Nisanlandim bir anlik karar ile. Nisanlim beni uc sene once ilk gordugunde beni sevdi ve uc senedir pesimde kostu, sonunda bir anlik karar ile evlilik teklifini kabul ettim lakin sevgi denen hic bir sey yok icimde... Ayrilmak benim en son yapacagim bir sey sonucta aileler var arada, AMA bir cozum yolu lazim, onu nasil sevebilirim? Bunun yolu var mi yoksa artik imkansiz mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sana şunu söylemek istiyorum. Herkes mutluluğun peşinde mutlu olmak istiyor... Sen diyorsun şimdi o beni seviyor ben hiçbirşekilde emek vermiyorum diyorsun.. Madem böylesin neden nişanlanıyorsun.. neden kendi kuzunu kazıyorsun.. Bak seni ne kadar seven bir erkek var dua etmelisin.. evlenince çok rahat edersin eline su dökmez... Veee diyorum işte hepte diycem... Ne kadar sevilsek o kadar kaçıyoruz... Sevmek sevilmek isteyen biz bir türlü bu duruma dikiş tuturamıyoruz... Ve sen sen zaten aşk evliliği yapsan çok sevsen... O kişide seni sevmeyecek belki de senin kadar ... empati kur nişanlının yerinde olsaydın canın yanmaz mıydı.. Onun da bir kalbi var değer bil kıymet bil.. Seni senden çok seven bir insan var o seni sen istesen çok mutlu eder.. Ama Sen sevmeyerek En büyük engeli koyuyorsun... Paylaşacak o kadar çok şey var ki neden denemiyorsun ona alışmaya çalış..Birşeyler yap çaba sarfet... Cinsellik ne be herşey bu değil o sadece zevk bunun dışında birçok şey var sen sadece bunu yaparsan Asıl O zaman kaybedersin... ben sevilipte sevmeyenleri sevenleri kullananları anlamıyorum... Hayat kısacıkken Ömür yediriyorsunuz... Sizi Allah'a havale ediyorum.. Kalp katilleri!
17 Yorumla
Soran+1 yılBu cevabiniz beni cok etkilendi.. Cokta haklisiniz her sozunuzde, lakin olmuyor iste, kaderim de bu varmis, Allahim yazmis onune gecemedim, engel olamadim, elim kolum dilim baglandi ona ever dedigimde... Inanin empati kuruyorum, AMA elinde olmayarak ona bu sekilde davraniyorum.. Ne yapacagimi bilmiyorum.. Allahimdan hayirlisini diliyorum bu saaten sonra... Dediginiz gibi biz oyle bir insanlariz ki bizi sevenleri degil de ezenleri seviyor sonra kafamizi taslara vuran insanlariz...
Cevap sahibi+1 yılBak ona öyle davranmaya alışmışsın.. yanlış yapma...Akıllı ol Aileni değilde kendini dinle sonunçta bu senin mutluluğun olacak.. Ailen seninle olmayacak.. Ailenle bu konuyu açık açık konuşup tartışmalısın.. Sen çocuk değilsin okumuşsun...Aklın başında.. Eğer onunla evlenirsen o da sen de üzüleceksin.. O seni seviyor seninle evlenince mutlu olacak sanma... Oda üzülecek ama söylemicek susacak...içine atacak zamanla yıpranıcak.. Gözünüzü Sevdiğim insanlar birbirinizi sevin...üzmeyin...üzülmeyin..
Soran+1 yılHaklisin... Ona bu sekilde davranmayi aliskanlik haline getirdim... Onu mutlu edemeyecegim... Ona yazik olacak... Gelecek pek parlak gorunmuyor.. Onu da etrafimdakileri de daha fazla uzmeden bitsin...
Cevap sahibi+1 yılAy üzülür kendine bişey yapar.. Aman Allah Korusun... Dur beni dinle...Onunla ilk önce bunu konuşmalısın...güzel güzel söyle durumunu ilk önce siz karar alın.. sonra pat diye ortalığı germe..
Soran+1 yılBunu bir ay once denedim... Yuz yuze iken fazla sorun yapmamis gibiydi, sonra Ben turkiye den geri londraya gelene kadar ortaligi ayaga kaldirdi... Olmadi... Ayrilik ona agir geliyor, uzulecek AMA alisir zamanla... Oda dusunseydi, bu kiz beni uc sene istemedi ne oldu da karari degisti, ya yine degisirse diye dusunseydi.. Ben hatami kabul ediyorum hatta Nisan olmadan bir kac gun once gel vazgecelim bir sene daha bekleyelim dedim kabul etmedi, yani onun da sucu var!
Cevap sahibi+1 yılSen onu neden istemiyor ve sevmiyorsun?
Soran+1 yılItici geliyor bana, her hatami kabul etmesi ve beni cok sevmesi bana itici geliyor... Baska bir sebebi yok... Bir de elektirik meselesi, gercekten inaniyorum artik buna, basta olmuyorsa sonra cok zor
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan bazen birini sevmeye sevdiğiyle olmaya gerçekten ihtiyaç duyar. onunla evlenirsen bu ihtiyaç ömür boyu içinde kalacak ve onunla yaşadığın çoğu mutluluk buruk olucak. Teklifini kabul etmen ve arada aileler var diye ayrılmayı imkansız görmen saçma geldi bana. Kendin için yaşıyosun bu hayatta bir başkası için değil. Neyi gerçekten istiyosan onu yapmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aileme cok duskun birisiyim... Ozellikle babama... Onu uzmek hayatta en son isteyecegim sey... Zamana birakacam artik, seversem benim icin bir avantaj sevmessem de kaderim der cekerim...
- +1 yıl
Bunu yapmak zorunda değildin. hala bana çok saçma geliyo neyse hayat senin.
+1 yılİmkansız hiçbir şey yok. İmkansızlığı oluşturan sensin.
Aileler anlaşmış dahi olabilir, ama burada son sözü ikinizden birisi söyler. Elbette hayır cevabı verdikten sonra kötü olan kişi olabilirsin. Ama bu karar bugünde kalır senin geleceğinden mühim değil.
Bu tür kararlar önemlidir, kendin için en iyi kararı ver. Sevmiyorsan sonradan sıkıntısını yaşarsın.12 Yorumla
Soran+1 yılZaman ile severim umidiyle bekliyorum... Kendimden cok ailemi dusunen birisiyim... Aileme cok duskunum ve onlari uzmek hayatta en son isteyecegim bir sey... Kendi kuyumu kendim kazdim kimse beni zorlamadi, cezasini da cekecem artik... Allahtan guc diliyorum, ve herseyin hayirlisini istiyorum bu saaten sonra yapacak bisey kalmadi cunku
- +1 yıl
Aileni üzmek en azından bugün için diye düşünüyorum. Ama en iyi gören sensin hayatını, Allah yardımcın olsun
Aşk evliliğinde parayı bulunca sorunun kalmaz bulamasada ölmez yaşarsın ama mantık evliliğinde aşkı bulamazsan ?
216 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin arkadasim AMA ask da bir sure sonra zaten bitiyor... Bu yandan da dusununce dogru mu yapiyorum diye dusunuyorum
- +1 yıl
Bak ben 7 yıl turizim de çalıştım.Hani o televizyonlarda gördüğümüz zengin koca koca arabaları olan uçakları olan adamları gördüm tanıştım vs ama inanırmısın hiç birisi aşık değildi.Sadece paraya tapan nefes alan bir canlılardı.Buraya kadar iş tecrübemden anlattım.Çevremi anlatayim zengin olup evli olan bir çok tanıdığım var karısını sadece resmiyette varsayıyor.Bir erkek olarak yorumlayim eğer ben evli zengin ve sevmediğim bir eşim varsa o kişiyle yürütemem.Kanımda bozukluk varsa ALDATIRIM!
Soran+1 yılBenim ailemin durumu cok iyi, kendisi den asaga degil belki daha da yuksek, kendisi iyi bir insan, saygili, efendi, beni seviyor ve bu isin yurumesi icin cok emek veriyor... Onu sevmedigimi hissediyor eminim, AMA bir Kere girdik bu isin icine sonunu getirmeye calisiyor... Ben hic bir sekilde emek vermiyorum... Ve iste dedigin gibi bende korkuyorum ilerde ya onu aldatirsam seytana uyup... Allah korusun hayatta en son istedigim sey bu... Insallah yatakta iyidir de beni kendisine boyle baglar
- +1 yıl
Bir erkek emin ol en az kadınlar kadar hisseder.Peki sen evinde aradığın mutluluğu bulamazsan bu iki taraf için geçerli dışarda bulacaksn.Çünkü bu sonu belkide sen seçtin.O senin ya da sen onu aldattığını anladın evlilik sonrası ayrıldın çocuğun varsa ne yapacaksın ? çocugu geçtik bir belkide bir heyecan için gençliğini umudunu vermeye değermi ? erkek için hiç prblem değil inan ki problem değil olan bir sana birde çcuğa olacak.2.gideceğin kapıda eski evliliğin hep problem olacak çünkü toplm böyle
Soran+1 yılBir ay once ayrildim ondan ailelere de soyledim AMA aileleri uzgun gorunce bu yuku tasiyamayacagimi dusundum geri dondum... Ust uste hata yapiyorum bunun farkindayim, sonu belki daha da kotuye gidecek simdi den engel olmadigim icin, bunun farkinda olmama ramen illeride belki mutlu olurum diyerek kendimi kandiriyorum... Cocuk yapmam bir kac sene, olmadi en kotu ayrilirim, kendi ayaklarim uzerinde durabilirim, uzman psikologum Ben bu arada yani madi anlamda sikinti cekmem ama sonu kotu gorunuyor
- +1 yıl
Ne güzel okumuş bir insansın bir çok insandan fazla konuyu kavrayabileceğine inanıyorum.AMa bence sadece her şeyi para olarak değerlendirmemek gerekir.Sen aslında kendi sonunu görerek gidiyorsun bu yola ama tecrübede edinmek istiyorsun.Ama hayat malesef acı tecrübelerle dolu.Belkide en önemlisi her şeyin ilk heyecanı farklı oluyor ilk evin ilk araban ve ilk eşin.Elinde işin varken maddiyatın varken kariyerin varken işini neden şansa bırakmayı düşünüyorsun ki ? o kişi olmazsa olmazda değil yani
Soran+1 yılBen hayatta zaten bir cok tecrube edindim... Zor gunler gecirdim AMA akillanmadim... Herkezin derdine derman olurken kendime gelince bir sey yapamiyorum... Terzi kendi sokugunu dikemiyor malesef... Ondan once birini cok sevdim AMA kasik yedim ve onun etkisindeyken galiba bu yanlis karari verdim.. Hani benim sevdigim degil de beni seven olsun dusuncesi vardi. Pismanim, hata oldugunun farkindayim AMA donemiyorum iste... Annemi babami dusunurken elim kolum baglaniyor. Idam ediliyor gibiyim :(
- +1 yıl
her insan hayatta bir çok acı tecrübeler ediniyor annemiz babamız dahil ama seni geçtim onların acı tecrübesine kızının mutsuz olduğunu ayrıldığını belkide aldattığını göstererek bir yenisini daha ekleme yolunda ilerliyorsun.Sen ayrılırsan nişandan dönmüş olursun ailende çevrende evlilik sonrasında eşinden boşanmış görünürsün peki eşini aldatırsan başka bir erkekle adın geçerse ne görünürsün :( bence asıl idam burdan başlıyor çünkü özellikle kız anne babası için gerçekden ölümden acı gelir
Soran+1 yılDamardan girdin... Yarama melhem ol dedim yuz bastin resmen... AMA ciddi ciddi bunlarin olma ihtimali de var... Bir Psikolog olarak evlilikte cinseligin ne kadar onemli oldugunun farkindayim mesela, ve gecenlerde onun ile yakinlasim belki isinirim dedim yakinlastik ve cinsel organi bir erkek icin cok kucuktu ve bir sebeb daha eklendi ondan sogumama... Bence mantikli diyosun bu isin sonu daha kotuye gidecek gibi, yol yakinken herkez daha fazla uzulmeden inceldigi yerden kopsun!
- +1 yıl
EhuEhu :) yok yok melhemi boşver sen mantığın doğrultusunda hareket et sadece benim ki fikirlerimi sunmaktı galiba bu fikirlerim etkili oldu :)) bir psikologa fikir sunmak bile güzel bir şey benim için bu zevki yaşadım teşekkür :D elbette sadece aşk ya da para da yetmiyor ten uyumuda çok önemli.Bende masörlük yaptığım dönemlerde seks in ne kadar önemli olduğunu gördüm.Dediğin gibi ciddi manada hayatı yönlendiriyor cinsel organ olayı illaki tatminkar olmalı hissetiğin gibi hissettirmekde gerekli
Soran+1 yılTessekur ederim fikirlerin icin, biraz da olsa yardim etti yani :))) evlilikte cinsellik olmazsa olmazla bence... Yani iyi tatmin edici bir cinsel hayat cok onemli... Sevmiyorsan, bu yonden de tatmin etmiyorsa ozaman benim isim daha da zor gorunuyor... Bir erkegin cinse organi en cok ne kadar kucuk olabilir? Ben bunu gordugumde sok otesi sok oldum, ayip oldu belki AMA yerimden resmen ucarak kalktim korkuyorum bahanesiyle.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :) Ortalama bir erkek penisi 15 17 cm arası olur.Benim 17 -18 arası ama boylada alakalı biraz uzun.1.83 boyundayım hani kalıbıma göre normal diyebilirim.Küçük olanlar ortalama 7-8 cm oluyor ama ameliyatla 2-3 cm daha uzayabiliyor.Ama evlilikte gerçekden seks çok önemli ben 1 yıl birisi ile beraber yaşadım evlilik seks üzerine sanki kavga etsen bile yatağa girince her şey güzel bir seks sonrası düzeliyor bir birine daha çok bağlanıyorsun.Hatta sinirli olunca seks daha hırçın oluyo
Soran+1 yılIste bunu demek istiyorum, onemli degil diyor bazi insanlar AMA cok onemli bunun farkinda degiller. Dediniz gibi bir kavga sonra yatakta hersey unutulabiliyor, AMA yatakta da bile mutlu degilseniz sorunlar uzayip gidebiliyor... Peki kucuk bir penis ile kadinlar zevk alabilir mi? Benim eski sevgilimin ki hem buyuktu, en azindan gozumu doyuruyordu... Onun ardindan bunun ile karsilasinca acikcasi hayal kirikligi yasamadim desem yalan olur...
