bir güzelde rededildim...
Sevgilisi olduğunu inkar eden erkek.
bir güzelde rededildim...
şöyle söyliyim çok yakınlar diye sevgili sayılcaklar diye bişey yok eğer sevgililerse demek oluyo ki onu sevmiyo senden hoşlanıyo olabilir bide erkekler bazı zamanlar etrafında ki kızlardan soğurlar ya da birini gerçek kardeşi olarak görebilirler o yüzden de olabilir
anladım. zamana bırakıcaz artık:)
evet mecburen ama o zaman içinde eğer gerçeği senden hoşlandığını öğrenmek falan istersen ona biraz yanaş muhabbet et açılmasını sağla :) bide bunların çıkıp çıkmadığını öğrenmk için o kıza da sorabilirsin bak ona sor öğrenirsin
düşünmedim değil aklıma geldi. ama yapamadım. oğlana sorduğumda arkadaşım sana on kere söyledim diyor. ama hepte aynı kızla görüyorum nasıl arkadaşlarsa artık
nasıl desem her dakka mı yanyanalar ? bence sen aklındakini en iyi o şekilde silebilirsin o kıza sorarsan senin için gerçeği öğrenmek için en gerçek ve doğru yolu olur
doğru aslında kıza sormam lazım. yoksa kendimi yiyip bitiricem böyle
evet bence de aklındaki soruyu bu şekilde atabilirsin eğer o çocuğa güvenip ona göre hareket edersen üzülen olabilrsin bide sevgili çıkarlarsa ama bu şekilde herşeyin ortaya çıkcağını düşünüyorum
daha iyi benim için. ona göre hareket ederim en azından.
evet bence de öylee yap senin için en iyisi bu
üzüldümm canım gerçekten :(
yok be üzülme.. ben iyiyim:)
heee ozaman sıkıntı yok tamam bu iyi işte :) :)
:)
;)
çok yakınlar diye sevgili olacaklar diye bir kayda yokki:D
24 saat takılmaz en azından demi.birde karşı cins yani.
bilmem bana pek mantıklı gelmiyorda
evet hemde baya...
2 sene olacak biz tanışalı bazen yakın bazen uzak bir ilişkimizvar işte... ama tam adı yok..
ben bahsettimd noldu. değişen hiçbir şey olmadı. ne istedğini ne düşündüğünü bile bilmiyorum.
olsun böyle de güzel onunla konuşayım onu göreyimde
sevgilisi oldugunu inkar eden erkek en şerefsiz erkektir. aklı sıra kurnazlık edip seni de elde etme calısıyordur. yedegin yedegisin bence dikkat et
Cevap
2Cevap
değillerdir çok yakınlar diye sevgili olmak zorunda değiller bence
iyide sürekli görüşür mü. sabah akşam beraberler.
hala arkadaşmısınız
anladım
bnce onlar sevgılı, ama gonlunn bı tarafı sende o yuzden demk ıstemıyo ya da senden hoslanıyo o kız yuzunden yaklasamıyo sana
beende anlamadım ne yapmaya çalıştığını
hoşlandığımı biliyor. da hiçbirşey olmuyor işte aramızda...
belki ararsa tekrar mesajlaşırsak derim. bana kesin cevap vermiyor işte. deseki benimle konuşma benim konuştuğum sevdiğim biri var desin demiyor. ama bendende vazgeçmiyor o kızlada geziyor
ne güzel yorum bu ya.. gönlü sende falan demen hoşuma gitti:)
Sevgili Olma İhtimalleri Yüksek Tabiki de
neden inkar ediyor o zaman açıkça söylesin
1 senedir teklif göndermemi bekliyorsa ooo yani
İnkar varsa aşk yoktur
Vay oç
:)
Sıkma canını gizli pembik
yok be takmıyorum bile- umrumda bile değil.
o dünde kaldı. bugün benim için yeni bir gün
Helal
senide yedekte tutmak istiyordur dikkat et.
olabilri mi?
evet olabilir
yokya sevgilisidir o kız. adını koymak zor geliyordur oğlana belki ondan inkar ediyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar