+1 yılölümden öteye yol yok..seninde sana verilen canı sen isteyince teslim etmeye hakkın yok..unutma öbür tarafta ölümde yok..hayatı sana veren verdiği sıkıntı ile seni hamdım ,piştim yandım..detirtecek ve olgunlaşmanı sağlayacak.zaman senin en güzel ilacın ise zamanını güzel kullanmaya bak..çünki sayılı verilen nefesin bir gün bitecek, o zaman zaten gitmiş olacaksın..
acele etmenin anlamı varmı.?Hayat güzel..senden daha zor durumda ölmemek için hastanelerde kemoterapi gören diyalize bağlı,hayatı bağlı kalabilmeye çalışanlara bak..en kötü zamanın bundan öte olmasın..fırla yerinden hadi kalk bir abdest al yönel kıbleye aç ellerini ve yüreğini rabbine senden gelediğini bildiğim bu sıkıntımı yine senin alacağını biliyorum..diye dua et.Al bu sıkıntıyı genişler yüregimi..de .:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir. Düğün günü çok koyun ve inek kesilir. Et kokuları mahalleyi sarar. Ancak evin bitişiğinde, Müslüman, dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır. Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız, düğün evinin kapısını çalıp, 'ateş' ister. Ancak maksadı başkadır.
“Belki yemek verirler” diye gitmiştir. Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez. Kadıncağız, bir daha gidip 'ateş' ister. Yine eli boş döner.
Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına. Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.
Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git. Belki bu sefer bir şey verirler.
Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.
Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir 'Sofra' hazırlatıp, gönderir evlerine. Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:
- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!
Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.
O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve 'Şehâdet'i getirip imanla şereflenir. Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir! Buyurmuştur büyüklerimiz
Dua almaya bakın.
Sevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi,bana göre iyi biri
Ona yardım et hayatını hayırlı bir şekilde yaşasın.
Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildir ki onunla olduğun zaman kendisi güvendedir.121 Yorumla- +1 yıl
Zaman hiç bir şeyin ilacı değil o insanların teselli cümlesi zaman geçtikçe herşey daha da kötü gidiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılgerçekten çok karamsarsın ya bu kadar daraltma kendini okurken ben bile bunaldım..inan ben de çok zor günler geçirdim.sevdiğim çocuk öldü en basitinden..onunla konuşunca mutluluktan uyuyamayan ben şuan çok iyi toparlandım hatta başkasına aşık oldum onla da ayrıldık kesin olarak..sınav senemde ayrılık yaşıyorum ben de çok kötü oluyorum ya da elbette ki kötü oldugum zamanlar oluyo ama gercekten toparlanılyo böyle düşüncelerle bi yere varamazsın yapamicagnı sen de biliyosun.aç pop müziğini son ses.arkadaşlık sitelerine katıl.muhabbet et.kendine bi uğraş bul.koleksiyon yap,şiir yaz,kurslara yazıl.yapılıcak o kadarr çok şey var ki.anlıyorum kötü şeyler yaşamışsın ama sen olumsuz düşündükçe hayatının düzelmesini bekleme.the secret diye bi kitap var okumanı tavsiye ederim kısmen doğru ve ben hayatıma birçok şeyi çektim bu kitap sayesinde.sonra mevlanadan ruhsal terapiler diye bi kitap var eğer maddi durumun yoksa bi arkadaşına söyle alsın sana oku.bu kadar hastalık hastası olursan ve kendini dinlemeye devam edersen amutlu olamazsın.diyelim güzel şeyler yaşadın yine de mutlu olamazsın.hep memnuniyetsizlik içinde olursan hiç bi işin düzgün gitmez..en basitinden bunları yazıcak bi elin olduguna sükredebilirsin..inancın varsa dua okumanı da tavsiye ederim..geçmiş olsun.
