Olsa da olmuyor, olmasa da olmuyor ne olacak böyle ?

Sevgilimle cok kötü kavga ettik. Geçen evde tektim bana dedi neden yazmıyorsun mesaj atmıyorsun dedi bende kafamı dinlemek istemiştim başladı sen eve birilerini attın nıye sustun felan. resmen bana kaşar muamelesi yaptı. bende dedim nasıl böyle bırsey beklersin benden. böyle durumlar yasadıgını soyledı . haliyle sinir oldum ne demek bu yani ? kufur etti bana cok uyuz olmuş kızdı bana. bende patladım en sonunda bende kufrettım kızdım ve ayrıldım. sustu ben delirince o susar genelde. benım bazı hatalarım oldu ona ama be-cok koştum uğraştım kendımı affettirmek için barıştık ama eskisi gibi olmadı, olamadık. yanımda bile hep uzak kaldı. benım annemde yanımda ama benden kilometrelerce uzak o da uzaktı işte. ailem bile onay vermezken ben ona tutundum hep herkes bizim için birseyler konuştu herkes bana döndü konuştu dünya bu cocugun etrafında dönmüyor dediler bana sürekli. bana o gun kendını affetırecegını soyledı görüşüp knscaz dedi. ertesı gun oldu ne aradı ne mesaj attı ben attım ben aradım . akşamda ayrıllaımmfelan dedı hep tartışıyoruz dedi bende hep kaçıyorsun dedim gecede sarhoş ayağı yaptı kafa buldu resmen benimle. bende*cektım ve teli kapattım arkadasımlada bugun ona görüşme ayarlıcaktık vazgectım hepsine son mesajları attım teli kapadım hala da kapalı napim sizce cok bunaldım bana dedı olsan da olmuyor olmasan da olmuyor dedi :( ağlamaktan gzlrm şişti napmalaymm
Olsa da olmuyor, olmasa da olmuyor ne olacak böyle ?