1sene önce kendi isteğimle kapandım kapandığımda depresyondaydım alışmam çok uzun sürdü sevgilimle 7 aydır birlikteyiz ona güveniyorum onu seviyorum çevresi biraz açık ve değişik arkadaşları falan bni yanına yakıştıramadılar hiç ama sonunda herkes kabul etti şimdide sevgilim açılmamı istiyor ne yapacağımı bilmiyorum :/ sizce ne yapmalıyım onunla biraz fazla yakınlaşmamız oldu onu bırakmak istemiyorum :/
Cevabın nedir?
+1 yılSeni sen olduğun için kabul etmiyorsa o adamda sıkıntı var demektir.
Adam yaradanına dua edeceği yerde, çok şükür kapalı bir eşim olacak diyeceği yerde, aynen adam dinine sövüyor..
çevre için insan için değişilmez.
Değişim gösterilecekse ALLAH İçin olmalıdır. kul istiyor diye kul olunmaz..
seni ALLAH yolundan alı koyacak herşeyden uzak durman maneviyatın açısından en hayırlısıdır.. onu senin kapalı olmasından dolayı yadırgamamasını güzellikli izah et. tutumunda ısrarcı olursa.
ALLAH' ile senin arana perde koymasına müsade etme tamammı kardeşim. insanı insan yapan namus şeref haysiyet onurdur...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
eğer sen bole bir zor durumda kaldıysan zaten kafanda açılmk vardır eğer kndine hala yakıstıramıosan kapalılığı açıl ama sana sunu soleym biraz istiosan ve cinsel bir birliktelik olmadıysa bence o erkek için değmez
08 Yorumla- +1 yıl
açılsam güzel olabilir saçlarımı herkes beğeniyo ama tam olarak bunu istemiyorum bir kere kapandım açılmak saçma geliyo bunun nasıl bir açıklaması olabilirki kapanırken kimseye sormadım bir gün içinde karar verdim ertesi gün kapalıydım çok ani oldu her şey. cinsel bir birliktelik olmadı o sadece rahat bir insan öyle diyim
- +1 yıl
bak burdakıler ne dio bilmem ben ama açık olmak haram bunu bil ikincisi eğer cinsel bir birliktelik olmadıysa bence o çocuktan sana hayır gelmez çnkü kapalı birine açıl demek kadar zor bişey yok bnce ve bunu sana rahtca diyebiliosa şüphe duyarım üçüncüsü kapalı kızlar benim gözümde herzamn daha güzeldir kapalılık herkesi güzellestirir herkese yakısır tabi bu bnce . sana diyeceğim bence açılma ama kalbinin sesini dinle ona göre hareket et açılınca namussuzmu olacaksın hayır asla ama ynede kapalı ol
- +1 yıl
o konuda sorunum yok kendimi beğenirim hoş bulurum bunu o da söyler açık halimi de gördü açılmazsam ayrılırız açılırsam da hiçbir şey eskisi gibi olmaz onu sevemem hrlde ayrıldı bnden sebepsiz yere snradan açıkladı bunu rahat söylemedi aslında biraz kuğul dedikleri tarzdan body ile uğraşıyo boyu uzun vücudu iyi yanına yakıştırmıyolarmış beni öyle söyledi ama açık olursam her şey farklı olabilirmiş
- +1 yıl
çok teşekkür ederim bana destek verdiğin için Allah razı olsun çok kötü durumdayım
- +1 yıl
sağ ol
Gzl kardesim sen istemissin kapanmisin. Belki alismazi zor basta ama sen onuda gecmissin
Eh simdik sevdigin istiyor diye acilirsan demek cok kolay bir insan icin degisebilirsin. Gercek sevgi karsindakini oldugu gibi kabul etmekten ibaretdir. Bacim bn sen olssm acilmam. Hic yakisirmi kapanip acilmak hic kapanmasaydin daha iyi di. Ama sen bunu allah yolunda kendin icin yaptin ve sana dusen oldugun gibi kalmak.
Soylediklerimi ltfen yanlis anlama00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakına kimse için ne açıl nede kapan, ben sevgilim için kapandım istemeyerek ama şimdi çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum istemeyerek yapıyorum değdi mi peki? hayır. kendi isteğinle kapanmışsan sakına açılma pişman olursun benden sana tavsiye keşk bende kendi isteğimle kapanabilseydim..