10 Yorumla
Senin sıkıntın panik atak,Muhtemelen zamanında birçok hayal kurdun belki işlerinde iyiydi sonra hayallerinin gerisine düşmeye başladın ailesel destekte olmayınca evine belkide odana kapandıgın dönemler oldu bu rahatsızlıgın bir safhadaha ilerisi odandan dışarı cıkamamak ölüm korkusundan dolayı.inşallah bu aşamaya gelmeden kendini tamir edersintamir edersin diyorum çünkü senin rahatsızlıgın ilacı yine sensin bu işi beyninde bitireceksin kalp carpıntın,gerilim,cabuk yorulma,aşırı sıkıntı gece uyuyamamak yalızlıgı tercih etmek Sendek rahatsızlıgın ortak belirtileri kızarıklık sanırım sendeki farklı bir belirtisibu durumda zaten çalışamazsın Şu an senin kendine fadan olmaz,ailenle görüşmek isterdim. Senin ilk yapacagın hastalıgının aslında psikolojik oldugunu kabullenmen ve sendeki belirtilerinin sadece vesvese oldugunu bilmen kendini böyle kabulledirmen bu kolay olmayacak belkide bir yıl ya da daha fazla sürecek,ama iyi bir destekciye kader arkadaşına ihtiyacın var.ilaç kullanmamaya gayret göster.normal insanların yatıp kalktıgı yemek ydigi saatlere göre yaşamaya çalış,Bunlar çok önemli,Doktora gidip boşuna masraf etme,düzenli yaamaya calış,hatta bir akvaryum ya da sevdigin bir hayvan al evinde besle Köpek en sadık dosttur yavru bir köpek sana iyi gelir Kısacası normal hayata baglanman icin standart işçi insanlar gibi yat kalk ailenlede yardımcı olmaları için konuş ama önce senin kendi beyninde bitirmen lazım ilacın yine sensin allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Tşk ederim allah razı olsun deneyecem
Neyse en azından intihardan korkman güzel, bu şuanda intihar etmeyeceğini gösterir. Benim tavsiyem seni gerçek mana da yoracak bir işe girmen. Çok yorul sadece iş olsun aklında bu seni diğer şeylerden uzaklaştırır. En azından kafan rahatlar. Çok yorulursan uykun düzene girer kafan daha sadeleşir dolayısıyla da zamanla düzelirsin gibime geliyor. O ilaçlara da çok fazla inanmam onlar sadece seni bitkin düşürüyor. Ayrıca karaciğerini de çok yorar. Çabuk yorulmanın bir sebebi de bence bu. Spor yap, spor çok önemli çünkü. Bu seni bir nebzede olsa rahatlatır ve mutluluk hormonu da salgılar vücut spor sonrasında. Çok fazla isyan etme bazı şeyleri olduğu gibi kabul et ya bu zor değil. Ama acilen bir iş bul en önemlisi de bu bence. Çünkü o durumu tetikleyen bir şeyde bir işte çalışıyor olmaman. Muhtemelen kendini hiçbir işe yaramayan biri gibi hissediyorsundur. Ondan sonra da inşallah karşına düzgün bir hanım çıkar zaten. Ama en önceliğin hayatını düzene sokmak olsun. Aslında yazmaya çalıştığım şey o. Çok geçmiş olsun sıkma canını hayata daha olumlu bakmaya çalış. Kendine çok çok iyi bak. Sen kendine lazımsın çünkü...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılsenin hiçbir sorunun falan yok ben sana deyim.. benimkinin yanında solda sıfır yemin ederim. Sen çocuklarını aç olarak uyutmak zorunda kaldın mı hiç.. yoğurt ve şeker ile ekmek arası yapıp onlara çok özel bir yemekmiş gibi yutturmaya çalıştın mı hiç.. Eşinin hastalığından dolayı ''boşan bundan'' tavisyelerini 100kez duydun mu hiç... Borçlar çekilin ben geliyorum derken; bayram zamanı çocuğuna bir şeker bile vermediğin oldumu hiç... Sana soruyorum be şükür nedir bilmeyen insan.. Senin hiçbirşeyin yok.. tek eksiğin ŞÜKÜR ETMEMEK... Sen de hastayım ayağına yatıyorsan burada ben napıyım.. Eşim sırtını döner ağlar, ben sırtımı döner elimi ağzıma kapar hıçkırmadan gözyaşı dökerim; ne zaman bitecek bu çile diye.. Hayata isyanın bu sebeptense; sen ilk önce hastanlerin aciline git, sonra birhuzur ewine git, kesmezse eğer; mezarlığa git... Haaa bunlar hiçbirisi de kesmezse bizim ewe gel.. her zaman açık kapımız.. ondan sonra vay beee dersin... Kimselerin yardım etmediğii elini uzatmadığı dipsiz bir kuyudayım...