- +1 yıl
Bence zevk alırım diyen kadınlar kendini biraz kandırıyor çünkü vajina içerisinde bir çok zevk noktası vardır o noktalar ne kadar çok uyarılırsa kadın o kadar çok zevk alır ve seksin zirvesine çıkar.Bu noktaları kimisi kalın penis ile kimisi uzun penis ile uyarır ama hem kısa hemde inceyse zevksiz bir seks olacaktır.Sen bile eski sevgilinden bahsederken heyecanla onun penisinden bahsediyorsun demekki seks bir kişi için vazgeçilmez.Aşk yok,penis küçük sen onunla hangi alanda mutlu olacaksın ?
Soran+1 yılSon cumlen iste beni kalbimden vurdu... Ekmek bicagini kalbime sapladin sanki! Tmmmmmm kararimi gittikce daha kesinlestiriyorum... Seks yok, ask yok, Ben ailem uzulmeden diye neden kendimi bile bile mutsuzluga ittim ki?! Evlenip ayrilinca uzulmeyeckler mi sanki? Beni mutsuz gorunce uzulmeyecekler mi sanki! Simdi uzulsup daha kolay unutabilirler aa ilerde daha cok uzulecekler iste buna engel olmam lazim... Yavas yavas ayriligi olan etmeye bakim Ben yine
- +1 yıl
O son cümleyi aslında kullanmak istemiyordum cümlenin ağırlığının farkındaydım ama söylemeden de duramadım.Özellikle kız ailesi kızının en az kendileri gibi iyi bakılmasını mutlu olmasını ister seni öyle görüp her gün ölmesindense bir defa ölmesi daha kolay.>Zaten senin o kişi ile ortak noktan yok sen seks seven bir insansın o konuda tatmin edemeyecek aşık değilsin kalbini doyuramayacak zaten kendi kazandığınla karnını doyurabiliyorsun ona ne gerek kaldı ki ? yavaş yavaş planları yapmaya başla:)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
10Cevap
3 senede sevemediğin birini bir anda nasıl seversin bilemem
neden mantıklı geldi sana onunla evlenmek?12 Yorumla
Soran+1 yılCevre baskisi, kacirma boyle birisini lafini duya duya bir anda omurluk bir karar verdim... Benim sevdigim degil de beni seven birisi, akilli efendi birisi olsun dedim, kariyeri olan birisi olsun dedim bir anlik evet dedim ve geri donemedim... Sevebilirmiyim onu?
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. illa aşka gerek yok. zamanla da sevebilirsin ,alışabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAlismak sevmekten daha zor geliyor... Boyle bir sarki bile var...
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBaskı altında kalmadan evlenme teklifini kabul ettiğine göre duyguların var demektir.Onun sana içten davranışları ve seni mutlu etmesi onu daha çok sevmeni sağlayacaktır.
10 Yorumla herşey istemene bağlı istersen seversin ama aşık olamazsın
22 Yorumla
Soran+1 yılKadamda sadece soyle bisey var "onu basta sevmedin omur boyu sevemeyeceksin artik" bunu nasil degistirebilirim?
Genelde insanların çok sevdikleri vefasız çıkıyor ve seni bu kadar seveni bulmuşken üstelik başka bir sevdiğinde yokken evlen ve tadını çıkar bence. Hem ne deniyor aşkın ömrü 3 yıl,aşk bitince ne yapacaksın?