02 Yorumla- +1 yıl
Allah hayırlı olanı versin arkadaşım :) yanlış bşy yapmk istemiyorum yaşamadan nasıl hissedeceğimi bilemiyorum o yüzden sormak istedim ben de
Cevap sahibi+1 yılAmin kardeşim :) zamanında herkes dedi bana iyi düşün emin misin diye ama gözüm hiç birşeyi görmedi benden istediği iyi birşeydi belki ama sen sakın açılma çünkü kapanmak kötü birşey degil bırak seni öyle kabul etsin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
örtünme konuda kendin vicdanınla hareket ettiğin gigi açılma konusundada vicdanına danış...seni senden annen ve babandan bile çoook seven bir RABBİN var...sen onun için örtündün...bence geri adım atma...seni bu halinle kabul etmeliler. önümüzde ölüm,kabir,berzah,haşir,sırat gibi sınavlar varken ebedi hayatını tehlikeye atma...unutmayalım bu dünya çooook çabuk geçiyor...AEO
20 YorumlaKuran- ı Kerim'i oku, baştan sona, incele, biz araştırdık, kapanın diye bir emir yok, ya da ben bulamadım... sevgilini boşver, geri kafalı yobazların uydurması olan bu kapanma olayı gerçek değil, açıla bilirsin, sorun yok.
212 Yorumla- +1 yıl
nasıl araştırdın nerden ?
- +1 yıl
Gerizekali arkadasim sen musluman misin da geri kafalilar diyosun az hadi oku bilgisiz dingil .
- +1 yıl
Kuran'ı okudum, tek başıma da değil, hem ailem hem arkadaşlarımla, merak ettik ve üşenmedik okuduk, öyle bir şey bulamadık. Kadınlar başlarını örtecek diye bir şart yok. Örtünün dediği şey bildiğimiz kıyafet giyin anlamına geliyor, yani kot pantolan üzerine body ya da t-shirt giymen yeterli, saçını başını kapatacaksın, ellerin ayakların dışında bir yer görünmeyecek diye bir emir yok yani. şortta giyebilirsin hatta.
- +1 yıl
kimin tefsirini okudun husso
- +1 yıl
La olm sus 8 kisiyle yatmis kiza hak verip gelip burda e.ek e.ek konusup benim asabimi bozma defol.git ateistlerle takil ser.fsiz herif
- +1 yıl
Sen insan misin insanlarla konusuyon hem . Lan senin dinsiz oldugun ortada zaten milletin aklina girme mal . Yuru git kendi tayfanla takil. Onlara anlat bunlari .
- +1 yıl
Git adnan oktardan dinle gel burda sat . Sana cok kufur ederdim de dua et soren kiz . Ancak hakaret edebiliyorum ileri dusunceli ama gerizekali arkadasim
- +1 yıl
Arkadaşlar madem İslam'ı bu kadar iyi biliyorsunuz, İslam için en önemli şeylerden birinin "Güzel Ahlak" olduğunu bilmeniz gerekir. yani buda hakaretler küfürler savurabilen birinin İslam ile alakası yoktur bence.
Ayrıca ne kadarını okudunuz, benim din ve iman ile uzaktan yakından alakam yok ama merak edip okudum, araştırdım, öyle öcü gibi kapanmaya gerek olmadığını gördüm. Sizler baştan sona anlayarak okudunuz mu?
Gerçi okusanız hakaretler yağdıramazsınız burada, çünkü İslam'a aykırı... - +1 yıl
La oglum bir sus git ya . Bi susmadin ya olm senden bir b.k olmaz bunu ispat ediyosun zaten yeterince . Daha ne uzatiyon bozulmaya doymuyon mu anasini satayim sus iste sus .
- +1 yıl
Okumusta yok ne yapmista gorende sanar ki arapca biliyo meal yapmis kendi kendine mal bir kere KURAN i tefsirsiz anlayabilecek beyin yok bizde sende hic hic yok .Ayriyetten bende elimden geldigince okuyoeum sen meraklanma.Sen islam hakkinda burda atip tutma olm . Sen kalk git ileri zihniyet sitelere hadi yavrucum yaylan hadi ense trasini gorelim . Hadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın istesin kapan canın istesin açıl.
İslamla oyun olmaz. Madem kapandın neden erkek arkadaşın istiyor diye açılıyosun ki. Oldu o zaman yanarkende o kurtarır seni. Yanlış anlama beni ama senin iyiliğin için söylüyorum. Sol tarafındaki meleğin çok büyük bir günah yazmasını istemezsin heralde01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kapali sevgilim olsa acilmasini isteyemem, bunun gunahina giremem ben, cunku kimse idrak edemiyor bunun vebalini, ama sevgilim aciksa da ona da kapan diye baski da kurmam ayni zamanda. Kadinin kendi tercihi, erkegin karismasi uygun olmaz kesinlikle, Sevmissem onun gonlunu sevmisimdir ben.
00 Yorumlabi kapanip bir acilmak gibi bisey degilki bu bikere kapandiysan bidaha acmamalisin ya da hic kapanma hem sevgilin seni oyle begenmedimi neden simdi acilmani istiyo :?
01 Yorumla- +1 yıl
gençmiş o da 19 yaşındaymış bir gün beni aldatmaktan korkuyomuş. benimle gitmek istediği yerler varmış sporcu o benimle spor yapmak istiyomuş böyle garip oluyomuş arkadaşları tuhaf insanlar zaten bilmiyorum
+1 yılSen Kuran okumadan kapandıysan bu soruyu sorman doğal.
Ama bu sorunun cevabını burada değil de Kuran'da arasan senin için daha hayırlı olur.
Saygılar..00 Yorumlasaçmalama
sırf o istiyor diye yapmak istemediğin bir şeyi asla yapma ne olursa olsun
bırakmaktan da bırakılmaktan da korkma10 Yorumla
+1 yılBen sahsen kendi adima konusayim bir kiz olsam ALLAH mi sevgilimi arasinda kalmam .
013 Yorumla- +1 yıl
mesele o değil aslında namazlarımı kılmıyorum onunla yakınlaşıyoruz bu durumdan memnun değilim başörtüm var yakıştıramıyorum işte türbanımın hakkını veremiyorum
- +1 yıl
O zaman hakkini vermeyi dene turbani cikarmayi degil.
- +1 yıl
ilk sevgilim tam olarak şunu hissediyorum onun elini tuttuysam bidaha başkasının elini tutamam eşim olacak insana onunla yaşadıklarımı nasıl anlatırım kendimi kullanılmış hissediyorum haklısın belki de kendi bilir o kaybeder değil mi
- +1 yıl
Ya senden ALLAH in emrinden vazgecmeni isteyen bir mantik ne kadar temiz olabilirki ? Bence kendi kaybedecektir . Ayriyetten RABBIMin rizasini kazanacaksin oylede dusun :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :) yine buralarda olurum hrlde kolay atlatabileceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Bu husso mali nida dinleme o dun 8 kisiyle yatmis bir kiza cok mantikli deyip bir kadin istedigini yapabilmeli diyodu. Senin KITABIN KURAN REHBERIM HZ MUHAMMED SAV ise hadislerede uymak zorundasin ve hadis der ki
Basinizdaki ortu dunyadaki herseyden daha hayirlidir - +1 yıl
Eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana ki RABBIN e uy ne benim dusuncemi tak ne bir baskasinin ama RABBIN in yolunda gerekeni yap korkma O hep yaninda. Ama sevgilin yarin cekip gitse isyan edecegin yer yine ALLAH unutma :)
- +1 yıl
haklısın bn Kur an okumayı biliyorum arapça bilmiyorum ama tefsir okuyabilirim sonuçta az çok da bilgim var ona inanacak değilim öyleyse o benim için hayırsızdır değil mi ya yaşşadıklarım onlar ne olcak :/
- +1 yıl
sınavımdı geçemedim onu oysa ne vaadleri vardı :(
- +1 yıl
Ya yasadiklarim diyorsun . Sana cani vereni unutuyorsun . Bunlari yasamani saglayan kim ? Sen vazgecmek istiyorsan ben bilemem ama benim yanima bir kiz gelse ALLAH tan vazgec senin olayim dese dunyanin en guzel kizi olsa diyecegim tek laf*git olur. Gayet acik . Inanir misin bilmem teklif eden oldu erkek nefsi bu ise pek yatkindir . Siktir git dedim . Demeyede bilirdim . Ama yapmam haram . Ama yapmam ALLAH in rizasini kaybetmek beni uzer .
