Yaşadığım bir psikolojik kriz miydi, sinir krizi miydi neydi?

Her zamanki gibi babamla tartışıyordum. Ama birden onun bazı davranışları beni panikletmeye başladı. Yapma dedim sus dedim daha da üzerime geldi. Bağırdığım için kızdı ama bilinçsiz bağırıyodum yanıma yaklaşmasını bana dokunmasını istemiyordum. Herneyse bir şekilde tartışma bitti ve odama gittim. Hızlı hızlı nefes almaya başladım kendimi durduramıyodum sakinleşemiyodum. bir süre sonra annem yanıma geldi. Yaklaştıkça bağırmaya başladım yaklaştıkça bağırdım. O da paniğe kapılıp beni sakinleştirmek için bana dokununca bu sefer sara krizine yakalanmış biri gibi vücudum sarsılmaya başladı titriyodum bilinçsiz bir şekilde. Babamı çağırdı falan. Bir süre sonra yaklaştıklarında panikleyip bağırdığımı uzaklaştıklarında daha sakin olduğumu gözlemlediler. Odanın dışından konuşarak teskin etmeye çalıştılar beni yarım saat sakinleşemedim. Babam kolunu kaldırsa yaklaşma diye sayıklamaya bağırmaya başlıyordum. Herneyse en son bir şekilde sakinleştim onları gönderdim ve uyudum. Ben ne krizi geçirdim? Kimsenin kendime dokunmasını hatta ne dokunmasını yaklaşmasını bile istemiyordum. Bu bir hastalık başlangıcı mı?
Yaşadığım bir psikolojik kriz miydi, sinir krizi miydi neydi?