Birileri bana akıl vermezse kafayı yicem

merhaba arkadaşlar ,birilerinin fikirlerine öyle ihtiyacım var ki çok ama çok mutsuzum :( 26 yaşındayım evliyim ve hamileyim ,eşim açık cezaevinde kalıyor ,2 yıldır ayrıyız arada 1 haftalığına izne çıkıyor onun haricinde telde konuşuyoruz, kaldığı cezaevi rahat hatta halka açık marketi var orayı çalıştırıyor ,sorunum şu ki eşim artık beni aramıyor ,arasa bile 1 dk zor konuşuyor , özledim vs. diyorum geçiştiriyor ,geldiği zamanlarda bana karşı soğuk pek yaklaşmak istemiyor, niye değiştin diyorum sevmiyorsan söyle yok çok seviyorum diyor ama eski eşim değil ,samimet bulamıyorum ,izne geldiğinde valizinde bir kağıt buldum rusça kelimeler yazıyordu , arzu etmek yemek ısmarlamak vs. gibi bayana söylenebilecek kelimeler ve anlamları yazıyordu , bune diye sordum ya bir abimiz var cezaevinden o rusça kelimeler öğretiyordu öylesine yazdım dedi yırttı arttı önemi yok dedi ,kısaca size hayatımı özetledim ,sağlıklı düşünemiyorum ,sizce bu adam cezaevinde beni aldatabilir mi?

bu davranışlar neye işaret , ben cezaevinde olsam eşim dışarda kafayı yerim hergün ara sorarım ama bu çok rahat davranıyor , yorumlarınızı eksik etmeyin ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
fikirlerinize ihtiyacım var
Birileri bana akıl vermezse kafayı yicem