- +1 yıl
Yasadiklarim derken hani gunah diyorsan tovbe et birdaha yapma . RABBIM affeder INSALLAH cunku nefsinin yaptirdigi hatayi anlamis ve donmus olacaksin .
- +1 yıl
inşallah o reddetmezdi hrlde dua eder misin benim için
- +1 yıl
Basim gozum ustune kardesim dua ederim tabi :) ama sende seni yanlisa cekenle olma . Benide cok yanlisa ceken oldu ozelden anlatabilirim yanliz eklemek istersen tabi . Buralara yazmiyorum . Ama cok sukur anlimin akiyla cikmayi basardim . Yanlisa cekenden ne dost nede post olmaz bunuda unutma .
Niye kapalı olduğunu sorgula, erkek arkadaşından bağımsız kapalı olarak devam edip etmeyeceğini düşün kararını ver sırf erkek arkadaşını mutlu etmek için açma pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılkapalı iken istemiyor açılırsan olur bu nasıl bir erkek arkadaşı
https://www.youtube.com/watch?v=KDX4Uyjy-p800 Yorumla
+1 yılNeyin doğru olduğuna inanıyosan onu yap başkası düşünceni etkilemesin.
00 Yorumlasevgilin istediği için değil, tesettürün hakkını veremiyorsan açıl.
02 Yorumla- +1 yıl
onunla yaşadıklarım yüzünden de hakkını veremediğimi düşünüyorum yoksa böyle bir şey düşünmezdim bile önceden açıktım ama namazlarım düzenliydi kapandım o geldi namaz kılmıyorum şuan ikiside farz birini yapıyorum birini yapmıyorum bu yüzden kararsız kalıyorum ya zaten
- +1 yıl
valla tesettüre girip sağda solda yiyişen kızlar gibi olmaktansa sağda solda yiyişen tesettürsüz kız olmak daha iyidir.ve şunu da bil; sevgilinle birlikte olduğun sürece inancından daha da uzaklaşma ihtimalin yüksektir.bugün başını açarsın yarın başka şeyler yaparsın.sevgilin ile inancın arasında seçim yap derim ben.
+1 yılAçılmayı düşünme bile sen Allah için kapanıyorsun başkası için değil seni seviyorsa öyele de kabul eder
00 Yorumla
+1 yılsana bir çoban lazımmış ne derse yapacağın oda gelmiş ne derse yap seni o paklar...
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin kapalı olmasını istemezdim...
ama sorunun tam cevabı ; sevgilimi böyle köklü bir değişiklige ( bana göre) zorlamazdım hiç bir konda00 Yorumla
+1 yılkendin icin kapandiysan eger baskasi istiyor diye acilma
00 Yorumla
+1 yıldünyada tek kapalı sevgilim dahi olsa ! asla açılmasını istemem ! sevdigim insanın günaha gırmesını asla istemem ! sacının telının bıle bana saklı olmasını ısterım !
00 YorumlaBen senin yerinde olsam dini inançlarını bir adama değişmem sonuçta hesap günü o senin yanında olmayacak sen tek kalacaksın iyi düşün ve ona göre karar ver.
20 YorumlaZaten sen Allah için kapanmamissin ki.
Baştan kaybettin. Kıyamet günü sevgilin seni kurtarır20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz fazla yakınlaşmamız oldu diyosun olan olmuş dışarda kafanı örtsen ne fayda?
01 Yorumla- +1 yıl
bana göre fazla diyelim. düşündüğün gibi bir şey değil. ilk sevgilim.
Senin istedigin önemli bir düşün onu seç seni sen oldugun için sevmeliler insanlar bunu öğrenmeli
00 Yorumla
+1 yılhem kapalıyım diyorsun hem bireyler yaşadık diyorsun allah sonumuzu hayır etsin :):):)
13 Yorumla- +1 yıl
kapalı olanlar da insan. kalbim var benimde hislerim var.
