İntiharı düşünüyorum cesaret edemiyorum :(

hayatım rezalet ağır anksiyete hastasıyım...hicbir işim düzgün gitmez..çok uğraştım mücadele ettim hayatla ama vücudum sıkıntıları kaldırmıyor artık...

intihara da cesaret edemiyorum günah olduğundan değil korkuyorum..

iyi bir insanım inanclıyım..rezil oluyorum millete ailem bile inanmıyor bana işimi yapamıyorum işsizim, evlenemiyorum, bir düzen kuramıyorum, birsürü doktor, birsürü ilac kullandım nafile, paramı almaktan beni eleştirmekten başka birşey yapmadılar...

aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma ne ararsan var bende..aşırı sinirlilik..

gecen intihar edecektim nasıl edeyim diye düşündüm cesaret edemedim...

bunu bile başaramıyorum ben nasıl bir mahluk düşündüm düşündüm bulamadım :((( yardım edin yol gösterin kimsem kalmadı, yalnızım yapayalnızım. :((

Güncellemeler
+1 yıl
benim acım büyük intihat derim derim edemem asla yapmam bunu biliyorum, çok acılı hikayemi anlatayım; daha orta okula yeni gidiyordum, bir adam bana ... sonra sakladım bunu korktum, hastalandım birgün hastanede kan testi yaptılar aids olmuşum :((( ailemde yanımda yok artık :((
Güncellemeler
+1 yıl
herkese iyi geceler teşekkür ederim yorumladığınız ve beni kayda değer bulduğunuz için, hepsini okudum tek tek, biraz kendimle başbaşa kalmak istiyorum bişeyler yazmazsanız sevinirim, teşekkürler
İntiharı düşünüyorum cesaret edemiyorum :(