33 Yorumla- +1 yıl
+1 yılFazla miktarda alınan kahve, çay, kolalı içecekler, kakao ve çikolata ile yorgunluk ve uykusuzluğun anksiyeteyi arttırdığı öne sürülmektedir. Alkol anksiyeteyi yatıştırır gibi gözükse de, aslında durum “kaplanı kuyruğundan yakalamak” gibidir. Anksiyeteyi yatıştırmak için alkol almak, bağımlılığa zemin hazırlayabilir. Anksiyete bozukluklukları, kadınlarda erkeklere göre iki kat daha fazla görülür. Belli bir başlama yaşı yoktur, her yaşta ortaya çıkabilir. Anksiyete belirtileri tekrarlayabilir. “ya tekrarlarsa ne yaparım” korkusu yerine “kim korkar hain kurttan” anlayışı iyileşmenin anahtarlarından biridir. “korktuğumu, sakladım, yanımda bulunanlarda anlayacaklar, o zaman ne yaparım rezil olurum” şeklinde bir utanma duygusu anksiyeteyi arttırır. Yanınızda bulunanlar yaşadıklarını düşündüğünüz gibi sık farkedemeyebilirler. Fark etseler bile durumu genellikle düşündüğünüzden farklı yorumlarlar.
Ölüm, çıldırma, nefessiz kalma, düşüp bayılma gibi korkular yaşanır. Ama unutmayın; “korktuğunuz şey başınıza gelmez”. Örneğin, şiddetli bir anksiyete nöbeti yaşayan kişinin o sırada, bayılıp yere düşeceğine dair bir korkusu ve düşüncesi olabilir. Oysa anksiyete sırasında kişinin kan basıncı belirli bir süre yükseldiği için kişinin bayılması olanaksızdır. Bu basınç yüksekliği ve beyin kanaması veya benzeri bir olaya yol açmaz, çünkü “vücudunuz kendisini korur” ve kan basıncı bir süre sonra eski düzeyine döner.
Anksiyete yaşayan , birçok kişi “anksiyetesini paylaşmakta” güçlük çeker. Çevresindekilerin kendisini anlamayacaklarını, durumunu abarttığını söyleyeceklerini veya kendisini “deli” yerine koyacaklarını düşünür. Kendisini bu sorunu yaşayan tek kişi olarak algılar. Oysa anksiyete bozuklukları her 100 insanın yaklaşık 30’unda yaşamlarının bir döneminde ortaya çıkar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:(( seni çok iyi anlıyorum bende senin durumdan geri değilim bir an sandım ben kendimi sende buldum benimde durumum böyledir dahada beterdir bazen dünyada sadece ben görüyorum kendimi ama intiharıda düşündüm ama dedimki ölümden ötesi yok neden yapayımki rabbim beni deniyor dedim herşey güzel olcak dedim bazı şeyleri görmedim bazı şeyleri hiç duymadım ve toparlanıyorum intihat çözüm değildir değerli arkadaşım inan sen imtihandasın bu şekilde düşünme önünde çok güzel gün var bende bekrım yaş 30 oldu ama herşeye böyle bakmamak lazım..aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma bunlar bendede var ama ben halen güclüyüm sende güclüsün intiharı kafadan çıkar bugün günüm süperdi intihar etme işi bugün aklıma gelmişti kendi kendime dedim ben nekadar basit biriymişimki intihar etmeyi bile kafama koydum bak şuan çok mutluyum dedim ve sana bunu yazana kadar güzeldi herşey ama yazını okudum üzüldüm ölümden ötesi varsa söyle bana ve kafandan çıkar bu intiharı eğerki dertleşmek istiyorsan gizlilikten çıkarım değerli insan
20 YorumlaYazını okudum ! yapılan yorumlara da şöyle bir gez gezdirdim..Ne söylenirse söylensin, kararlı olduğunu gördüm.. şuan sana yapma,etme,gitme dedikçe,sen bildiğinden vazgecmeyecek gibi görünüyorsun..Arkadaşım ! iyi o zaman git intihar et ! Öl ! Bunu yapmak kurtuluş mu ? Bu kadar aciz misin ? Senden beter derdi,sıkıntısı olan milyonlarca insan var bu yeryüzünde..Ne diyeyim ki ! ne desem fayda eder ? Hayatına son vermek,seni mutlu mu edecek ?Aksine seni sevmeyenleri mutlu edecek...Sen bunu mu istiyorsun ? ...