- +1 yıl
ama işte dinime küfreden müslüman olsa atasözü devreye giriyor ama saygı duyarım yarılama amaçlı değil sözlerim üzerine alınma..
- +1 yıl
Hoca yanlis anlama bende muslumanim sonuna kadar ELHAMDULILLAH
ama is hata yapmakda degil hatayi telafi etmeye calismakta tevbe etmekte. Cunku hatayi her insan yapar tevbeyi MUSLUMAN :) Yanlis bir dusuncem varsa duzeltin hocam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin kendinle ilgili kararına saygı duyması gerekir. ikna olmazsa ayrıl bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıl . Namus kafada bitmez. Bir saç telinden kimse tahrik olmaz. Namus içtendir.
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana giren çıkan ne bu benim düşüncem. Saygı duymak zorundasın.
Cevap sahibi+1 yılÇıplak gezmem. Düzenli giyinir kafamı örtmem. Namusum için ölürüm ama. Dışında değil derken kast ettiğim saçtı.
- +1 yıl
Bu namus icin yapilmaz bebeem ALLAH rizasi icin yapilir .
Namusun icin olursun o guzel ama ALLAH i bilmedikten sonra namusun icin olsende gozumde bir hicsin buda benim gorusum saygi duymalisin. - +1 yıl
Ayriyetten saf arkadasim . Sen kac defa erkek oldun da beni tahrik etmeyecegini biliyosun . Ne mal bir dusunce ya :D
Cevap sahibi+1 yılyav sana ne sana ne sen benim her yerde karşıma çıkmak zorunda mısın. Şikayet ediyorum seni. Bu benim düşüncem seni alakadar etmez. Senden akıl alacak değilim . Kapanmıyorum ag. zorla mı.
- +1 yıl
Beyinsiz kapanma sana illa kapan dedim mi . Az bir kendine ceki duzen ver mal olma istegim bu . Salak salak yorum yapma
Biliyorsan konus ibret alsinlar
Bilmiyorsan sus adam sansinlar
Sus bari seni insandan sayayim
Cevap sahibi+1 yılSeni insandan sayan var mı da kimse sallamıyor kendin ortaya düşüyorsun. Hele benle hiç muhattap olma istediğim yorumu yaparım sana mı sorcam illa küfür mü ettircen. Bana diyeceğinde dönde aynaya bak. Canımın istediği yorum yapacağım her zaman. Seni de insandan saymıyacağım. Üyeliğini iptal ettiririm. Sen de Eline diline beline sahip çık. Yoksa pahalıya patlar sana
- +1 yıl
Uyeligimi iptal ettirirsin :D ettir yenisi acilmiyo mu :D beyin yoksunusun sen ya :D beni insandan sayabilmen icin senin insan olman gerekir once . Mevzu aynaya baktiginda gorebildigin seylerden ibaret degil . Aynaya baktiginda kisiligini goremezsin . Keza dusunceleride . Onlari duzelt . Aynaya bakarak egonu tatmin edersin sadece .
- +1 yıl
Neyse ya senin iyiligini dusunende suc ne b.k yiyosan ye . Ugrasamiycam hic seninle .
Hadi bb - +1 yıl
Son olarak da elinden geleni ardina koyma koyarsan adam degilsin tamam mi ;) hadi bb
kapanmaya kendin karar verdiysen acılmayada kendin karar vermelisin
eger sen istiyorsan acıl00 YorumlaHerkes birbirine saygi duymali butun dusunce ve goruntusune
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam bunu istemezdim. Ama kapalı olmanı da istemezdim en azından saçını.
00 Yorumla
+1 yılAsla kimse icin ne acil ne kapan seni bole kabul etmeyenle gezme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen ne istiyosun önemli olan bu..
00 Yorumla
+1 yılseni olduğun gibi kabul etmeli tavz verme sakın
00 Yorumla
+1 yılKendin için kapandıysan,başkası için açılma.
00 Yorumla
+1 yılsenin sevgilin salak hazır kapanan kızı açıyo :)
00 Yorumla
+1 yılfikire saygı duymayan benden uzak dursun...
10 Yorumlareddet badem akp biyigi birakmani istiyorum de...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence açıl o senin kocan olucak sa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. İçinden geleni yap
00 Yorumla
+1 yılAyril... ...
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi