Kendimden 4 yaş küçük bir kıza aşık oldum

üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. geçenlerde bir kız gördüm, o kadar güzeldi ki onunla konuşmazsam içimde kalacaktı en azından tanımak istedim. gittim konuştum. lise 1. sınıf öğrencisi olduğunu duyunca kendimi sapık gibi hissettim ama öyle birşey değil bu çok hoşlandım ondan. neyse bir kaç sefer okul çıkışından aldım onu. düşündüğümden daha sempatik çıktı bu kız :) saçlarının altından çaktırmadan öyle tatlı bakıyor ki bana yanaklarını sıkasım geliyor. ben kararımı verdim bu kızla daha yakın olmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. daha önce eğlence amaçlı birçok kızla çıktım ama hiçbiriyle konuşurken böyle bir duygu hissetmemiştim. ona zarar vermek istemiyorum sadece benim olsun istiyorum. böyle bir durumda onu nasıl tavlarım bilmiyorum.1) kızın telefonu var ama dersler için ailesi el koymuş.2) facebook kullanmıyor. 3) ben ona bir haftadır aşırı ilgi gösterince çok havalanmaya başladı, beni cebinde garanti olarak görsün istemiyorum.4) benden hoşlandığına eminim. ama kararsız olduğu yüzünden çok belli oluyor 5) sadece okul çıkışında onu bekleyip 5 sefer evine bıraktım daha doğrusu evine bırakmadım saatlerce yürüyüp sohbet ettik. bu durumda benim ne yapmam gerekir onunla nasıl daha yakın olurum? hem kızlardan hem erkeklerden taktik bekli,yorum , ne olur yardım geceleri uyuyamıyorum
Kendimden 4 yaş küçük bir kıza aşık oldum