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıldır intihar düşüncesiyle savaşıyorum. Bunu çevremde benden başka hiç kimse bilmez. Başımda bir gardiyan gibi dikilen bir gölgeyle savaşır gibi. İntihar düşüncesi kafana geldikçe... Ertele... Ertele... Ertele... Ertele... O kriz anını mümkün olduğunca atlatmaya bak. Başka düşüncelere odaklan, başka şeylerle uğraş, ne olduğu önemli değil. O düşüncenin seni ele geçirmesine izin verme. Diren. O yalnızlık, boşluk, umutsuzluk, asla hiçbir şeyin düzelmeyeceği, senden adam olmayacağı duygusunu çok iyi bilirim. Savaş onunla, yorulsan da. Yalnız değilsin, aileni düşün. Kimse oğlunun kızının intihar ederek ölmesini istemez. Birgün seni hayata bağlayacak biri veya birşey karşına çıkabilir... Dayanıklı ol, güçlü ol, küçük cılız bir ışık varsa bile çok uzaklarda, ümidini kesme.
Böylece daha uzun süre yaşayabiliyorsun. Yarın daha güzel bir gün olabilir.43 Yorumla
Soran+1 yılumuyorum öyle olacak
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında test yaptırmıştın ve aids olduğun ortaya çıkmıştı? Şu an kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar, bu başlığı açan şahsın bizimle dalga geçtiğini düşünmeye başladım açıkçası. Eğer öyleyse, komik olduğunu eğlendiğini düşünebilir, ama benim o gölgeyle tekrar göz göze gelmemden başka bir işe yaramadı. Kendiyle gurur duyabilir.
Pfff, çıkıp sigara yakayım bari...
Sağlık konusunda 452 cevap paylaştı. şimdi intihar etsen gitsen kaçmış olacaksın kendinden we herşeyden hayat bir sınawdır eğer sen bu sınawdan kaçarsan emin ol bunun bedelini şimdikinden daha ağır ödersin keşke dersin ama keşkenin bir faydasının olmayacağını anlamazsın kendini bu kadar değersiz görme çünkü sen bir insansın herşeyden üstünsün allah sana bir can wermiş o canı senin kendine kıyman için değil hayatını doğru we güzel bir şekilde yaşaman için wermiş sen hayata gülmezsen o sana gülmez ama sen sürekli herşeyi çok kötü görürsen hayatta sana öyle gösterir ...
bir düşünsene sen intihar ettin olan yine sana olacak o kadar inançlıysan seni öbür dünyada ne beklediğinide bir düşün bu durumdan bin kat daha kötüdür .. iyi insansan sen kendine bir son wererek değil hayatındaki olumsuzluklara son wermelisin bunu tüm iyi niyetinle yapmalısın en baştada allaha dua ederek .. lütfen kendini böyle olumsuzluğa sürükleme..00 Yorumlaşu dünya ya bir baksana bu dünya bir film gibi hayat bir film gibi hepimizin rolü birgün zaten son bulacak sağlıklı olup da mutlu olamayan o kadar çok insan var ki durumun iyi olmayabilir ama sana bu filmde bu rol verilmiş böyle şeyleri düşünme bence arkadaş seti bırakıp da ne yapcaksın ki çok karamsar yazılar yazmışsın sana inanmayanlar olduğunu söylüyorsun birçok şey söylemek isterdim ama söyleyemiyorum aklıma seni teselli edecek birşey gelmiyor çare sadece sende bizde değil kimse de değil biraz sabır biraz cesaret göster çabala belki bu çabalarınla daha güzel bir rol kapabilrsin yeter ki böyle karamsar olma seni seven biri ve özleyecek olan biri mutlaka vardır millete rezil olmaya gelince bunu kafana hiç takma millet senden benden çok daha rezil dostum allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılIntahar edecek adam gelip baslik acmaz buraya demi? Sen nekadar olmek istiyorum desende aslinda cozum ariyorsun. Bunu sok bikere aklina. Inancliyim diyorsun intahardan gunah die degil korkuyorum diorsun kendinle celisiyorsun. Kafani sokacak bi evin var demi? Acmisin? Degilsin.. internetete girebilecek kadar luksun bile var demi? Biyerlerde insanlar atin essegin pisligiyle doyarken? .. ailem terk etti demissin, terk edicek bir ailen var senin pekiya benim? Annem ben kucukken vefat etmis babami hatirlamiyorum bile. Ben niye isyan etmiyorum? Olecem die cozum aramiyorum? Benim kaybetcek kadar luksum yok cunku! Oyle aglayip zirlayip kendini bos triplere sokup biseylerin kafasini yasama. Git simdi son ver hayatina isin kolayina ka en iyi yaptigin sey bu senin.
