Bayanlar ve ya erkekler arzulanmak mı yoksa masum bir sevgi ile mi sevilmek istersiniz?
Masum sevgi
Arzulanmak
Seven insan zaten arzular ikisi aynı kapı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
masum sevgiyi herzaman en üstün görürüm.yoksa yoldaki amelede uzun yol tır şöförüde gazetede dergide gördüğü birisini arzulayabilir
doğru olduğumu zannediyorum:D
:)
Arzuladığının bir kişiye kavuştuktan sonra arzun geçebilir ama sevgi hemen bitmez
Manzara güzel :) Çiçek için teşekkürler
Sevsin de arzulaması ona kalsın...
Hayallerine karışamam karşımdakinin :)
c diyorum.. c olmasaydı a derdim a'da olmasaydı cevap vermezdim..
Cevap
20Cevap
mesela seni bir oğlan sevdi tanımak istedi sen istemedin (kadınlar hep bir bahanesi var şu an için bir ilişkiye hazır değilim gibi ) sık mesaj atıyor tanımak istiyorum diyor sen mesafelisin arzulanman da biter oğlanın sevgisi de kalmaz zamanla aslında burada önemli nokta zaman
dilediğin kadar acıt canımı
varlığında yokluğunda yetmiyor...
aşk için ölmeli aşk o zamaaan aşk <3
ben şahsen sevilmek isterim insan sevdigi zaman onu ister istemez arsularsın sadece arzulanmak direk cınsellige girer yani karşındaki insan seninle cinsellik düşünüyor demek bu da hiç hoş olmaz
aşk dediğin masum olur ki masum olmaz ise zaten aşk olmaz , arzu gelip geçicidir .Ben masumca sevmek ve sevilmek isterdim .
Arzulanmak. Gelip geçici olan daha makul benim için.
Evlilikte olabilir :)
Yok, şuan değil. Yaşlanınca :)
:)
Önemli olan sevilmek.Arzulamak veya arzulanmak duruma göre tehlikelidir.
Arzulamakta cinsel çağrışım var gibi ve gecici bir his. Ama sevgi daha uzun soluklu ve süreklilik var.Sevsin beni...
Bunlar katman gibi baştan sevicen sevgin yoğunlaşıcak sonra arzulayacan... diye diye götürürüm durmadan.
arzulanmanın bır sınırı aslave asla yok senı elde eder sonra bıbaskasını elde etmek ısteer bunun sonu gelmez ama sevılmek o sevılmek varya...
masum bir sevgi ile sevilmek her zaman iyidir. ben eşimi masum bir aşkla seviyorum:)
teşekkür.:)
Arzulanmak bence gelip geçici sevilmek her zaman asıl olan esas olandır esas kişidir yani sevilmek :)
masum bir sevgi tabi beraberinde arzuyu getirir zaten...
bayanların bilincaltında hep arzulanmak var. hatta ne kadar hasin olursa o kadar hoslarına gidiyor
tabiki sevilmek gerçi onunda sonu var ama arzulanmak gibi tensel değil
sevgi ve şefkat yoksa arzulanmak istemem...
bir taraf masumiyetle sever bir taraf arzuyla
Bu her zaman böyle midir?
ikisi bir arada en iyisidir
Arzu geçici ve de çıkarcı. Sevilmek tabiki de.
Aşka inanmam aşk yoktur libido vardır.
tabikii de c yani nasıl bir mantığınız var...
çokkkk sevilmek deli gibi aşık olunmak
Çok sevilp,sevip,arzulamak,arzulanmak...
beni arzulayan sevmesinide bilir
Masum sevgi be im goruşum
Masum sevgi olsun yeter ...
çok çok çok sevilmek <3
ikisi de ama arzulanmak daha başka bişey :)
masum sevgi :)
Masum bir sevgi
Masum sevgi
sevilmek <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar