Yakışıklı çocuk kendine aşık etti. çaresizim :(

okulda çok yakışıklı bir çocuk var.manken gibi birşey. tüm kızların ah ah diye içinin gittiği bir çocuk. çocukla hiç konuşmuşluğum yok. ben de kendimi övmek için söylemiyorum ama Allaha şükür çok güzel bir kızım. bana da çok bakan,teklif eden var. neyse ben bunu görüyordum ama sevgilisi vardır diye bakmıyordum. iki hafta önce okulun cafesinde otururken bu çocuk bana bakmaya başladı. baktığını da acaip şekilde belli ediyor. mesela kızlarla otururken masamızın başında dikilip bana bakıyor sonra arkadaşlarının yanına geçiyor. hatta bir gün beni yanındaki arkadaşına gösterdi.. sonra şaka maka ben buna aşık oldum. çocuğu görünce kalbim küt küt atıyor. yerinden çıkacak gibi oluyor. neyse gelelim bugune. öğle arası cafede bizim kızlarla oturuyordum. işim çıktı, bir yere kadar gitmek zorunda kaldım.kızların dediğine göre bu çocuk ben çıktıktan sonra cafeye gelmiş.. oturduğumuz masanın önune kadar gelmiş. beni göremeyince geri çıkmış. bunu duydum çok üzüldüm. moralim bozuk derse girdim. ders arasında gittim cafeye. arkadaşlarıyla oturuyordu. hem öğle arasındaki olay telafi etmek hem de sevdiğimi belli etmek için gülümsedim. gözlerini kaçırdı. gözümü üzerinden ayırmadım. fazla bakmadı bana ama iki üç kere kaçamak bakışını yakaladım. iki kere göz göze geldik. sanki beni fazla takıyor gibi değildi. sonra arkadaşlarıyla alelacele toplanıp gittiler. çok canım sıkıldı moralim bozuk derse girdim yine. ders çıkışı arkadaşımı beklemek için cafeye gittim. yine orda oturuyordu. bu sefer de ben bakmadım. ama bana baktı o. sonra arkadaşım geldi ve çıktık. sorum şunlar olacak. bu çocuk neden bana bakıyor? eğer seviyorsa neden gelip tanışmıyor? ve bugun neden böyle davranmış olabilir? ve sizce faceden ekleyim mi onu? lütfen yardım edin. bu arada peşinen söyleyim. her yakışıklıya tav olmam. ama bu çocuk bir başka. zaten çok zor bir bölümde okuyorum. oturup ders çalışmam gerekirken beynimi yiyen bir aşk parazitiyle uğraşmak zoruma gidiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
o öğle arası göz göze geldikten sonra başını öne eğdi. gözlerini kapadı ve derin bir nefes aldı bu arada. onu da ekleyim.
Yakışıklı çocuk kendine aşık etti. çaresizim :(