00 YorumlaSağlık konusunda 955 cevap paylaştı. link siteyi gezin inceleyin , hayata nasıl sımsıkı sarıldıklarına bakın , başarılarına şahit olun , en önemli hazineniz sağlığınız .
Yaşadığınız sorunların üstesinden tek başınıza gelemiyorsanız ailenizden yardım isteyin .26 Yorumla
Soran+1 yılailem uzaklaştı benden onlarda etrafımda kalmadı onların terketmesi yıktı beniii, :(((
Soran+1 yılvar ama beni anlamıyolarr, onlar ailesiyle mutluluklarını anlatıyolar bana :(
- +1 yıl
Zaten sorun ailem ben napıcam
değilsindir..yapma vardır elbet birileri onlar için önemli olduğun..biraz kendine inan hasta olmakla hayata küsülmez..her güne olduğundan daha güçlü başla..yapamıyorum diye bir şey deme yaparsın insan evladının yapamadığı birşey yok çok fazla örnek var..seç birini o yaptıysa bende yaparım de ve hayat sarıl..ben bilirim kolombiya'dan antalya kemere gelen..ingilizce dahi bilmeyen ve kör olan bir insanı..bu adam yapmış küsmemiş adam hayata ve geziyor hala..senin neyin eksik hatta fazlan var..bence senin işin doktorla değil kendin ile çözümlenecek bir durum..inanırsan yaparsın..
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendine uğraşacak bir şeyler bulman gerek. Mukemmel bir iş yapman gerekmez. Biraz sosyalleşecek seni meşgul edecek herhangi bir iş.
Sen ende oturup kendi içine çekildikçe bu durmdan kurtulamaycaksın.. Önce biraz gıt gez dolaş eve kapanma..
ne olacak diye kaygılanmamaya çalış.. Bir mucize gelip hayatımızı değiştirmeycek. Çabalamazsan bu durmdan çıkamaycaksın..
Çabalamıyorsan da kusura bakma ama suçu kendinde ara. Ölmek en kolayı.. Sende çabalamak için yurek var mı?02 Yorumla
Soran+1 yılkim için ne için uğraşıcam, ailem bile terketti beniii
- +1 yıl
Olabilir. Sen kendini de terketmişsin baksana. Bahane arama dik durmamak için..
allaha sıgın . bol bol dua et . namaz kıl bu hastalıgı verende allah sen böyle sınanıyorsun ısın cok zor ama bununla mucadele etmelısın bu sınavı gecmelısın . dını sohbetlere katıl .inancın artıkca bu dusuncelerınden kurtulacagına emınım allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum hiçbirşey
+1 yılİnançlıyım dediğin için boyle yazıyorum.Neden mi uzun surdu, sabredip bu haline bile şukretmediğin için. Sabret ve kabul et halini ayrıca intihar edersen obur tarafta mahşere kadar çekeceğin sıkıntıları atlatmak için intihar bile edemeyeceksin. Geçmiş olsun
21 YorumlaSenden kötü durumda olanlara bak biraz. Annesi , babası, kardeşleri ölenler, kimsesiz kalanlar, çoluğuna çocuğuna para götüremeyip aç kalanlar, sokakta yatanlar, acı içinde yaşayanlar, kolu bacağı olmayanlar, çaresiz hastalıklarla ölümü bekleyenlere bak, bak ve haline biraz şükret.. hayat hiç bir şey için ölmeye değmez.. insanlar elleri olmadığı için ayaklarıyla resim yapıp satıyorlar para kazanmak için.. bu neyin endişesidir yahu.. yapma kendine yazıktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılailem terketti yaşıyolar ama bensiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini özenle seçilmiş hissetme
Ayrıca bu neyin imtihanı .Yazdıklarım hoşuna gitmeyecek ama imtihan mimtihan yok .Bende intiharın eşiğine geldim .Ben senden daha berbat durumdayım .Ama yapacak bir şey yok .
Artık tanrı inancımda yok sadece yaşa yaşamak için yaşa
Birde isteyip te ulaşamadığın için seni üzen ne varsa onları istemekten vazgeç .Hayatta başka şeyler istemeye bak yeni uğraşlar .Yeni istekler .Hastalığınla ilgili tam bir bilgim yok fakat. Kişi kendisinin doktoru. Hastalığını yenmeye çalış
Bu dünyadan başka bir dünya yok elinden gelenin en iyisini yap ben öyle yapacağım .
Benim için tanrı yok bu yaşadıklarının bir kader olduğuna inanıp sakın pes etme ya da kabullenme
Tanrıya inanmak mücadeleyi kısıtlamak oluyor10 Yorumlainançlıysan neden intihar etmeyi düşünüyorsun
hadi geçelim bunu,sen buradaki imtihana dayanamıyorsun,ya cehennem ateşine nasıl dayanacaksın?
derdi veren dermanı vermez mi sanırsın?neden anlamasız bir telaştasın
hayata acil bir durum gibi yaklaşma,esnek ol
sorunlarını düşünüp durma,çözüme odaklan,arada gülümsemeyi de unutma;)
hepsi zamanla düzelir,hiç bir sorun baki değildir,hayat ölümlü sorunlar nasıl baki olsun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bende ben ölürsem ölürsün..sen ölürsen ben zaten ölüyüm...
Bir anda kayboldun ortalıklardan
Sordum kimse bilmiyordu
Söylemek istemiyordu
Yalvardım dostlarıma,anlatsınlar diye
Aldattımı dedim,terkettimi dedim
Günahına girdim,affet sevgilim
Sonra duydum ki ölmişsün
Beni bırakıp gitmişsin
Herşeye veda etmişsin
Ölümün yıktı beni
Aramızda ne dağlar,ne denizler var
Aramızda yanlızca tek bir adım var
Şu anda bir binanın tepesindeyim
Senden sonra öleceğim affet sevgilim
Son bir adım kaldı aç kollarını bana
ah ahhh ahhh
G.k.o00 Yorumlabence titre ve kendine gel. Ne demek intihar etmek ya Allah'ın huzuruna cıkınca ne hesap vericeksin? tamam yaşadıgınn şeyler agır olabilir ama ağır şeyler yaşayan tek sen değilsin. Elbet herşeyin sonu vardır belkide yaşıycagın güzel şeyler olucak ama sen onları silip atıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yıldemesi kolay ama aklımdan intihar düşüncesi çıkmıyor :((
Soran+1 yılya kimsen yoksa ailen bile terkediyorsa, yaşadıkların senin suçun gibi davranıyorsa
- +1 yıl
sen kendini biliyormusun? suçsuz oldugunu biliyormusun? o halde diğerlerinin senin hakkında düşündüklerinin bir önemi yok. ama eğer ki dediğini yaparsan ozaman suçlu durumuna fazlasıyla düşersin,belki sen öldükten sonra bir çok kişi değerini anlıycak ama rabbimin huzurunda kücük düşüceksin. hem ölmekten hiç korkmuyormusun? bukadar mı günahsızssın? günahlarını temizlemeye calısacagın yerde bahsettigin şeye bak.
+1 yılSiz ne derseniz deyin bunu yapmayı kafaya koymuş adam yapar,ama intihar edicem deyipte intihar edenine rastlamadım...buraya yazmıssın intihar edicem bıktım insanlar sana yardımcı olmya çalışıyolar hala bıktım umutsuzum ölücem banane diyosun,sanki seni bu duruma bizler getirdik..Allahın verdiği canı sen kimsinki alıyosun..!
00 Yorumla
+1 yılintiharı neden bir ihanet gibi algılıyor insanlar anlamıyorum sırf kalanlar üzülmesin diye hayatın boyunca acı çekmeni istiyorlar senden.intihara cesaretin varsa et ama pek bi cesaretin yok gibi o yüzden hayatta kalmayı seçiyorsan, iyi yaşamak için uğraş yoksa yaşamanın bi mantığı yok.
10 Yorumla
+1 yılablası bence bu süreçte bol bol diyalog , muhabbet içine gir. Sohbet et tanıdığın tanımadığın insanlarla. Belli ki baş ağrısı vs. dediğin somut belirtiler psikolojik. Kendine hobiler edin. Evde çok durma çık gez dolaş.Birde internette hastalıkla ilgili haberleri , yorumları okuyorsan sakın böyle bir hataya düşme. Onlar seni daha çok bunalıma sokar. İntiharda ne demek yaş olarak sana akıl vermek bana düşmez ama sakın böyle bir şeye kalkışma.