10 Yorumla
+1 yılBaşta bu şekilde düşünüp daha sonra tanıdıkça seven çok insan gördüm,nefret edende.
30 YorumlaSevmek istersen sevebilirsin... bazen bir anlık olur, bazen sonradan gelir... onunla daha fazla zaman geçirmeye çalış. Zaten hiçbir şekilde ısınamıyorsan olmaz... olsa bile sağlıklı olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaman gecirme zor.. Ben yurt disinda yasiyorum kendisi turkiyede AMA alti haftada bir turkiyeye gidiyorum onu gormek icin. En son gittimde herseyi bitirdim geldim sonra annemi babami onun ailesini uzgun gorunce dayanamadim geri gonlunu aldim! Bir de boyle bir sorun da var, hata yapsam bile hemen affediyor beni, ne yapsam affediyor, bana cok asiri deger veriyor ve bu beni daha da sogutuyor
+1 yılsen onunla mutluysan bence zamana bırak eminim seversin ;)
00 Yorumlasevmedigin insanla her gece aynı yataga girmek ne kadar mantıklıda mantık evliligi diyosunuz ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin... Ne diyebilirim... Iste orda zorlanacam... AMA tek umudum insallah yatakta iyidir de beni o sekilde belki kendisine baglar umidiyle dusunuyorum
+1 yıldüzgün biriyse aşkı sevgiyi napcan onlar karın doyurmuyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Mantık evliliğinden yanayım, Duygusallık " 0 " oh ne güzel :D
00 YorumlaBöyle birini taniyorum evlendi ve mutlu iyikide o olmus diyor ama bilemiyorm hayirlisi olsun senin icinde
01 Yorumla- +1 yıl
ciddimisin kız
ben beni sevmez evlilik mutsuz olur diye peşini bırakmıştım Dur biraz daha zorlayayım
En son durum ne oldu acaba ben de ayyni durumdayim hatta ben de yurtdisindayim kisacasi nerdeyse ayniyiz lutfen beni bul ve haber ver lutfen asiri sıkıştığım bi noktadayım çıkamıyorum işin içinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seveni sev.
Bu devirde gerçekten seveni bulmak zor.11 Yorumla
+1 yılmantık diyorum 40 ında 50 inde 60 ında görebiliyorsan hala yanında hayal edebiliyorsan o olmalı.
10 YorumlaAşık olmadan evlenmek kadar mantıksiz birşey olamaz.
00 Yorumla
+1 yılSevilmeyecek neyi var adamın?
16 Yorumla- +1 yıl
Saygılı dürüst efendi biriyse bence endişelenmene gerek yok seviyormuşta seni başka ne ister ki insan
Soran+1 yılCok guzel bir soru! Aklima hic birsey gelmiyor... Lakin her hatami alttan almasi bana laf gecirememsi beni daha da sogutuyor... Sorun bende aslinda, ve bunu bildigim halde duzeltememk beni cildirtiyor
- +1 yıl
O adam yandı ya valla üzüldüm sen o kadar kıymet ver yinede mutlu olmasın işi çok zor
Soran+1 yılCok haklisin diyecek bir sey yok
- +1 yıl
Sen dua et beklemediğin biranda herşeyi bitirmesin sabır zorlanmaması gereken birşey hayırlısı olsun giderse çok üzülürsün bunu bil.
Soran+1 yılSevmiyorum diyorum AMA onu kayip etmekten de korkuyorum, baskasiyla olsun da istemiyorum... Dua ediyorum hergun zaten, Allahim ona da bana da sabir versin herseyin hayirlisini istiyorum...
Acaba bu konuda nasl davrandı cok merak ettim zira ayni konudan ben de nuzdaribim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılmutluysan aşk mı mantık mı önemi yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılAMA ask bitiyor bir sure sonra... Mantik kalici... AMA sevgi olmadan da olmuyor iste... Zaman ile severim umuduna tuttundum gidiyorum artik yapacak bisey yok
- +1 yıl
sevgi ayrı bişey aşk ayrı bişey aşık olmazsın belki ama sevebilirsin, üstelik sevgi aşktan üstündür
mantık evliliği severek evlenmekten daha mantıklı
10 YorumlaHoşlantı varsa zamanla sevebilirsin belki
02 Yorumla
Soran+1 yılHoslanti o bir anlik kabul ettigim zamanlar vardi, simdi tamamen gitti...
+1 yılmantık her zaman kazanır.
10 Yorumla
+1 yılsonuna kadar mantik evliligini destekliyorum ;)
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevmeden evlenmek kotu bir karar mi? Mantik evliligi mi ask evliligi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler