyledigine inanmadim. Ondan sonra dediki yarin anlatirim, yarin oldu anlatmadi, misafirler vardi. Ondan sonra dediki annemin durumuna bagli (morali) da sonra dediki; once bulusalim hersey ciddi olsun ozaman..

--

Ama bulustuk 1 ay oldu haftaya anlaticakdi cunki ozaman izinliydi,annesine vakit ayirtir diye soylemidti ona tekrar sordugumda: haftaya anlatacanmi ozamnki duruma bagli" ve bu beni cok uzdu.

Anlamiyorum, ne yapmaya calisiyor, beni sevdigini soyluyor, birakmiyacagina. Niye boyle yapiyor?
İlişkimizi neden annesine anlatmıyor?