00 Yorumlarabbime sığın o herşeyin derdini verdiği gibi dermenını verir rabbim hayatını kısa zamanda düzene sokar inşallah bu dünyaya sınav için gönderldk hayatında yaşıcağn sınav buymuş belki bu zamanlarda rabbine ne kadr sığınırsan o kadar korunursun allahım yardımcın olsun..
00 Yorumla
+1 yılÖlmek kolay ya Allah nasıl hesap vereceksin edebi cehenneme gitmeye razimisin bende etmek istiyorum ama götü yemiyor deyil Allah hesap soracak ondan yemiyor gott ölmekle hersey biteceğini mi sanıyorsan yaniliyorsun
00 Yorumlahepimiz mecburen doğduk mecburek yaşıyoruz kimse mutlu mesut yaşamıyo hayatı, sonsuz cehennemi göze alabiliyosan cesaretine hayran kalırım . cesaret etme zaten ! sıkıştıkca dua et inan düzelir bişeyler yoluna girer
10 Yorumlabeterin beteri var intihar edince ahirette de aynı sıkıntı var önemli olan tüm sorunlarını bu yaşamında halletmen diğer tarafa hafiflemiş olarak gitmek gibisi yok .emin ol şu sıkıntıları yaşayan tek sen değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntılarımı bilmediğin için böyle konuşuyorsun neler yaşadım anlatamıyorumm susuyorum sonsuza dek susucam bu son yakın zaman olucak
Kimse bize yaşamak isteyip istemediğimizi sormadı tanrı çok bencil diğer taraf var mı yok mu bilemem ama eğer tanrı bize ikinci bir seçenek sunmuyorsa intihar edip etmememize karışmamalı. Başka insanlar gibi klişe sözler söylemeyeceğim eğer hayat size bir çıkar yol sunmuyorsa intihar edebilirsiniz suç sizde değil sizi o duruma getiren koşullardadır. Umarom birgün bende gerçekten intihar edebilirim ama öncelikle içimde bir şeyleri bitirmem lazım
00 Yorumlayazmışsın başka siteye de aynı durumdayız galiba paylaşcak kimsem kalmadı. kız arkadaşıma sarılmıştım bir nebze inanılmaz seviyorduk hala seviyoruz birbirimizi ama öyle bir boyut aldı ki birbirmze saldırıyoruz artık. hayatım boyunca inandıgım birşey kalmadı sadece kız arkadaşm vardı 1.5 senedir onda da yanıldığımı görünce...hiçrbirşey yapamyrm
00 Yorumla
+1 yılHala düşünüyorsan beni bul bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum. Biraz cesaret işi. Belki birbirimizi motive edersek beraberce hallederiz bu işi. Üstelik bildiğim bir yol var acısız..
11 Yorumla- 11 ay
Özele gelir misin
ve cesaret edemediğin umudunun oldugununda göstergesidir bence şu hayatta birşeyin kalmamışsa zaten cesaretsizlik gibi birşey söz konusu değildir, gidipte etme ha şimdi
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynaya baktığında kendini nasıl görmek istersen öyle görürsün kardeşim..biraz iyi yönlerinden bak hayata sana döner mutlaka..
00 Yorumlayalnız degılsın herkesın bır derdı var herkesın derdı kendıne gore büyük ama yaşamaktan vazgeçmek saçmalık olur
03 Yorumla
Soran+1 yıldert ayrı bu delen dert ayrı anlatsam diliniz tutulur susuyorum o yüzden, komple susmak için ölücem en yakın zamanda
bende senin durumundayım bütün gün yataktan çıkmıyorum ölmeyi bile beceremiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bende şu an böyleyim
:)
Kurtulacaksin..
Benki 2 kez intihar edipte bir turlu olemeyen..
Iyilestim ben..insallah sende iyilesirsin10 Yorumlaİncir Reçeli film'ini getirdin aklıma şuan... :( Ben yanındayım arkadaşım.. Yanındayım..
10 Yorumlarabbim hepimmizi degişik olaylarla sinar snein payinda buymuş demek sakin intihar etme dua ya saril emi sen iyi bir kulsun intihar etme nolur bu hayat neelr getitriyor yeterki rabbimden ümidi kesme dualarim seninle..
00 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. herkes zaman zaman kötü bir dönemde olur.imtihan hep bunlar.
00 Yorumlaabdestini al inşirah suresini oku lütfen ne demek istediğini çok iyi anlıcaksın.. benim hayatımı değiştirdi .. lütfen oku o sureyi
21 Yorumla
+1 yılbismillah...çok geçmiş olsun..inanclı insansanız ki öyle d üşünüyorum.inancınızı tam olarak yasamaya calısın derim.ve asla dua dan ve kendiniz den dışarı ödün vermeyin.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntının ana kaynağı ne ? Bunu halletmeden düzelemezsin.
00 Yorumla Sağlık konusunda 696 cevap paylaştı. İntihar geçmişini mi temizleyecek ?
Kandırma kendini lütfen.01 Yorumlayapma sakın bencede bir imtihandır sakın :( su ayzdklarnla aslında ne kadar temiz bir insana benzdgn belli oluyr yapma sakın
00 Yorumla
+1 yılBende aynı sıkıntıları yaşdım hatta senden kötydm 2 gün deliler hastanesinde yatm ondan sonra namaza başladm alaha çok şükür atlatm biraz ilaçlarını ihmal etme atlatrsn emn ol sıkıntı yapma kendine güzel şeyler duşun herzamanDa şükret
00 Yorumla- Sağlık konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılbayılana kadar iç tam bayılacakken kes bileklerini 5 dk sonra cehennemdesin <3
03 Yorumla- +1 yıl
Bu adam bunu gerçekleştirirse, intihara teşvikten hapse girersin.
- +1 yıl
beni mi düşünüyorsun çikom <3
- +1 yıl
Heee :'( :D
- Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılyalnızmı yaşıyorsun şu anda nerede kalıyorsun, ve geçimini nasıl sağlıyorsun ve ne kadar süredir yalnız kalıyorsun veya nerede kalıyorsun
00 Yorumla bikaç gun once benim bi arkıadasın kardesi daha 22sinde intihar etti bi 3 gece uyuyamadım kotu bi durum kalanlar içinde sakın yapma
00 Yorumla
+1 yılsen sisko musun, eger oyleysen kilo ver her sey duzelir,
11 Yorumla
Soran+1 yılişta mı kaldı ki şişko olalım :((((
ben de benzer durumdayım konuşabilirmiyiz korkunç dardayım çok kötüyüm konuşalm doktor vs vs gittim cipralexten başlatığ uyutup eleştryrlar..hadi konuşlm lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Yok çare öleceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az acılı ve garanti yolu kafana sıkmakmış toplumdan uzak bir yerde yap hemen ulaşmasınlar sana bitkisel hayatta yaşama şansın bile olmasın yani ama benim götüm yemedi yapamadm
00 YorumlaMadem inançlısın dua et uykunda ölmek için fark etmezsin ne olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba hastalıkların benimkiyle kapışır mı ? çarpıntı falan ne zaman oluyor benim gibi her zaman oluyor mu ? peki titreme bende oluyor sende oluyor mu ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen burdaki bazılarının mal mal dalga geçermiş gibi yazdıkları yorumlara bakma lütfen. İntihar etmeye çalışma sakın, çünkü ölmeyebilirsin daha kötü olur her şey. Psikoloğunu değiştir, umudunu kaybetme sakın.
00 YorumlaHerseye ragmen ayakta dur, ölmek cözüm degildir. Kendini o günaha teslim etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılben günahkarmışım başıma gelenler yüzünden herkes o yüzden benden uzak duruyo:((
Zorluklara rağmen hayat çok güzel. Yaşamaktan asla vazgeçme.
03 Yorumla
Soran+1 yılne güzel,i ya sana öyle bana acımasız kah.e karder
Soran+1 yılben başarısızım doğru düzgün olamadım darbeler yedim ve vee
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey kendinde bitiyor aslında. Sıkıntılarınla savaşmalısın, pozitif olmalısın, sosyal faaliyetlere katılmalısın...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belasını versin o adamın. Tabii ki ölmeyeceksin! O pisliği öldürmek varken senin ölmen niyeymiş!
00 YorumlaAids in çaresi kolodial gümüş suyu senin hastalığının çaresş bu gerçek
00 Yorumlahayat her şeye rağmen yaşamaya değer şartlar her zaman aynı kalmaz çaba gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ilaçların hepsi saçmalık. Kendin çözemezsen, gitmiyor hastalıklar.
00 Yorumla
+1 yılhayat her şeye rağmen güzel
00 YorumlaSormam gereken 5 soru var.Uygun musun ?
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat