Beyler sizlere sorum var....................
kapalı kızlarla çıkarmısınız tercihiniz ne olur çıkmak istemiyorsanız nedenini öğrenebilirmiyim...
kapalı kızlarla çıkarmısınız tercihiniz ne olur çıkmak istemiyorsanız nedenini öğrenebilirmiyim...
bence kapalı kızlar,açıklardan daha güzel ve çekiciler.özellikle son dönemde kapalı kızlar çok hoş giyiniyorlar.tesettür modası çok gelişti.çok hoş ve kızları seksi gösteren tesettür modelleri var.biir de kapalı kızların fiizikleri gerçekten çok iyi.pardesü giyiyorlar ama normal kıyafetle gördüklerimin fizikleri süper...
kapalı kızların seksi görünmesi ne kadar doğru oda ayrı bir konu tabii..
haklısın,tesettür amacının dışına çıkmış oluyor...
kapalı kızlar bazen daha çekici olabiliyor ama hayata bakış açısı da önemli erkeğin. ben bir rock konserine gitmek istemem ya da bir bara o kızla gitmek olmaz. ama enel olarak erkekler kaplı kızları daha seksi bulur gizemli oldukları için
Cevap
13Cevap
ya oyle bır soru sormussunkı ıkı ucu ... deynege benzemıs nasıl yorum yapalımda senı mutlu edelım açık kızla kapalı arasında kı farkı sen nasıl ıstırak eddıyorsun acaba heppppsı kız degılmı?
erkekte ki o dürtüleri hareketlendirmemek için kapanıyo zaten kızlar bu nasıl soru yahu
kapalı kızlar uyumlu giyindiği zaman bence çoğu açık kızdan daha da güzel olabiliyolar
Kapalı kızla niye çıkmayayım. Tabiki çıkabilrim. Ama pantolon tarzına dikkat edecek. Dar olmayacak mesela.
+1
Çıkarım neden çıkmayayaım.. o da kız diğerleri de... Kapalı diye ötekileştirmek neden?
kapalı acık dıye ayrım olmaz ıkı kızlardanda cok guzeller ozeller var
İkiside kiz sonucta.Ama soyle soylim erkekler kendini teshir etmeyen vudunu baska kimselere gostermeyen kisilerden daha cok hoslanir" bence."
Benim idealimdeki kız tipi kapalı olmasıda, nasıl yaklaşmalı hiç bilmiyorum ve yanlış bir hareket yapıp onun bu konulara kapalı olduğunu düşünüp yüzüne bile bakmaya utanıyorum :/
cıkmam
buyuk konusmıyayım ama olagan ustu bırsey olmadıkca cıkmam
bn cikmistim bir kere cok guzeldi atesliydide ama ates uzaktan hep olmuyor bana yaramiyor. tercih meselesi ask meselesi
olur çok yakışanlar var gerçekten
Ben çıkmam yaşam biçimleri bana uymaz...
kapalı kızlarla çıkmam evlenirim onlarla
ben çıkarım..ne farkeder ki açık ya da kapalı ?
her türlü :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar