Şaka mı değil mi yardım edin

üniversitede kız arkadaşımın yanında kalıyordum.onun arkadaş ortamına dahil oldum doğal olarak.arkadaşımın kanka olduğu bir çocuk vardı.kız arkadaşımla nerdeyse sürekli beraber takıldığımız için çocukta hep bizimleydi.tabi baya kaynaştık.1 seneye yakın böyle geçti.yaz tatilindeyken okul arada mesajlaşıyorduk.bir ara bu bana sana bişey söylemem gerek deyip durmaya başladı.Tamam söyle dedim,yüz yüze konuşalım dedi.Acaba dedim hoşlanıyor mu yoksa egomu mu yükseltiyorum dedim.Sonuçta arkadaşım hiç o gözle bakmamışım.Buluştuk,yüz yüzeykende oönemli şeyi söylemedi. Beni eve bıraktıktan bir 5 dk sonra ondan sana aşığım diye mesaj aldım.Ciddiyim şaka yapmıyorum dedi.Kırmamak istemiyorum ama arkadaş olarak görüyorum seni dedim.Bundan mesaj yok tabi.Bir 10 dka snra bunun arkadaşları arıyor biz şaka yaptık sana onun haberi yok filan diye.Ardında bir 5 dkka snra o bana mesaj atıyor arkadaşlar böyle yapmış sana bilmiyordum diye.Şimdi ne yapmalım ciddi midir yoksa gerçekten şaka mı anlayamadım.Öneriniz var mı?
Şaka mı değil mi yardım edin