1.60 boyunda bir kız ve 1.80 boyunda bir kız? Kısa olanın hiç şansı yoktur değil mi yakışıklı bir erkek yanında siz olsanız hangisini seçerdiniz?
1.80
1.60
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yakında dükken açacağım
Adı: Beyinium...
Beyin kiralanır.
Akıl dağıtılır
En çok müşterim hatunlar olurdu eminim.
Merhaba bıldırcın merhaba
Ulan kızım biz kızları boyuna göre mi seçiyoruz yoksa yüzündeki ve ruhundaki tatlılığa göre mi
Düşün; Ceylan bir hayvan boyu kaç 1 buçuk metre var ya da yok
Fil de bir hayvan.. Boyu 5 metre var ya da yok
Söyle bakalım bunlardan hangisi daha zarif daha güzel gelen hayvan..
Ya..
Aklınızı depozitoya yatırmayın kızlar.
Düşünün az.. Allah akıl fikir vermiş yan.
Beyin bedava
1.80 vs 160'da sonuç tamamen kişilere bağlıdır seceneklerden birinde ikisinin ortası olsaydı direk onu seçerdim
sanırım 1.60 olan sensin uzun boylu kızlar erkeksi olmaz mı ya onun elleri ayakları da kocamandır minyon olmayı avantaja çevir sende onun her hareketi kaba kalır bence :) zaten 1.80 kız mı olur :D
Bizim sınıfta var ok adar güzel bir şey ki incecik ilik gibi uzun onun gibi olmayı çok isterdim mesela :)
onlar hamile kalınca öyle çirkin oluyorlarki anlatamam :D ben çok takıntı yapardım boyumu bir gün yaklaşık 1.80 vardı sanırım öyle hamile bir kadın gördüm bide bahçivan pantolon giymiş bu yok böyle bişey gulyabani gibi oluyorlar :D minyon olmak iyidir ilerde yaşınıda göstermezsin
180 çok uzun ya. 160lık olan topuklu giysin daha hoş olur.
Cevap
18Cevap
zevkler ve renkler tartısılmaz elbetteki bende 181 im ama kız arkadasım 161 felan gayette mutluyum sevıyosan gözun bısey görmez yani 180 oldugunu dusun ıllakı topuklu gıyecek ara sıra ben yanında kısa kalıcam o ne la öyle ıstemezdım 180 lıgı
Sana şu kadarını söylüyorum,
Devede de boy var ama kervanı eşşek çeker...
Gerisini sen anla. Boy herşey değildir hemde hiç değildir.
1.80 mi ula benim boyum 1.74 :D ben daha çok benden kısa kızlardan hoşlanıyorum :) 50 10 cm kısa olan :)
5-10 cm yazcaktım pardon :)
Boyum 1.85 olsa, 1.60'lığı seçerdim.
Tabi sadece boy olarak diyorum, yoksa bunun güzelliği var karakteri var var da var yani :D
Burda 1.80 diyenlerin çoğu 1.60ı bulsa ona bile razı olurlar :) Yani demem o ki boy herşey değil.
kısa olanın niye şansı olmasın bune o zaman :D
link
180 lık kızı benimle taniştir .onu benimle çıksın erkek sana kalır?
ikimizde kazanırız
beni 180 anca kurtarır boyum uzun oldugu için mecburen 160 çok kısa kalır
kesinlikle kısayı kız dedıgın benden kısa olacakki sarıp sarmalayabileyim
uzun olan iyidir...Ben olsam uzunu seçerdim uzun eşşek oynardık...Gerçi kısa olupta eşşek olan yokmu.Çooook..:D
benim boyum 1.78 ve genelde 1.50 ile 1.65 arasında ki kızlar hoşuma gider
Kız dediğin zarif olur 1.80 lik bir kız eğer birazda iri kemikli felansa baya itici durur
gözüm kapalı 180 i seçerim :D :D o ne la 160
Çok mu kötü ne dalga geçiyorsun oda boy :D
Napak ölek mi
böhöhöyt boy mu :D bırak kendini avutma boş laflarla yaa :D siyah giyin uzun gösteriri :D sen çık aradan git polise aşık ol
Tipik ergen.
baban yaşındayım aptal aşık :D
Boyun kaç? :)
utanırım diyemem :P :D 170 diyomuşum :D 182 boyum
ve 180 kız istiyorsun pehhh bende 190 falan zannettim seni
demi 190 olaydım iyiydi ölsün lan kısalar :((
bu arada eski kız arkadaşlarımdan biri 187 idi :((
bende ölim o zaman :)
senin boy tam 160 mı :D kızda türk değildi zaten :D
benim 160 bizim sınıfta yaklaşık 180 lerde bir kız var hastayım ona ilik gibi incecik birde çok hoş yüzüde normal :) kıskançlık değil ama imrenme sadece hasetlik yok
anladım. iyi niyet bu olsa gerek tebrikler. bu arada benim dediklerimde makaraydı. aynı zamanda hangi şehirdesin nerde o kııızzzzz :D
Kesinlike Boyu zerre kadar umrumda olmaz.
At gibi kizlar cok hoslar.
elbette uzun kız iyidir
Aradaki alakayı bir kurabilsem.
1.60
180 deve gııb çok itici bence.
Alakası yok.
180 net.
160 daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar