Az önce evde büyük bir kavga yaşandı.

Selamun aleyküm. Cümleten hayırlı geceler. Arkadaşlar, sizlere az önce başımdan geçen bir olayı aktaracağım, biraz uzun ama lütfen dinleyip cevap verin... Şimdiden Rabb'im razı olsun.

Ben, 22 yaşındayım. 1-2 saat önce, ben odamda bilgisayarın başında oturmuş geziniyordum nette. Kız kardeşim de (17 yaşında) diğer kız kardeşimin (7 yaşında) saçını tarıyordu. Küçük kardeşim saçım acıyor diye ağlamaya başladı, afedersiniz ama baba dediğim dürzü de birkaç sefer yapmayın etmeyin, vallahi gelirsem saçını keserim dedi, bakın daha 7 yaşındaki çocuğa söylüyor bunu. Neyse, şerefsiz sonunda kudurmuş köpek gibi girmiş odaya, eline de makası almış, çocuğun saçını kesecek. Büyük kız öbür odaya kaçırmış küçük kardeşimi. Ben de salonda yakaladım, elinde makas mı ne vardı, yapma etme dedim, yaşından başından utan dedim baba denecek o aşağılık varlığa. Bana ''sanane, sen karışma!'' demesin mi? Ben de dedim, yazıklar olsun sana. Yaşından başından utan, dedim. Bana demesin mi; ne olursa olsun babalara yazıklar olsun denmez, diye. Daha sonra bu kızların, ana dediğim karının ve anneannemin önünde saldırdı bana. Vuramadı ama şerefsiz, tuttum elini. Daha sonra dışarı çıktım, bu üstüme gelmeye başladı. Güya kendi telefonumu kırmışım. Halbuki bataryası çıkmış telefonun it benimle dalaşırken. Çıktı dışarı, tırmığı aldı eline, üstüme yürüdü, herkesin gözü önünde, bakın düşünün. İteledim şerefsizi, nerdeyse düşeyazdı yere. Bana bir daha evlat gözüyle bakmayacaksın, beni sileceksin! dedim. Ben seni zaten sildim dedi. Bana yaptıkların yetti dedi. Ona yaptıklarım da şu arkadaşlar: Ben, 9-10 yaşımdan beri obsesyon hastasıyım, şu anda değilim, hastalığım geçti elhamdülillah ama o zamanlarda hastaydım. Namaz kılamadım diye üzülürdüm, kötülük yaptım diye üzülürdüm, çok hastaneye, hacıya hocaya gittim falan.Hatta namaz kılamadım diye üzüldüğümde bu ana baba dediğim varlıklar beni, Alemin müslümanı sen misin diye köpek gibi daladılar. Kız kardeşimle(!) (17 yaşındaki it) kardeş de denmez ya, atıyorum onunla 90 kavga etmişsen, 85 inde ben haklıyımdır, 85 in 84 ünde bana kabahat buldular. Bu çocuğun psikolojisini sen bozdun dediler. Babaannem sağdı ben hastalandığımda, böbrek yetmezliğinden vefat etti, babaanneni sen öldürdün dediler, sonra da senin üzüntünden öldü diyoruz diye çevirdi köpekler. Baba deidğim köpek de bana ondan diyor seni sildim diye. Neyse, ben, 2010 da ygs ye girdim, aynı zaman da dershaneye de gittim fakat hocanın yaptırdığı yanlış tercih yüzünden 393 puan gitti. 2011 de yanlış tercihten puanım düştü, ondan kaybettim. Geçen sene aksilik yaşadım, sınavım değerlendirilmedi, ondan kaybettim. Az önce de ''ben sizi Allah'a havale ettim'' detince bu yüzden ana dediğim insan, ''Sen işini ona havale etsen böyle olmazdı.'' dedi. ''Sen zaten olacağını olmuşsun, batmışsın, hayatın bitmiş'' dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Kavga yüzünden ''Ben onu (baba dediğim kahpeyi) sildim'' deyince de, ''Oğlum, sen bizi 2-3 senedir silmişsin zaten'' dedi. Ben de dedim ki, evet sildim. Gerçekten de sildim be arkadaşlar. Şu yaşıma kadar ve şu yaşımda beni öyle incittiler ki... Anlattım işte size... Neyse... Sen bizi 2-3 sene önce silmişsin dedi. Sen zaten olacağını olmuşsun dedi. Bakın arkadaşlar; ben haksız olsam eğer haksız olduğumu ALLAH ŞAHİT kabul ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Gençliğimin verdiği hatayla bazı kusurlarım olmuş olabilir ama eğer haksızlığa uğradıysam da bunun hesabını ölümüne kadar ararım! Değil babam isterse peygamber torunu olsun, ararım hakkımı! Rabbim emrediyor çünkü bunu. NEyse, bu sene de bir devlet üniversitesinde Türkçe öğretmenliğini kazandım. Ama baktım ki olacak iş değil, çok bunaldım çünkü ve bıraktım. Az önce ana dediğim adi bunu başıma kakıyor. Sen orayı bırakıp gelmeyecektin, sen bizim gibi kötü ailenin (ben çıkıştımd iye böyle diyor it)
Güncellemeler
+1 yıl
yanına gelmeyecektin, sen zaten bitmişsin diyor.. NEyse arkadaşlar, o kadar yaralıyım ki... anlatamam size. Hiçbirine hakkım helal değildir; ALLAH ŞAHİT OLSUN! Sizi de üzdüm, özür dilerim, hakkınızı helal edin. Benim sorum şu: Haklı kim, haksız kim? Bir de; 10 ay sonra kendi şehrimde merkezde (Ben ilçedeyim) adam gibi bir bölümde okumak istiyorum. Üniversiteyi kazanınca ve iyi, hanım hanımcık bir kızla tanışıp evlenince bütün bu acıları unutur muyum, yüreğimin acısı geçer mi? ve Ne zaman geçer?
Az önce evde büyük bir kavga yaşandı.